metodito написа:[offtopic]goro_man написа:Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....
Няма бягане по тъча. Това, което искам аз, няма да стане. Искам начело на клуба да е човек, на когото му пука за "Левски", но също така и да е достатъчно умен, за да не се прави, че разбира от всичко, като Батков, дето тичаше по тъча да уволнява Вили или като Русев и всичко това, което прави и не прави. Не искам да се сравняваме с другите - Лудогорец, Литекс, митекс, а със себе си - къде бяхме, къде сме сега, накъде искаме да отиваме. За треньор не знам конкретно име - просто някой, който му пука за "Левски", поне, колкото на Гонзо и със същия хъс, инат и желание, но с повече мозък в главата. Не искам 11 българи, а просто те да са повече или поне равни като бройка. И да виждам на терена хора с желание, каквото показват Горанов и Панайотов, Давид, Йорга и Роман, а не такива като Буш, Кабрал и тъ нъ. Аз съм сигурен, че един Буш може повече, но той явно не смята да влиза във форма. И въобще, както казах, много неща, ама няма да ги видя...
Иска ми се и да виждам "Левски", като вчерашната Славия. Като единици, като ..."класа" са далеч назад зад Хайдук, но вчера резултатът можеше даже да е в тяхна полза - ако ще и да нямаше да е честно. Играха като едно цяло момчетата и се раздадоха не на 100, а на 300 процента. И определено не искам да виждам вече западняк начело на "Левски".
Ако "Левски" играеше така екипно и сърцато, така ПРАВИЛНО с Вадуц, колкото Славия вчера, с тези единици, които имаме като качество, днес щяхме да си говорим за мачовете ни със Севиля! Бъди сигурен. И не забравям кой е треньор на Славия - ученик на Петрович, както самият той казва.[/offtopic]
Това че сме на различно мнение лошо ли е?
Има ли причина за обиди?
Единственният отбор който може да скочи в момента на Лудогорец е....Славия и то само защото шефа на Славия на Киро и на държавата е един и същ, от другата страна е Гришата с огромната сделка за Борисовата градина заради която държи жив един мъртвец, и къде според теб виждаш силен Левски?
За мен единственият шанс беше пък точно " западняк" ама нещо от типа на Ян Деркс който с много работа и с успехи навън да ни върне на правият път. Спомняш ли си какъв вой беше когато ни пойскаха Газпром ако не си спомняш да ти подскажа най отгоре на декларацията беше Венци

На нас феновете ни остава да подкрепяме отбора и да не допускаме да ни разбият отвътре ( всички сме мъжкари по горе колеги искаха да се бият което не е лошо ако е за сваляне на напрежението ) а че ще ги надживеем и тея е ясно Левски е вечен и с наша подкрепа никой не може да го срине