Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 26 юли 2018 09:53

groti написа:Интересна позиция на НКП (за Васко). Интересно и дали някой ще й обърне внимание. Интересно и защо той толкова време не е започнал в друг отбор. Сигурен съм, че има оферти за него. Вутов май също седи на изчакване.

[offtopic]Защо се занимавате с припознатите, момчета? Живи и здрави да са и да илядат на па*ата на микренския получовек.[/offtopic]

Вутов е футболист на Удинезе. Кво чака? :?
Панайотов е толкова класен футболист, че даже в най-смешната Лига в Европа(ППЛ) никой не го иска... Все щеше да се чуе...
По едно време измрънкаха за Ч.море, ама с това си и останаха...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юли 2018 10:21

blue avalanche написа:
шивача написа:Иначе Холмар, Тиам, Обертан и Паулиньо са добри футболисти за Бг, но останалите с 1-2 изключения са чист пълнеж. ... и донякъде в ЦСКА-София не е така.

Не думай!!!
Я дефинирай "донякъде"? :?

Дефинирам: донякъде имаш акъл, но за повече ти трябва съвет :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юли 2018 10:23

specter написа:
шивача написа:Както бях писал преди началото на сезона, даже в самото начало на подготовката, Роси е пътник. За вас сезона приключи, може да си чакате сезон 2019-2020г, но не знам в коя група ще сте и как ще се казвате :roll: С тея 11 футболисти и евентуално нови 3-4ма в започнал сезон, 3-4място и нови чисти над 10милиона в коша за боклук. Е, сигурно ще излезете на плюс според, но истината всяко дете си е знае. В момента, по-точно от няколко години сте се превърнали в зебра, която лъвовете я ядат още жива :oops:
В Клинична смърт сте! Време шалтера на гнилата ябълка да бъде спуснат :!:

Тоя пич толкова го е яд, че отборът му фалира и няма кого да подкрепя сега, че единственото, за което живее в момента явно е да ни види как ще последваме същата съдба като неговия отбор. :lol: Само че при нас никога няма да се случи такова нещо...

не думай!!!
При мен болката отмина, сега се наслаждавам на това, че няма как да бъда жегнат, хеле от вас. :mrgreen: На милиард процента ще фалирате, колкото повече се бави краят толкова е по-яко :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юли 2018 10:25

metodito написа:Да, и мнението ти няма как да е обективно - заради същата тази омраза. Ние няма "да" отидем при вас. На теб "ти се иска". "Левски" няма как да "отиде" при ЦСКА (R.I.P.) поради много причини. Най-малкото вие си бяхте "създадени" като проект на комунистическата партия, такива, каквито властта създава в съседните нам държави. Ние сме естествено родени от любовта на ентусиасти, а любовта няма как да умре. Един бизнес обект, проект, може да умре, но нещо естествено - не. То ще намери формата си на съществуване. Ако трябва ще направим това, което направиха част от феновете на Ман Юнайтед при идването на американските глобалисти, но няма как просто да сме като вас!
Хоуг!

Ми хубау, ама необективното ми мнение за вас излиза на над 90% :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юли 2018 10:32

шивача написа:
Eminem написа:
шивача написа:Както бях писал преди началото на сезона, даже в самото начало на подготовката, Роси е пътник. За вас сезона приключи, може да си чакате сезон 2019-2020г, но не знам в коя група ще сте и как ще се казвате :roll: С тея 11 футболисти и евентуално нови 3-4ма в започнал сезон, 3-4място и нови чисти над 10милиона в коша за боклук. Е, сигурно ще излезете на плюс според, но истината всяко дете си е знае. В момента, по-точно от няколко години сте се превърнали в зебра, която лъвовете я ядат още жива :oops:

хахахахха колко злоба и завист има в теб, защото твоето отборче умря завинаги. Голям кеф ми е да ти чета мечтите, които няма да се сбъднат. Течаха ти лиги докато писа това мнение, нали ? хахаххахаххахахахаха Голям кеф.

