Посрещнатия като пророк си тръгна като менте. Финала срещу славия бе последният шанс Роси да се махне и новият сезон да не бъде опропастен... Против всякаква логика, бе оставен, за да замине и евроучастието, когато бе очевадно, че тези футболисти не искат да играят под негово ръководство.
Ако бе отстранил Вадуц, сега още щяхме да слушаме брътвежите на росистите, абсурдна ситуация, неслучайно казвам, че феновете имат немалка роля в затъването на този отбор, особено онези с декларациите. Всички, които са имали досег с футбола бяха отстранени от клуба и остана само един изкуфял италиански пенсионер, който ще се запомни само с налудничавите си ротации на половината отбор през мач.
И ако тези трансфери НА КИЛО продължат, явно целта е фалит, защото с бг футболисти и треньори спокойно щяхме да отстраним поне Вадуц.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Изобщо не ми дреме, че Жалгирис едва са победили Вадуц, след като можеше ние спокойно да си чакаме съперника за трети кръг в ЛЕ... Но няма как да стане с постоянно грешни решения. Роси трябваше още след финала за КБ да бъде сменен и вероятността написаното по-горе да се случи щеше да е доста голяма! За жалост до това доведоха умишлената подкрепа и търпение на инат от собственик и част от феновете към Роси. Надявам се, че това ще послужи за поука на същите в бъдеще време при подобен развой.
Да се види колко е важно нещата/решенията да се случват/взимат навреме. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- popokutepetel
- Контакти:
Eminem написа:А колко години пропиляхме заради герберчетата или това не е важно ? Добре, че беше Роси, за да забравим какво е титла... Баси и тъ.....
Заеви.
Прав си, но малцина го разбират. Гледам пак вперили поглед в чичо Спаско и боклукчавата му компания. Тези откакто стъпиха на Герена е пълна разруха! Нека им се порадват още. После ще припознаваме. За хиляден пък го казвам за Шиши и Спаско Левски не е нищо повече от средство за разкешване. Тях спортни успехи не ги интересуват. По тази причина такива няма и докато тия са тук няма и да има.
- popokutepetel
- Контакти:
W84me написа:sin4ec написа:Аз знам, че договорката е за две заплати, но в понеделник ще имам по-точна информация. А ако инфото на ММ е вярно, би трябвало да се отчете каква заплата според тях е взимал Роси-25 000 евро. И да се отчете дали някой тук близо година твърдеше, че заплатата му е около 50 000 лева.. А някои ми развиваха теории за 6 цифрени суми, но нейсе...
Напоследък се появи и инфо за заплатите на играчите, които подозрително напомнят на казваните тук от същия. Предполагам е случайност...![]()
Но както и да е-Роси е вече минало. Не смятам обаче, че годината е тотално загубена. Отборът е конструиран и тактически грамотен. Славиша не поема някаква сбирщина, а съвсем прилични играчи.
Годината е тотално провалена. С тоя резил в Европа, що ни е да играем в България?
За дрогираните амбразурчици няма значение. Тоя същия си го спомням как ревеше като Люпко беше начело на отбора и бяхме лидери. После му четохме цяла година глупостите за стратегията, великия Роси и тренировъчните мачове цяла година. Сега припява каквото му спуснат като директива. Ами трябва да хапва нещо явно. Ще го пее до към НГ когато ще е очеваден и за последния глупак поредния провален сезон.
W84me написа:Жалгирис бият едвам-едвам тия аматьори от Вадуц... Представете си колко сме слаби.
От любопитство загледах десетина минути от мача...Можем най-искрено да съжаляваме и да проклинаме Съдбата,че не продължихме.Абсолютно преодолими съперници,които при по-добро стечение на обстоятелствата можехме да отстраним.Днес един друг отбор изигра един изключително правилен мач и си взе повече от прилична преднина от 3 гола.Нека да ни е за урок,защото след Люпко Петрович не сме имали кадърен човек в тактическо отношение на поста старши-треньор.С такъв човек на поста щяхме да сме взели Купата и да сме отстранили Вадуц без Обертан и Жорди дори.
Що се отнася до Славия...Е,явно някой горе ги пази!Абсолютно смазваща статистика в полза на Хайдук,2 изключително късметлийски положения напред и отзад оня урунгел на вратата като Матросов спаси поне 3 чисти гола.68% владеене,21 голови положения от които 15 удара във врата в полза на Хайдук...Сигурно оная дебела свиня ходи по ходжи да правят магии, друго обяснение за тия късметлийски игри и срещу нас и срещу тях нямам.Резултатът е абсолютно нереален, хърватският отбор явно е почнал подготовка преди 10 дни,защото тия момчета бяха тежки и едвам ходеха по терена, все едно гледах Левски в Лихтенщайн.
