шивача написа:specter написа:шивача написа:Както бях писал преди началото на сезона, даже в самото начало на подготовката, Роси е пътник. За вас сезона приключи, може да си чакате сезон 2019-2020г, но не знам в коя група ще сте и как ще се казвате

С тея 11 футболисти и евентуално нови 3-4ма в започнал сезон, 3-4място и нови чисти над 10милиона в коша за боклук. Е, сигурно ще излезете на плюс според, но истината всяко дете си е знае. В момента, по-точно от няколко години сте се превърнали в зебра, която лъвовете я ядат още жива
В Клинична смърт сте! Време шалтера на гнилата ябълка да бъде спуснат

Тоя пич толкова го е яд, че отборът му фалира и няма кого да подкрепя сега, че единственото, за което живее в момента явно е да ни види как ще последваме същата съдба като неговия отбор.

Само че при нас никога няма да се случи такова нещо...
не думай!!!
При мен болката отмина, сега се наслаждавам на това, че няма как да бъда жегнат, хеле от вас.

На милиард процента ще фалирате, колкото повече се бави краят толкова е по-яко

Напротив, болката от това да бъде доброволно затрит отбора на сърцето ти не отминава, убеден съм, че го знаеш.

Дори онези, припозналите, съм абсолютно убеден също, че вътрешно си знаят какъв урод подкрепят в момента и изгарят отвътре, но никога няма да си го признаят. Те са ясни обаче - и Лудогорец ще припознаят някой ден само и само да има титли и купи. А на мен целта нито ми е да те жегвам, нито нищо, просто факти. Поне ти прави чест, че си избрал да не подкрепиш онова ГМО в Първа лига. При нас фалит и такъв развой на събитията никога не могат да се случат. Методи ти го каза най-ясно - нещо естествено, създадено единствено от любов никога не може да умре и винаги ще намери начин да съществува. Отпадания от отбори като Вадуц, загуби на финали за купи, катаклизми - всичко минава и се заменя с по-добро, стига да я има любовта и константната подкрепа. Нещо, което вие не познавате и не разбирате, и логично приключихте през 2016 година за щастие на цяла България.