Играли сме добро, али немали сме шансу

Дано по рядко чувате тази фраза.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Играли сме добро, али немали сме шансу
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
sokoleto46 написа:Здраво, друже Стоянович ! Желимо ти пуно успеха и да славимо Левски шампион опет заедно !!!
Ще се радваме,ако научиш български бързо и не ползваш преводач ! Като бях млад посетих Югославия за 2 седмици.На връщане във влака разговарях свободно на сърбо-хърватски с останалите пътници.Езиците ни са много близки и всеки средно грамотен човек би научил другия език много бързо,както го направи Прохазка.Дано владееш и английски заради чужденците.Иначе няма съмнение,че футбола ти е ясен и очакваме като сравнително млад и модерно мислещ треньор да върнеш предишната слава и успехите на нашия любим отбор !
Нека Симов бъде до теб и стане твой приемник! Искаме в бъдеще НАШ треньор с НАШИ футболисти и 2-3 чужди ЗВЕЗДИ за сол и пипер ,не повече.
САМО ЛЕВСКИ !
metodito написа:Един съвет. Айде този път темата му да не е нещо от рода на "Славиша - пророка/мислителя/геният от Горни Деян", ми малко по-ниско да я караме...
koisa написа:metodito написа:Един съвет. Айде този път темата му да не е нещо от рода на "Славиша - пророка/мислителя/геният от Горни Деян", ми малко по-ниско да я караме...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w-vEZ8B7VWo[/youtube]
Младият Ивайло Найденов ще отсъства известно време заради травмата, която получи в първия мач от сезона в Първа лига срещу Ботев в Коматево.
Юношата на "сините" се появи като резерва в средата на втората част, но му се наложи да излезе малко по-късно заради травма в глезена. Оказва се, че ще отсъства около седмица-две заради болежките.
Така проблемите с контузени играчи на "Герена" се увеличават. Заради травми в Коматево не играха Серджиу Буш, Ривалдиньо, Хали Тиам, Паулиньо и Филипе Нашименто. С отбора не беше и капитанът Божидар Митрев.
Потребители, разглеждащи този форум: dimoto1, futbolqga, tmanolov, veni__85 и 59 госта