Мнениеот zlobul » 26 яну 2012 18:53
А на теб всичко ти пречи, то за това и са всичките конфликти които са в тази тема и ако има някой който разделя сините фенове, то това си ти ! Слава Богу, си просто форумен анонимник без глас в реалния свят След като си написа коментарчето, което лъха на "информираност", подмокри ли се ?
И се пише Герена - с ГЛАВНА буква, не само защото е име, ами защото това е името на стадиона на който феновете на ЛЕВСКИ страдат и се радват с любимия си отбор ! Но ти кво ли знаеш за "свято" и "радост", интеУекте Пиши си тука...но си оставаш фактор безгласен Кофти, а ? хахах
Стадиона се казава "Георги Аспарухов " , а не "герена "или "Герена".Прав си на мен всичко ми пречи когато е докоснато образно казано от го*ньо , тара , а сега и парашутиста от надежда . Ще ти кажа защо и ми пречи : защото от всичко до което са се докоснали лъха само некадърност и лицемерие .
За безгласната буква съм склонен да ти повярвам , нищо не зависи от мен , а се съмнявам , че от нас всички тук има "гласна " буква , но все пак ти благодаря за признанието ,което направи току що . Да аз съм един от хората които правят разликата между феновете на Левски .Едните вярват безрезервно в обещанията на група лъжци и страдат на стадиона , а другата част , ОТДАВНА НЕ ВЯРВА В ПРИКАЗКИ (ОСОБЕНО КОЛЕДНИ) .
За разлика от теб например , аз отворих очите на онзи кухар го*ньо за Пламен Илиев , кето се оказва един от успешните трансфери на Левски , докато ти освен да викаш на стадиона и да те тъпчат , едва ли правиш друго .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !