Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

goro_man
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот goro_man » 27 юли 2018 14:51

[offtopic][/offtopic]
metodito написа:[offtopic]
goro_man написа:Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....

Няма бягане по тъча. Това, което искам аз, няма да стане. Искам начело на клуба да е човек, на когото му пука за "Левски", но също така и да е достатъчно умен, за да не се прави, че разбира от всичко, като Батков, дето тичаше по тъча да уволнява Вили или като Русев и всичко това, което прави и не прави. Не искам да се сравняваме с другите - Лудогорец, Литекс, митекс, а със себе си - къде бяхме, къде сме сега, накъде искаме да отиваме. За треньор не знам конкретно име - просто някой, който му пука за "Левски", поне, колкото на Гонзо и със същия хъс, инат и желание, но с повече мозък в главата. Не искам 11 българи, а просто те да са повече или поне равни като бройка. И да виждам на терена хора с желание, каквото показват Горанов и Панайотов, Давид, Йорга и Роман, а не такива като Буш, Кабрал и тъ нъ. Аз съм сигурен, че един Буш може повече, но той явно не смята да влиза във форма. И въобще, както казах, много неща, ама няма да ги видя...

Иска ми се и да виждам "Левски", като вчерашната Славия. Като единици, като ..."класа" са далеч назад зад Хайдук, но вчера резултатът можеше даже да е в тяхна полза - ако ще и да нямаше да е честно. Играха като едно цяло момчетата и се раздадоха не на 100, а на 300 процента. И определено не искам да виждам вече западняк начело на "Левски".
Ако "Левски" играеше така екипно и сърцато, така ПРАВИЛНО с Вадуц, колкото Славия вчера, с тези единици, които имаме като качество, днес щяхме да си говорим за мачовете ни със Севиля! Бъди сигурен. И не забравям кой е треньор на Славия - ученик на Петрович, както самият той казва. ;)[/offtopic]

Това че сме на различно мнение лошо ли е?
Има ли причина за обиди?
Единственният отбор който може да скочи в момента на Лудогорец е....Славия и то само защото шефа на Славия на Киро и на държавата е един и същ, от другата страна е Гришата с огромната сделка за Борисовата градина заради която държи жив един мъртвец, и къде според теб виждаш силен Левски?
За мен единственият шанс беше пък точно " западняк" ама нещо от типа на Ян Деркс който с много работа и с успехи навън да ни върне на правият път. Спомняш ли си какъв вой беше когато ни пойскаха Газпром ако не си спомняш да ти подскажа най отгоре на декларацията беше Венци :roll:
На нас феновете ни остава да подкрепяме отбора и да не допускаме да ни разбият отвътре ( всички сме мъжкари по горе колеги искаха да се бият което не е лошо ако е за сваляне на напрежението ) а че ще ги надживеем и тея е ясно Левски е вечен и с наша подкрепа никой не може да го срине

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 юли 2018 15:03

metodito написа:
csimoen2 написа:
Пич, не вярвам шампион на Румъния да е физкултурник...
...

[offtopic]:lol: Визирам онази декларация - дето обидиха с нея сумати и народ - всеки, който говори срещу Роси е "физкултурник". :lol:[/offtopic]

Декларацията и тук я бяха качили и заключили в отделна тема :shock:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 27 юли 2018 15:22

Един Роси ще скара феновете, не си струва. Отбора не игра нищо и това е чао бамбино.
Притеснява ме факта, че всички са се вторачили в нападатели и защитници, а всредата сме с пумпали Нашименто и Мариани много съм резервиран. Невиждам как може да постигнем нещо с тях, дано не съм прав.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2018 15:25

[offtopic]
goro_man написа:[
Това че сме на различно мнение лошо ли е?
Има ли причина за обиди?
...
[/offtopic]
[offtopic]Не, няма. Ама... не започнах аз с "мислителю" и това как някой е стискал палци да отпаднем.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2018 15:27

limon написа:Един Роси ще скара феновете, не си струва. Отбора не игра нищо и това е чао бамбино.
Притеснява ме факта, че всички са се вторачили в нападатели и защитници, а всредата сме с пумпали Нашименто и Мариани много съм резервиран. Невиждам как може да постигнем нещо с тях, дано не съм прав.

Още със Септември се видя какви дупки имаме в средата на терена. Но мисля, че имаме далеч по-голям проблем - "плодовете" от т.нар. подготовка.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 юли 2018 15:50

limon написа:Един Роси ще скара феновете, не си струва.

Той отдавна скара левскарите, за съжаление... Просто феновете му продължават да се инатят и да не признават, че са бранили с телата си грешния човек. Та тези спорове ще продължат, както продължават онези за Стоев и Люпко. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 юли 2018 16:10

specter написа:
csimoen2 написа:Преди малко разбрах, че Иван Горанов ще отсъства около месец, с контузия в коляното...

Доста лоша новина...

Откъде е тази информация и сигурна ли е? :oops:

Досега щеше да е по медиите. Не вярвам да е истина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 27 юли 2018 16:18

W84me написа:
specter написа:
csimoen2 написа:Преди малко разбрах, че Иван Горанов ще отсъства около месец, с контузия в коляното...

Доста лоша новина...

чакай де, трябва им време да я препишат от форумите :)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 юли 2018 17:04

metodito написа:[offtopic]
goro_man написа:Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....

Няма бягане по тъча. Това, което искам аз, няма да стане. Искам начело на клуба да е човек, на когото му пука за "Левски", но също така и да е достатъчно умен, за да не се прави, че разбира от всичко, като Батков, дето тичаше по тъча да уволнява Вили или като Русев и всичко това, което прави и не прави. Не искам да се сравняваме с другите - Лудогорец, Литекс, митекс, а със себе си - къде бяхме, къде сме сега, накъде искаме да отиваме. За треньор не знам конкретно име - просто някой, който му пука за "Левски", поне, колкото на Гонзо и със същия хъс, инат и желание, но с повече мозък в главата. Не искам 11 българи, а просто те да са повече или поне равни като бройка. И да виждам на терена хора с желание, каквото показват Горанов и Панайотов, Давид, Йорга и Роман, а не такива като Буш, Кабрал и тъ нъ. Аз съм сигурен, че един Буш може повече, но той явно не смята да влиза във форма. И въобще, както казах, много неща, ама няма да ги видя...

Иска ми се и да виждам "Левски", като вчерашната Славия. Като единици, като ..."класа" са далеч назад зад Хайдук, но вчера резултатът можеше даже да е в тяхна полза - ако ще и да нямаше да е честно. Играха като едно цяло момчетата и се раздадоха не на 100, а на 300 процента. И определено не искам да виждам вече западняк начело на "Левски".
Ако "Левски" играеше така екипно и сърцато, така ПРАВИЛНО с Вадуц, колкото Славия вчера, с тези единици, които имаме като качество, днес щяхме да си говорим за мачовете ни със Севиля! Бъди сигурен. И не забравям кой е треньор на Славия - ученик на Петрович, както самият той казва. ;)[/offtopic]

Извинявам се,но ще се включа в дискусията. Едва ли има някой във форума,който не иска в Левски да има 11 българи - желателно на възраст под 23 години и да се борим за титлата. За съжаление в момента това е много далеч от реалностите. С момчета от школата трудно ще влезнем в шестицата. Искам да те питам колко мача на юношеските формации си гледал? Може ли да посочиш момчета от школата ,които да имат потенциал да бъдат в първия състав? За съжаление аз не се сещам за такива-повярвай ми много ми гадно да кажа ,но това е моето мнение. Доста набори от школата бяха провалени. Реално тези от които може да се развият са набор 2001,2002, 2004 и нагоре. Има момчета Т.Папазов( голяма глупост беше да го хвърлят в първия състав и то срещу тирейците), М.Петров, Д.Начев ,но още им е много рано. В. Ст.Иванов и Ат.Кабов има хляб ,но не са готови за първия отбор. Забеляза ли,че в момента в ,които Найденов замени Белмонт веднага изгубихме инициативата( вярно и че момчето се контузи. За Ил.Димитров -по-скоро не съм оптимист,най-искрено се надявам да ме опровергае. За Д.Иванов -имам специални симпатии към него най-малкото и аз съм имал същите контузии като него. Дано се възстанови не само физически, но и психически(което е много по-трудното).
Нека си говорим честно на каква позиция виждаш да играе В.Панайотов?- на чие място Тиам, Гомез, Мариани, Нашименто?
Освен желанието , за мен по-важно е моженето. То ако беше за желание и аз ще играя с пределно желание ,но ползата няма да бъде голяма.
Не съм гледал вчерашния мач на Славия , говорих с мои приятели хървати(единия от тях много меко казано не обича Хайдук) според тях реалния резултат от мача е бил 4-5 :0-1 ,като настоящия състав на Хайдук е доста по-слаб от миналогодишния.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 27 юли 2018 17:06

W84me написа:
specter написа:

Доста лоша новина...

Истина е на 100%, по-всяко вероятност Белаид ще е ляв бек понеделник...

Върни се в “Левски”