Сами сме си виновни,че сега вместо да се вълнуваме от нашите си мачове в ЕКТ кибичим по другите отбори.НЕКА НИ Е ЗА УРОК!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
popokutepetel написа:
За дрогираните амбразурчици няма значение. Тоя същия си го спомням как ревеше като Люпко беше начело на отбора и бяхме лидери. После му четохме цяла година глупостите за стратегията, великия Роси и тренировъчните мачове цяла година. Сега припява каквото му спуснат като директива. Ами трябва да хапва нещо явно. Ще го пее до към НГ когато ще е очеваден и за последния глупак поредния провален сезон.
Когато казах нещо за вреда за здравето, съм имал нещо впредвид. Предупредих. Тук стартирам процедурата. Рано или късно ТОЯ ще ми падне в ръчиците. Аз съм търпелив. Хората ми са търпеливи. Но накрая обикновено постигаме своето...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- popokutepetel
- Контакти:
sin4ec написа:popokutepetel написа:
Когато казах нещо за вреда за здравето, съм имал нещо впредвид. Предупредих. Тук стартирам процедурата. Рано или късно ТОЯ ще ми падне в ръчиците. Аз съм търпелив. Хората ми са търпеливи. Но накрая обикновено постигаме своето...
Ле-ле, ама ти освен изключително проЗД си и изключително нахално добиче

Бегай да шмъркаш и за Левски най-добре си затваряй устата. Иначе сигурното е, че рано или късно ще предозираш

- metodito
- Контакти:
Да е за урок на кого? Докато не се премахнат васкоколевци, матросовци, фенове, изпълняващи директива, чуждопоклонници, легионери-лекета, спасрусевци, не очаквайте нищо различно. Няма нищо случайно, че Мъри е толкова оплюван. Нищо случайно.
А мача на Славия можеше да е, както 6-0, така и 0-2.
"Левски" има начертан път, "Левски" има мисия. Докато той не се придържа към нея, докато има еничари в офисите, няма начин да се оправим.
Убеден съм, че тук е имало хора, които са стискали палци на Хайдук, защото не искат да признаят кой е пътя на "Левски". А той е само един. Що се отнася до Роси и бездушниците-наемници... за тях - нищо. Не знам какъв е като треньор Дельо, но като човек излезе фалшив.
А мача на Славия можеше да е, както 6-0, така и 0-2.
"Левски" има начертан път, "Левски" има мисия. Докато той не се придържа към нея, докато има еничари в офисите, няма начин да се оправим.
Убеден съм, че тук е имало хора, които са стискали палци на Хайдук, защото не искат да признаят кой е пътя на "Левски". А той е само един. Що се отнася до Роси и бездушниците-наемници... за тях - нищо. Не знам какъв е като треньор Дельо, но като човек излезе фалшив.
koisa написа:Изобщо не ми дреме, че Жалгирис едва са победили Вадуц, след като можеше ние спокойно да си чакаме съперника за трети кръг в ЛЕ... Но няма как да стане с постоянно грешни решения. Роси трябваше още след финала за КБ да бъде сменен и вероятността написаното по-горе да се случи щеше да е доста голяма! За жалост до това доведоха умишлената подкрепа и търпение на инат от собственик и част от феновете към Роси. Надявам се, че това ще послужи за поука на същите в бъдеще време при подобен развой.Да се види колко е важно нещата/решенията да се случват/взимат навреме.
Нещата са доста по-сложни. 10 годи ни се взимат грешни решения. А едно от най-грешните беше да се махне Стоев при изпълнена задача, за да се доведе ЛП. Ти как ще се чувстваш да ти сложат задача ЛЕ, пък първите 5 кръга да играеш с деца? Въпреки всичко постигаш целта, но те махат...
И аз да съм, и аз ще тегля една майна!
Но понеже познавам Стоев, той даже и майна не е теглил. Обидата обаче остава. Остана и отборът, който ЛП изстиска и си би камшика за Азия.
Роси свърши много работа. Но не можа да влезе под кожата на играчите. Изпусна съблекалнята и се провали тотално.
Но отборът остава. Новият тренер трябва да го вдигне. Дано!
popokutepetel написа:
Ле-ле, ама ти освен изключително проЗД си и изключително нахално добиче. На твое място поне бих тролил от някой от другите ти профили
![]()
![]()
![]()
Бегай да шмъркаш и за Левски най-добре си затваряй устата. Иначе сигурното е, че рано или късно ще предозираш
Споко, мойто момче! Каквото казах-казах. Аз ще те намеря. Повярвай.
Лека вечер!