Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scevola7
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот scevola7 » 27 юли 2018 13:56

blue avalanche написа:Какво значи "добри отношения с играчи"??? Футболният клуб да не е "сайт за запознанства"? Да не са се събрали тук да се обичат? Или да стават аверчета до живот?
Да не би някой от Аякс да е бил приятелче с Ринус Микелс? Или някой от МЮ е аверче с Моу? Я питай Обертан дали при Фергюсън всеки е имал свобода да прави каквото си иска по терена?
Ако Роси е бил уволнен, защото е бил в конфликт с футболисти е едно, а за това, че е слаб треньор е съвсем друго! Това са две различни причини.
Аз, пък, не получих наслада от мижавия удар на Обертан, дето топката за малко да спре пред вратата...

Тук си абсолютно прав - в един професионален отбор на играчите им се плаща, за да играят- това е тяхната работа, а не да развиват добри отношения с треньора. Иначе звучат като някои лигльовци - едвали не, не ни се получава играта, защото треньора ние е строг и темерут. Той е старши треньор - добър, лош ръководството му е гласувало доверие - играча слуша и изпълнява това, което му нареди треньора без да мрънка, без да се скатава и да се прави на ощипана мома. Лично за мене Роси беше добър треньор и изказванята на футболисти като Рошу, че разбиранята му били остарели са меко казано смехотворни. То тоя Рошу в много големи отбори е играл с модерни разбирания преди да дойде при вас, та си позволява да коментира треньор като Роси тренирал къде, къде по - големи професионалисти от него. Лошото е, че у нас е практика треньорите да стават жертва на разглезени играчи.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юли 2018 14:17

Той не може да бие Славия, Вадуц и Лудогорец, ама ще хлъзга Севиля, Марсилия и Аякс :lol: :lol: :lol:
Не е реално колко заблудени хора има.
Аз гледам резултатите му в Левски.
- Отпадане от Вадуц х
- Загуба от Славия с бекове Шокото и Велев х
- Близо 25 точки разлика от първото място х
- 1 победа от 12 мача срещу топ 3 отборите х
- Безумна подготовка довела до безброй контузии х
- Нагло поведение спрямо медии и фенове х
- Одобряване на ментета като Белмонт и Кабрал х
- Помощници физкултурници

Сигурно е бил добър треньор жабарчето, ама в момента е една гротеска, която си напълни джобовете от глупостта на Русев и околните му. За последните години това е 4ти клуб, който го уволнява заради слаби резултати. Иначе си ги разправяйте мантрите за величието му.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 27 юли 2018 14:20

joro5rov написа:Дочух едно нещо че Васко не е в Левски заради ..... Кирил Вангелов. Просто не бил го харесвал изобщо и не му е предложен договор за да може великото френско откритие на Вангелов Белмонт да играе .. ако това е вярно тоя трябва с 200 да бяга от Герена .. смешник

Стига с това нагнетяване на напрежение и инсинуации чух недочух не помагате на никои най малко на Левски. Щом си си направил труда да отделиш 5 минути да пишеш във форума значи те интересува въпроса предлагам ти лесно решение отдели още 5 и отиди изгледаи една тренировка на отбора само за 10 минути тоя въпрос ще ти отпадне а кой е смешник и кой не мисля че е видно и с просто око

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 юли 2018 14:24

Какво още обсъждате това скъпо платено менте с който направихме един от най-срамните сезони включително и отпадане от Вадуц!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2018 14:24

[offtopic]
goro_man написа:Стига с това "по скоро" и бягане по тъча кажи точно и ясно искам треньор X и налагане на играчи Y не само да чакате момент на падение и да плювате. За мен правилната формула за отбор с големи дългове и половин стадион е известен треньор с добри футболисти пробив в Европа и продажба на Паулиньо примерно за милиони евра,явно за собственника също,пробвахме - не стана стига с това мрънкане за директиви и прочие тъпотии
Роси беше нужен за мачове със Севиля Олимпик или Аякс примерно защото има саночувствие и познания да ги " хлъзне " така ине стигнахме до тях така че добър лош пак разчитаме на Спас Русев и за нови 10 милиона и за нов треньор и за добри трансфери.
Подкрепяйте отбора и по малко злобейте не е полезно за здравето....

Няма бягане по тъча. Това, което искам аз, няма да стане. Искам начело на клуба да е човек, на когото му пука за "Левски", но също така и да е достатъчно умен, за да не се прави, че разбира от всичко, като Батков, дето тичаше по тъча да уволнява Вили или като Русев и всичко това, което прави и не прави. Не искам да се сравняваме с другите - Лудогорец, Литекс, митекс, а със себе си - къде бяхме, къде сме сега, накъде искаме да отиваме. За треньор не знам конкретно име - просто някой, който му пука за "Левски", поне, колкото на Гонзо и със същия хъс, инат и желание, но с повече мозък в главата. Не искам 11 българи, а просто те да са повече или поне равни като бройка. И да виждам на терена хора с желание, каквото показват Горанов и Панайотов, Давид, Йорга и Роман, а не такива като Буш, Кабрал и тъ нъ. Аз съм сигурен, че един Буш може повече, но той явно не смята да влиза във форма. И въобще, както казах, много неща, ама няма да ги видя...

Иска ми се и да виждам "Левски", като вчерашната Славия. Като единици, като ..."класа" са далеч назад зад Хайдук, но вчера резултатът можеше даже да е в тяхна полза - ако ще и да нямаше да е честно. Играха като едно цяло момчетата и се раздадоха не на 100, а на 300 процента. И определено не искам да виждам вече западняк начело на "Левски".
Ако "Левски" играеше така екипно и сърцато, така ПРАВИЛНО с Вадуц, колкото Славия вчера, с тези единици, които имаме като качество, днес щяхме да си говорим за мачовете ни със Севиля! Бъди сигурен. И не забравям кой е треньор на Славия - ученик на Петрович, както самият той казва. ;)[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 27 юли 2018 14:30, променено общо 1 път.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 27 юли 2018 14:30

bilyaletdinov написа:Той не може да бие Славия, Вадуц и Лудогорец, ама ще хлъзга Севиля, Марсилия и Аякс :lol: :lol: :lol:
Не е реално колко заблудени хора има.
Аз гледам резултатите му в Левски.
- Отпадане от Вадуц х
- Загуба от Славия с бекове Шокото и Велев х
- Близо 25 точки разлика от първото място х
- 1 победа от 12 мача срещу топ 3 отборите х
- Безумна подготовка довела до безброй контузии х
- Нагло поведение спрямо медии и фенове х
- Одобряване на ментета като Белмонт и Кабрал х
- Помощници физкултурници

Сигурно е бил добър треньор жабарчето, ама в момента е една гротеска, която си напълни джобовете от глупостта на Русев и околните му. За последните години това е 4ти клуб, който го уволнява заради слаби резултати. Иначе си ги разправяйте мантрите за величието му.

Шансът с треньор като него беше 1 към 10 и за съжаление за нас беше единствен оттам идваше и надеждата че можем да се измъкнем от блатото на заемите и договорките.
Много малко хора осъзнават че не сме в никак завидно положение в момента и този провал може да ни коства скъпо....

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 27 юли 2018 14:31

Преди малко разбрах, че Иван Горанов ще отсъства около месец, с контузия в коляното...

Доста лоша новина...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 27 юли 2018 14:36

metodito написа:
csimoen2 написа:Вижте поредното изказване на Рошу, после си мислете, че Делио ставаше на Левски...

Какво да го гледаме?! Физкултурник някакъв! :lol:
Аз така и не придобих впечатление от Рошу, но в случая няма голямо значение. Сезонът свърши така или иначе. Тоя Славиш не го знам какъв е, но не вярвам да е магьосник. Аз бях по-скоро за българин да е треньор. Ако има нещо успокояващо е, че е комшу и че вероятно знае какво е "Левски" за България и за Източна Европа.

Пич, не вярвам шампион на Румъния да е физкултурник...

Знам, че за теб Васко и Роман са невороятна класа, но да дадваш оценки е малко крайно...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2018 14:43

csimoen2 написа:
Пич, не вярвам шампион на Румъния да е физкултурник...
...

[offtopic]:lol: Визирам онази декларация - дето обидиха с нея сумати и народ - всеки, който говори срещу Роси е "физкултурник". :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 27 юли 2018 14:50

csimoen2 написа:Преди малко разбрах, че Иван Горанов ще отсъства около месец, с контузия в коляното...

Доста лоша новина...

Откъде е тази информация и сигурна ли е? :oops:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”