2 заплати, или около 100 000 лева.
Както правилно отбеляза някой отгоре, и двете страни си имат клаузи. Роси не може да претендира за голямата неустойка, защото не е стигнал 3 кръг на ЛЕ. От съдилища и разкарване по тях никой няма полза, тъй че адвокатите са приключили сделката. Всеки си тръгва по пътя и това е.
За Славиша чувам много ласкави думи от мои приятели в Србия. Много се надявам той да е човекът за Левски. Имаме голям потенциал, но трябва да се запази доброто, създадено от Роси( никак не е малко) и да се ликвидират слабостите от работата му( никак не са малко). Много важна е работата на тандема от школата, който в момента временно води отбора. Те трябваше да вдигнат играчите след тежкото отпадане, и ако предадат щафетата с две победи, трябва да бъдат поздравени!
Захариев ще тренира вратарите оттук насетне, което е добра новина.
Редно е китаристът да получи своите 100 дни, а защо не и повече.
Да му пожелаем успех, щото никак няма да му е лесно.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:2 заплати, или около 100 000 лева.
Както правилно отбеляза някой отгоре, и двете страни си имат клаузи. Роси не може да претендира за голямата неустойка, защото не е стигнал 3 кръг на ЛЕ. От съдилища и разкарване по тях никой няма полза, тъй че адвокатите са приключили сделката. Всеки си тръгва по пътя и това е.
За Славиша чувам много ласкави думи от мои приятели в Србия. Много се надявам той да е човекът за Левски. Имаме голям потенциал, но трябва да се запази доброто, създадено от Роси( никак не е малко) и да се ликвидират слабостите от работата му( никак не са малко). Много важна е работата на тандема от школата, който в момента временно води отбора. Те трябваше да вдигнат играчите след тежкото отпадане, и ако предадат щафетата с две победи, трябва да бъдат поздравени!
Захариев ще тренира вратарите оттук насетне, което е добра новина.
Редно е китаристът да получи своите 100 дни, а защо не и повече.
Да му пожелаем успех, щото никак няма да му е лесно.
Удивяваш ме ,когато стане въпрос за пари

Значи осем дни се караха за 50 000 евро ?

Колкото до школата-доколкото чувам, че има нови треньори, ще има подобрения в материалната база, май ще има и косачка
! Трябва да се разбере веднъж завинаги, че тази школа ни е спасението. Но тя няма да даде добър плод, без да бъде инвестирано в нея . Тази масовост в отборите трябва да бъде ликвидирана-никому не са нужни 30-40, че и повече деца в набор. Правиш нормативи и тестове, подбираш най-добрите 15-20 деца максимум и това е. Може да звучи жестоко спрямо другите, но това не е благотворително дружество, а футболна академия, на която се разчита да дава играчи за отбора. В която нямат място неподготвени деца, ако и да са синове на едикой си. Или пък ако някой си плаща такса "титуляр" на треньора.
Ако трябва да съм честен, аз лично не видях в синята школа деца с протекции или пробутвани по гореспоменатите причини. Но това са лични наблюдения над един набор и един треньор. За жалост, чух от родители на други набори за такива неща. Не мога да твърдя, не съм ги видял. Но ако е така-ще е много тъжно...

Ако трябва да съм честен, аз лично не видях в синята школа деца с протекции или пробутвани по гореспоменатите причини. Но това са лични наблюдения над един набор и един треньор. За жалост, чух от родители на други набори за такива неща. Не мога да твърдя, не съм ги видял. Но ако е така-ще е много тъжно...
gihuelo написа:Удивяваш ме ,когато стане въпрос за париИли се правиш на луд или не знаеш цената на парите ,особено във футбола
Значи осем дни се караха за 50 000 евро ?
[offtopic]Защо смяташ, че някой се е карал с някого? Раздялата по взаимно съгласие бе обявена още тогава, а сега е официализирана. Роси не е глупак и знае за какво иде реч. Естествено, всеки си гледа интереса и адвокатите му са проверили клаузите. В случая нашата елиминира неговите. Повече подробности обаче ще мога да ти кажа в понеделник, ако те вълнуват.[/offtopic]
Роси вече и официално няма нищо общо с нашия клуб. 

Левски завинаги в моето сърце![
- popokutepetel
- Контакти:
delqnski47 написа:popokutepetel написа:delqnski47 написа:honda написа:Лудогорец са безспорния фаворит ,но за мен никога в последните 5 години разликата между нас и тях като качество на играчите не е била толкова малка. Разликата и в момента не е малка, но не е непреодолима. Много важно е да се опазим от контузии.
Далеч сте от Лудогорец.Второ или трето място...натам се ориентирай по-скоро.Спуснат с парашут(недоумявам как не го виждаш този факт.Той сам си го каза,но с други думи) дърт лъжлив(многократно доказано) пергиш и бивш шофер срещу човек,който се подсигурява отвсякъде(чувалчета с пари,шлифовалки...) ,за да може неговия отбор да е първи.Не го упреквам....просто вие сте главните виновници за проекта ''Лудогорец''(трябваше да ги спрете срещу оня просволут Щампионски мач със Славия).Даже имам подозрения,че сте им нещо като солташак.С теа шпалири....не знам.
Тъй че не знам кви 5,15 години и тем подобни са ти в главата,но като цяло адмирирам факта,че храниш все пак някакви надежди.
Айде, айде първо умрелите Боклукчии с Тройчо им подариха (продадоха) първата титла. Иначе е така, ако ЦСКА, а после Левски не продадоха по една титла на Домуза сигурно Каузата отдавна щеше да е разформирована и да си рита за здраве някъде из окръжните.
[offtopic]Големи глупости.В просволутия мач треснахме 3 греди(или 2...по спомен)[/offtopic]
Точно вие ги създадохте.
Абе 1999 г. освен греди и с 2:0 водеха на настоящия ти отбор, но пак паднаха драматично

sin4ec написа:2 заплати, или около 100 000 лева.
Мислиш ли, че щяха да го търпят с тия резултати, ако взимаше по 50 000 на месец? Спас си каза веднъж, че отначало е бил наклонен да вземе Грант, ама Роси поискал в пъти по-малко пари.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Гледам мача между Аякс и Щурм(Грац) в предварителните кръгове на ШЛ. Ако си непредубеден и гледаш футбол за първи път ще обикнеш холандският гранд веднага и ще разбереш защо клубът е един от фундаменталните за Европа и Света. В недалечното минало "Левски" играеше като равен с равен с отбори като Щурм, РедБул(Залцбург),СС Лацио, Вийяреал,Спортинг(Лисабон),Лил,Гент...
Много ме е яд на играчите,които имаме и че не можахме да продължим напред в ЕКТ.Много боли от грешките,които се правят всяка една година по няколко пъти.Всеки един треньор,който сме имали в последните години е разделял феновете.Надявам се Славиша Стоянович да е обединителната фигура, която да ни измъкне от калта.Мисля,че този човек е последна надежда за нещо, базата я има, имаме прекрасни играчи и страхотна атмосфера.ДАНО!
САМО ЛЕВСКИ И ЛЕКА ВЕЧЕР!
Много ме е яд на играчите,които имаме и че не можахме да продължим напред в ЕКТ.Много боли от грешките,които се правят всяка една година по няколко пъти.Всеки един треньор,който сме имали в последните години е разделял феновете.Надявам се Славиша Стоянович да е обединителната фигура, която да ни измъкне от калта.Мисля,че този човек е последна надежда за нещо, базата я има, имаме прекрасни играчи и страхотна атмосфера.ДАНО!
САМО ЛЕВСКИ И ЛЕКА ВЕЧЕР!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Сектор "Б": Настояваме Васил Панайотов да бъде върнат моментално в Левски!

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Както бях писал преди началото на сезона, даже в самото начало на подготовката, Роси е пътник. За вас сезона приключи, може да си чакате сезон 2019-2020г, но не знам в коя група ще сте и как ще се казвате
С тея 11 футболисти и евентуално нови 3-4ма в започнал сезон, 3-4място и нови чисти над 10милиона в коша за боклук. Е, сигурно ще излезете на плюс според, но истината всяко дете си е знае. В момента, по-точно от няколко години сте се превърнали в зебра, която лъвовете я ядат още жива
В Клинична смърт сте! Време шалтера на гнилата ябълка да бъде спуснат

В Клинична смърт сте! Време шалтера на гнилата ябълка да бъде спуснат

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !