joro5rov написа:rane написа:Ама той Роси си е в Италия. Ти не си ли разбрал?joro5rov написа:Ако заради жабаря изпуснем Васко тоя да си хваща самолета за Рим![]()
![]()
![]()
Да си седи там
Тц. Ще се връща и ще мачка
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
joro5rov написа:rane написа:Ама той Роси си е в Италия. Ти не си ли разбрал?joro5rov написа:Ако заради жабаря изпуснем Васко тоя да си хваща самолета за Рим![]()
![]()
![]()
Да си седи там
ogrizko написа:joro5rov написа:Да си седи тамrane написа:Ама той Роси си е в Италия. Ти не си ли разбрал?joro5rov написа:Ако заради жабаря изпуснем Васко тоя да си хваща самолета за Рим![]()
![]()
![]()
От там как ще ви води отбора
metodito написа:terata написа:metodito написа:Serafim написа:metodito написа:filcolins написа:Аз искам добри играчи. Тази игра е красива с добри играчи. Олигофрените, които вечно реват за нещо да издухат сополите и да лягат. Ако се вземе по добър от Паньотов е екстра. Между другото Тиам е две класи над Веско
Чашката не прощава и на мен, но и на теб. Тиам ще е с две класи над ВАско, кога си легнеш без сополи.
Мнозина не разбират реално случващото се, нали?
Ти си единствения, който ги усеща нещата, благодарение на сънищата си.Просветли ни в поредната конспирация как "Срас" иска да източи и унищожи клуба с това, като не подписва с Роман и Васко.
На някои хора не им се отразява добре липсата на мачове. Поне като има срещи могат да се фокусират да коментират играта. А така се ориентират към конспирации и всяко едно действие на ръководството има някаква задни мисъл.
Нека да направим обзор на това, което се случи, откакто Срас е в "Левски", пък всеки сам да си направи изводите.
Когато "новата власт" дойде в "Левски", тя завари един що-годе добър отбор и един... нормален треньор. Не знам за теб, но лично аз се питах как Стойчо щеше да се представи в Европа, предвид това, което беше направил с Разград (с Лудогорец в първенството може да се каже, че почти се провали, след като "Левски" можеше да му вземе титлата, макар и с далеч по-скромна селекция). Първото действие на новата власт беше да освободи Стоев, на базата на... на какво?
Така, Гонзо назначава Майстора. Идва Срас и казва не ща нищо старо, ала-бала. Подобно на всички управленци в "Левски", с него започва летоброенето и с него свършва света.
Първи пирон в ковчега: назначението на Пелето. Несъстоятелен нищоможач.
Втори пирон. Успешното натирване на треньора (помниш: "не ща нищо старо").
Трети пирон. Гонзо и Стойчо оставиха едно нелошо наследство, в което личаха фигурите на Бурабия, Костадинов, Йорга, Краев, Веско. Силни фигури, които бяха изчистени. Шансовете за нещо в Европа бяха погребани.
Четвърти пирон: назначенията на Митов, Буки, Борката.
Днес. На 30 точки зад първия. Екзалтация, въодушевление. Не го разбирам, ама нейсе. Задава се Европа.Идва Европа, силни фигури се махат от "Левски".... Та, човек, пак ти казвам, преди да иронизираш, помисли.Имай си доверие на сатрапа. Но за мен няма нищо случайно, че за две години, "Левски" не е мръднал и на йота! Даже напротив. Той завари клуба на първо място, с победа над Лудогорец. Завари една работеща машина. Нужно беше да се добави малко качество (отказа на Петрович за селекция) и това е.
Ти трябва спешно да ходиш някъде да се лекуваш. Първо, Стоев го махна Иво Тонев. Никъв Русев нямаше тогава в клуба. Второ, Петрович отново е избор на съшия тоя Тонев. Трето, никой не го е натирвал, а сам си вдигна чукалата (за трети път!!!). Четвърто, когато Стоев стана шампион с Лудогорец, Левски завърши пети!!! Когато заради Везалов не взехме титлата треньор им беше Петев. Тва ти го казаха сто пъти, сто различни човека обаче ти си кат някъв невменяем и пак не вдяваш. Силните фигури като Бурабия, Костадинов и Краев САМИ поискаха и напуснаха. Абе въобще само директиви , които само ти виждаш са ти в главата.
Пак ще си говорим.
П.С. И аз не знам що го повтарям тва за Петев.![]()
Написах "новата власт", а не Русев.
А какво ще кажеш Петрович да го назначи баш Гонзо, а?
Точно това ми се въртеше и на мен в главата от няколко седмици.Kotooshu написа:helic написа:Футболистът на Левски - Васил Панайотов и неговият агент Петьо Заберски проведоха разговор на четири очи с ръководството на "сините", видя репортер на ТОПСПОРТ.
Красимир Иванов прие състезателя и мениджъра му, като срещата между тях в офисите на "Герена" продължи около половин час.
Болднатото и Ники Жейнов .
Ако ВЕСКОбеше с друг меринджей досега да имаше договор .... лично мнение !
koisa написа:Вутов май няма да го бъде в Левски. Четох, че искал сигурно титулярно място... На какво отгоре, само той си знае...
terata написа:
На вас със Синчеца трябва ви се забрани да влизате у форума пили.Иначе не ме разбирай погрешно, не ми се нрави, че човек като Русев е начело на Левски. Но, наред с откровените издънки трябва и да му се признаят някои неща. Факт, е че задълженията се изплащат, не треперим за лицензи, селекцията е на ниво. Треньор също и т.н. Времето ще покаже за какво е в клуба.
sinfen14 написа:Вратар,който сме гледали на Герена,както и офанзивен футболист с италиански паспорт.Това за старт.
Ха, ами то да бяха само тези.Plamen_i00 написа:koisa написа:Вутов май няма да го бъде в Левски. Четох, че искал сигурно титулярно място... На какво отгоре, само той си знае...
Ако е вярно е много нагло. В серия Ц е резерва, но Левски му се вижда явно по-слаб отбор, в който трябва да е титуляр.
Изобщо що за искане е да ти се гарантира титулярно място. То зависи от представянето и никой не е абониран. Други с такова нагло искане бяха Цоневи и с право им се показа вратата.
rane написа:Ха, ами то да бяха само тези.Plamen_i00 написа:koisa написа:Вутов май няма да го бъде в Левски. Четох, че искал сигурно титулярно място... На какво отгоре, само той си знае...
Ако е вярно е много нагло. В серия Ц е резерва, но Левски му се вижда явно по-слаб отбор, в който трябва да е титуляр.
Изобщо що за искане е да ти се гарантира титулярно място. То зависи от представянето и никой не е абониран. Други с такова нагло искане бяха Цоневи и с право им се показа вратата.
Левски в последните 10-15, че и повече години си пати доста от юноши на клуба.
Помниш предполагам Пелето, как си тръгна от Левски преди 10-на години и замина в Германия? После се върна, стана директор и пак започна мизериите, за да се стигне до историите с школата на "Раковски".
Помниш, че и една камара хубостници си биха камшика от Левски и не искаха да подписват с отбора. Чепилов, Гаджев, И. Попов, Бандаловски, Цоневите и др.
Колко от тях прокопсаха е друг въпрос, но са показателни действията им. Така, че не бих се изненадал, ако и Вутов е направил подобно нещо. Харесвам го много като играч и съм убеден, че все някога ще излезе от дупката в която е, но ако е направил подобно нещо...ами да не го взимат обратно.
Мисленето им е кофти на тези футболисти. Всичките тези юноши са калпаво поколение - не футболно, а ментално!
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, bubka, kolokolo, Plamen_i00 и 13 госта