Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 26 яну 2012 18:01

Blue_Lion написа:33 минути без гол...това никога не е било :shock: ! Ако скоро не вкараме, се отказвам от футбола и ще стана почитател на фигурното пързаляне...

Чакай, след малко влиза мегазвездата Зезиньо, струващ 15 млн. евро и ще вкара първия си хеттрик за Левски. На "Костов му олекна" (големия журналист Стефан Стоянов от Гонг)...
А през второто полувреме ще влязат и останалите двама новопривлечени играчи, за които се "плати сериозна трансферна сума", защото "всичките са основни фигури в отборите от които идват" (думи на Тонев и Иванов)...
ахахахахахахаахахахахахахааха
Последна промяна от santiliana на 26 яну 2012 18:02, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 яну 2012 18:02

santiliana написа:
Blue_Lion написа:33 минути без гол...това никога не е било :shock: ! Ако скоро не вкараме, се отказвам от футбола и ще стана почитател на фигурното пързаляне...

Чакай, след малко влиза мегазвездата Зезиньо, струващ 15 млн. евро и ще вкара първия си хеттрик за Левски. А през второто полувреме ще влязат и останалите двама новопривлечени играчи, за които се "плати сериозна трансферна сума", защото "всичките са основни фигури в отборите от които идват" (думи на Тонев и Иванов)...
ахахахахахахаахахахахахахааха

А не, 0:0 ни устройва за реванша...
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 яну 2012 18:04

леле, тоя новия централен защитник, дето дойде от Европата е "машина". А Зезиньо направо "газииииииии"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 18:31

santiliana написа:леле, тоя новия централен защитник, дето дойде от Европата е "машина". А Зезиньо направо "газииииииии"...

санти не са хаби с блу-тата . На тези не им пречи нищо . Утре тара ако им каже ще сложат екипа на ЦСКА а никовете им ще започват с "ред".
Не забравяй , че вчера гугутките имаха среща с парашутиста от надежда :))) там са разискали нещата по "правилния" начин , така че не очаквай нищо от тях освен мълчалива подкрепа към цялатата тая кукловодна паплач събрана на "герена".
Остават 5 дена до подписванто с новите спонсори (уж).....тик так тик так .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 18:34

влиза великолепното трио Милиев-Иванов-Старокин .....очаквам гол за дърводелците от таврия .:)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 яну 2012 18:39

santiliana написа:леле, тоя новия централен защитник, дето дойде от Европата е "машина". А Зезиньо направо "газииииииии"...

Иронията не ти се получава...лъха на злоба от нея, не друго ;)

zlobul написа:

санти не са хаби с блу-тата . На тези не им пречи нищо . Утре тара ако им каже ще сложат екипа на цска а никовете им ще започват с "ред".
Не забравяй , че вчера гугутките имаха среща с парашутиста от надежда :))) там са разискали нещата по "правилния" начин , така че не очаквай нищо от тях освен мълчалива подкрепа към цялатата тая кукловодна паплач събрана на "герена".
Остават 5 дена до подписванто с новите спонсори (уж).....тик так тик так .

А на теб всичко ти пречи, то за това и са всичките конфликти които са в тази тема и ако има някой който разделя сините фенове, то това си ти ! Слава Богу, си просто форумен анонимник без глас в реалния свят :) След като си написа коментарчето, което лъха на "информираност", подмокри ли се ?
И се пише Герена - с ГЛАВНА буква, не само защото е име, ами защото това е името на стадиона на който феновете на ЛЕВСКИ страдат и се радват с любимия си отбор ! Но ти кво ли знаеш за "свято" и "радост", интеУекте ;) Пиши си тука...но си оставаш фактор безгласен :mrgreen: Кофти, а ? хахах
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 18:53

А на теб всичко ти пречи, то за това и са всичките конфликти които са в тази тема и ако има някой който разделя сините фенове, то това си ти ! Слава Богу, си просто форумен анонимник без глас в реалния свят След като си написа коментарчето, което лъха на "информираност", подмокри ли се ?
И се пише Герена - с ГЛАВНА буква, не само защото е име, ами защото това е името на стадиона на който феновете на ЛЕВСКИ страдат и се радват с любимия си отбор ! Но ти кво ли знаеш за "свято" и "радост", интеУекте Пиши си тука...но си оставаш фактор безгласен Кофти, а ? хахах

Стадиона се казава "Георги Аспарухов " , а не "герена "или "Герена".Прав си на мен всичко ми пречи когато е докоснато образно казано от го*ньо , тара , а сега и парашутиста от надежда . Ще ти кажа защо и ми пречи : защото от всичко до което са се докоснали лъха само некадърност и лицемерие .
За безгласната буква съм склонен да ти повярвам , нищо не зависи от мен , а се съмнявам , че от нас всички тук има "гласна " буква , но все пак ти благодаря за признанието ,което направи току що . Да аз съм един от хората които правят разликата между феновете на Левски .Едните вярват безрезервно в обещанията на група лъжци и страдат на стадиона , а другата част , ОТДАВНА НЕ ВЯРВА В ПРИКАЗКИ (ОСОБЕНО КОЛЕДНИ) .
За разлика от теб например , аз отворих очите на онзи кухар го*ньо за Пламен Илиев , кето се оказва един от успешните трансфери на Левски , докато ти освен да викаш на стадиона и да те тъпчат , едва ли правиш друго .

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 яну 2012 19:00

Blue_Lion написа:...:

Само от това изречение, даваш ли си сметка, що за индивид стои отсреща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За разлика от теб например , аз отворих очите на онзи кухар го*ньо за Пламен Илиев , кето се оказва един от успешните трансфери на Левски
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 19:07

BLUE CHAMPIONS написа:
Blue_Lion написа:...:

Само от това изречение, даваш ли си сметка, що за индивид стои отсреща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За разлика от теб например , аз отворих очите на онзи кухар го*ньо за Пламен Илиев , кето се оказва един от успешните трансфери на Левски

Струва ти се невероятно нали ? :)) Е тва ти е проблема на теб . Пък ако си мислиш че го*ньо има акъл за нещо повече от Матондо и Тевия значи си объркал здраво пътеката т.е. това е доказателство за пораженческата ти психика . По голяма нула от го*ньо няма , сигурен съм , че и сисито ще направи по добър трансфер в Левски отколкото " фалшивата диплома" .

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 яну 2012 19:11

Ако те радва феновете на ЛЕВСКИ да са разделени, мен не ме ! Ако те кефи, феновете на ЛЕВСКИ да имат манталитета на "онези с отрязаните греди", мен не ми харесва ! Феновете на ЛЕВСКИ са известни с предаността към отбора си, независимо дали Сините са играли добре или не ! Когато трябва, се е протестирало винаги и ръководните фактори са го разбирали и са вземани нужните мерки - било то с подаване на оставки или нещо друго ! Няколко пъти ти ги казвам тия неща, ти си затваряш очите за тях. Ок, няма проблем ! За едно нещо си прав...не си струва да се хаби времето с теб. Просто човек който не може да погледне нещата от друга гледна точка освен неговата, и не само това, но и да я налага без да се замисля. Пиши си, на никого не пречиш :)

@ BLUE CHAMPIONS, верно няма смисъл ! Тоя е скъсал нишката с реалността ;)
Изображение

Върни се в “Левски”