Левски: Трансферна зима
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима
Селекцията е готова на 50%
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
ChuckNorris
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Успех на Лозев.
Чета "алтернатива на Миланов". Не трябва ли да е обратното?
Вярно е, че това са абсолютни глупости. В нормалните отбори на запад се казва - Взема се футболист на дадена позиция за повишаване на конкуренцията. Демек, който се представя по-добре играе. Само тук се вземат за алтернатива и резерва. Всеки един се взема за титуляр. Не става ли за титуляр - въобще не трябва дори да им се обсъждат имената.
Досега двама 26-годишни проектонационали. Хубчев да не е още селекционер на националния.
Паулиньо и Мазурек са също на 26. Онова момче от Морето също.
Паулиньо и Мазурек са също на 26. Онова момче от Морето също.
Пожелавам успех на Лозев! Нямам наблюдения върху играта му, така че се надявам да ме изненада приятно с игрите си за Левски.
Остава да вземем ляв бек, защото и аз споделям мнението на някои колеги, че не сме имали по-слаб ляв бек от Горанката ... бих добавил и, че е глупав футболист.
Остава да вземем ляв бек, защото и аз споделям мнението на някои колеги, че не сме имали по-слаб ляв бек от Горанката ... бих добавил и, че е глупав футболист.

- metodito
- Контакти:
alexdb написа:wilge написа:alexdb написа:...
Това клипче дет си го пуснал прилича на клипчетата на Мазурката - техника, ефекти и почти нулево КПД. Трансферът на Славчев може да се оцени като добър, но най-проблемните ни позиции си седят празни. За двата бека и децата си знаят, че ни трябват, но сме много зле и по двете крила и затова отбора изглежда ялов въпреки, че реално за момента има приличен брой отбелязани голове.
Как така отборът хем е ялов, хем има второто по резултатност нападение? Същите тези две крила, (страхливи, недостатъчно настоятелни) са вкарали 15 гола в домашните мачове. Има отбори, на които всички играчи не са вкарали толкова. Друг е въпросът, че Здравко има проблем в главата (думи на ПХ), Детелинов е твърде малък за мъжки футбол (евалла, въпреки това), а Насиру ... ще премълча за да не ме баннат. Проблемът на Левски е в средата на терена. От там идват всичките бели. Фактите сочат, че когато на зеления килим са бездарници като Райнов и Юруков, резултатите са катострофални. Съчетани със страхливи Паулиньо и Стаси, пазещи се от картони Тиам и Каргас, каталясал Живко и разконцентриран Иван положенито става "хуже губернарского". Този отбор не може да се крепи само на Миятович, Холмар и Робърта. Да пожелаем на Хубси да подготви добре новите (Славчев, евентуално измежду Лозев, Тораринсон, Василев, Марин или тайнствения холандец) както и действащите- Костов, Мазурек, Нашименто, Мохамед и Алар (всички физически непригодни в момента) за да заприличаме на отбор с претенции. Имаме и преотстъпени, но честно казано не мисля, че някой от тях е в състояние да помогне. Току виж... Кой знае?!
Абе това с 15-те гола е доста относително понятие. В тежките гостувания и важните мачове приносът и на двете крилца е повече от символичен, както и на нападението ни в цялост.. И ако четеш внимателно съм написал "изглежда ялов". А причината е точно в това - повечето голове не идват след изработени футболно ситуации, а от някаква стихийност. Затова и непрекъснато отбора е критикуван, че играе зле в нападение, въпреки че вкараните голове показват обратното.
И не идва белята от средата на терена, а точно защото двете крила плюс разиграващия халф (ако в конкретния мач имаме такъв) има символично КПД в защитен план. А срещу силни отбори и в нападателен.
А тези крила някой нали трябва да ги захранва с пасове? Ние нямаме такива хора. Нито Тиам, нито Райнов са хора, способни да дадат точен пас на повече от 10 метра. Гледах Камбюр - Фейенорд за купата им. Не го бях гледал този отбор, но заради наш Роби ми стана интересно. Имаха една много простичка тактика. Първо всички футболисти се движиха без топка (заради това и написах, че на Робърта тук футболът сигурно му е като на забавен каданс) и след това, имаха две черни машинки на крилата, които постоянно бяха извеждани от вътрешните халфове с пасове от дълбочина. Просто в един момент побъркаха Фейенорд, но късмет, неумение, липса на опит и гредата общо взето им попречи да спечелят. Аз такива извеждания от дълбочина не съм виждал в "Левски". То най-малкото още преди паса, крилото вече е тръгнал да бяга. Ставаше за пасове основно по земя, 30-метрови направо по конец. Кой измежду Тиам и Райнов може да даде такъв пас? Но това са и тактически указания. На нас играта ни е предварително нарисувана. Точно щото са някакви ентусиасти, бяга с топката в крака и като се приближи до него на пет метра, тогава му я подава, щото знае, че кадърен пас не може да даде.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:koisa написа:Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.
Ти обаче сериозно си подел някакъв собствен джихад срещу Ванката.Ако наистина той е големия проблем на "Левски", предлагам да го разпнем пред стадиона, нещо там, знам ли...
Никакъв джихад не съм подел срещи него. Аз отдавна съм казал, че за мен Горанов е един от най-слабите бекове играли в Левски и той не спира да го потвърждава. За теб и много други може да е супер и да ви харесва. Ако играеше така, както през онези добри два месеца за него при Роси, думичка нямаше да кажа. Но да ми се спъват в топката, да ги надбягват дебелаците на А група и всякакви измислени герои да ги минават като бърз влак малка гара... Не благодаря. Такива играчи според мен нямат място в Левски.
Даже май и не прочете какво ти написах. И пак да те попитам: включваш ли някъде в уравнението Хубчев. Шото гледам споменаваш Дельо. Както и това, че играе на инжекции всеки мач. Викаш "няма значение, я си го мразим тоз' пИдал. Вън!".
ChuckNorris написа:ralka_levskarka написа:Успех на Лозев.
Чета "алтернатива на Миланов". Не трябва ли да е обратното?
Вярно е, че това са абсолютни глупости. В нормалните отбори на запад се казва - Взема се футболист на дадена позиция за повишаване на конкуренцията. Демек, който се представя по-добре играе. Само тук се вземат за алтернатива и резерва. Всеки един се взема за титуляр. Не става ли за титуляр - въобще не трябва дори да им се обсъждат имената.
Алтернатива не значи резерва. Означава равнопоставеност, в най-общия случай.
metodito написа:Ставаше за пасове основно по земя, 30-метрови направо по конец. Кой измежду Тиам и Райнов може да даде такъв пас? Но това са и тактически указания. На нас играта ни е предварително нарисувана. Точно щото са някакви ентусиасти, бяга с топката в крака и като се приближи до него на пет метра, тогава му я подава, щото знае, че кадърен пас не може да даде.
Ами точно Райнов в последните мачове направи едни такива пасове. Ама никой не го забелязва горкия като направи нещо хубаво...
-
Serafim
- Контакти:
tiamat написа:metodito написа:Ставаше за пасове основно по земя, 30-метрови направо по конец. Кой измежду Тиам и Райнов може да даде такъв пас? Но това са и тактически указания. На нас играта ни е предварително нарисувана. Точно щото са някакви ентусиасти, бяга с топката в крака и като се приближи до него на пет метра, тогава му я подава, щото знае, че кадърен пас не може да даде.
Ами точно Райнов в последните мачове направи едни такива пасове. Ама никой не го забелязва горкия като направи нещо хубаво...
Наистина даде добри диагонални пасове.
metodito написа:Даже май и не прочете какво ти написах. И пак да те попитам: включваш ли някъде в уравнението Хубчев. Шото гледам споменаваш Дельо. Както и това, че играе на инжекции всеки мач. Викаш "няма значение, я си го мразим тоз' пИдал. Вън!".
Първо - подобни епитети като пИдал не ползвам по адрес на играчите на Левски. Не ми ги преписвай, ако може!
Второ - винаги чета какво ми пишат!
Трето - и без инжекциите си играеше на същото отчайващо и слабо ниво. Както при Хубчев, така и при Славиша и чичо Гошо. За две години плюс има един период от два месеца през, който играеше на добро ниво.
Но не отхвърлям възможността липсата на конкуренция да му влияе лошо. Щото тогава имаше един Фигейредо да му застрашава мястото, после никой. Даже тук поствах приказките на СТД-то, че Горанов имал едва ли не запазено място на бека, защото е национал и не търсят по-добър. И тогава казах, че не е на добре тая работа, ама...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!