Няма как да ти голям кеф, щото отборът ти копае дъното. Да отпаднеш от лихтенщайн е ПОЗОР. Пък и аз и като ни имаше пак ви пишех подобни коментари, та откакто съм се регистрирал в тоя форум нямате една купа. Иначе позна, че ви мразя, но аз не го и крия :mrgreen:

Няма по голям ПОЗОР от това да си затриеш клуба. Другото е временно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2018 10:37

шивача написа:
metodito написа:Да, и мнението ти няма как да е обективно - заради същата тази омраза. Ние няма "да" отидем при вас. На теб "ти се иска". "Левски" няма как да "отиде" при ЦСКА (R.I.P.) поради много причини. Най-малкото вие си бяхте "създадени" като проект на комунистическата партия, такива, каквито властта създава в съседните нам държави. Ние сме естествено родени от любовта на ентусиасти, а любовта няма как да умре. Един бизнес обект, проект, може да умре, но нещо естествено - не. То ще намери формата си на съществуване. Ако трябва ще направим това, което направиха част от феновете на Ман Юнайтед при идването на американските глобалисти, но няма как просто да сме като вас!
Хоуг!

Ми хубау, ама необективното ми мнение за вас излиза на над 90% :mrgreen:

Кое? Че ще отпаднем от Вадуц? Мисля, че мнозина го подозирахме. И то преди първия мач. Лично аз се самонадъхвах, че няма да е така. Нали, все пак лихтенщайнци... Обективно, ако обаче трябваше да гледам... Що се отнася до фалит... ми то Спас го каза: ние сме фалирали. Не си открил топлата вода. :mrgreen: Говоря за това, че няма да изчезнем от картата. Никога. Просто няма "като при нас", защото "ние" не сме, и не може да сме "вас".

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 юли 2018 10:51

шивача написа:
specter написа:

Тоя пич толкова го е яд, че отборът му фалира и няма кого да подкрепя сега, че единственото, за което живее в момента явно е да ни види как ще последваме същата съдба като неговия отбор. :lol: Само че при нас никога няма да се случи такова нещо...

не думай!!!
При мен болката отмина, сега се наслаждавам на това, че няма как да бъда жегнат, хеле от вас. :mrgreen: На милиард процента ще фалирате, колкото повече се бави краят толкова е по-яко :)

Напротив, болката от това да бъде доброволно затрит отбора на сърцето ти не отминава, убеден съм, че го знаеш. ;) Дори онези, припозналите, съм абсолютно убеден също, че вътрешно си знаят какъв урод подкрепят в момента и изгарят отвътре, но никога няма да си го признаят. Те са ясни обаче - и Лудогорец ще припознаят някой ден само и само да има титли и купи. А на мен целта нито ми е да те жегвам, нито нищо, просто факти. Поне ти прави чест, че си избрал да не подкрепиш онова ГМО в Първа лига. При нас фалит и такъв развой на събитията никога не могат да се случат. Методи ти го каза най-ясно - нещо естествено, създадено единствено от любов никога не може да умре и винаги ще намери начин да съществува. Отпадания от отбори като Вадуц, загуби на финали за купи, катаклизми - всичко минава и се заменя с по-добро, стига да я има любовта и константната подкрепа. Нещо, което вие не познавате и не разбирате, и логично приключихте през 2016 година за щастие на цяла България. 8-)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2018 11:00

шивача написа:Доката в Лудогорец и донякъде в ЦСКА-София не е така. Но при вас дори това няма значение, интригите ще ви съсипят отново...

E да бе, в -София не е така, там класа да искаш - Бодуров, Манолев, Чорбаджийски, Дюлгеров, Малинов, Жеферсон, Стойчо Атанасов, все класни играчи :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Martin_K

Мнениеот Martin_K » 26 юли 2018 11:34

Ако се гледа чистата статистика от последните мачове, то "Левски" е най-добре представилият се български отбор в Европата. В Разград равен, покойникът загуби, а "Славия" победи, но пък вкара по-малко голове.
Така че поне засега имаме нов нашенски еврошампион!

[offtopic]Гледам, Митов води в анкетата. Явно никой не се вслушва в гласа на народа.[/offtopic]

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 26 юли 2018 11:52

И това го казва човек, чийто клуб обяви съвсем наскоро увеличение на дълговете си с над 10 млн лв за една година?
Нашата си я знаем...вие му мислете. Ако ГГ реши, че ще ви се обиди (което се е случвало вече) , ще си тръгне и ще ви фалриа за една седмица. Не ревете на чужд гроб, оранцжеви преАтелки

Върни се в “Левски”