Ако вземем Муслин, ще ударим 3 пъти:
1.Ръководството ще покаже, че има желание този отбор да се развива, надгради.
2.Чужденците ще се респектират и уважат избора на доказан чужденец-треньор.
3.Феновете, помнейки първия му престой и по горните две точки, ще застанат зад треньора.
Друг избор за сплотяване на тези неотменими три съставки на клуб трудно ще се намери.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
И на мен ми се иска да вземем Муслин, но едва ли ще се случи. Мисля и че няма, и да е българин. Балканец ще е, но не Славолюб, едва ли ще е немец, италианец, англичанин, испанец и тем подобни. Дано все пак е той, силно се надявам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Април месец един много перспективен треньор от школата ми каза, че Роси когато и да го махнат-ще е късно. И че всеки ден, в който той е начело на Левски, е загубен, дори вреден!
Тогава това звучеше странно, на фона на очерталия се финал за КБ. Поспорихме доста тогава, но той не отстъпи от мнението си...
Явно момчето разбира от футбол. И ( или) е имал някаква вътрешна информация за това-онова.
След финала същият човек спомена, че с тези играчи Кокала е щял да качи Славия на 4+. Вероятно е прав.
В момента той е категорично за БГ треньор, като е това число влиза и Муслин( изрично го попитах)-защото е бил вече тук и знае за какво иде реч.
Аз лично нямам представа, нито пък обяснение как с този обигран и никак нелош отбор е възможно да се отпадне от лихтенщайнските туристи. Явно нещата са далеч по-дълбоки.
Роси имаше уникален кредит на доверие, не знам дали друг е имал такъв. Проигра го по уникално тъп начин.
Надявам се само зверския труд, който хвърлиха играчите тези месеци, да не отиде нахалост. Смятах, а и сега смятам, че идеята на Роси за "контролите" никак не беше лоша. Нещо обаче се обърка по трасето. Дори и в най-слабите си контроли не играхме толкова зле, колкото в мачовете с Вадуц. Цяла пролет нямахме контузии и мачкахме в кондиционен план, а сега-три разтежения на ключови грачи за 20 дни и липса на въздух в края...
Завършвам с цитат по памет от вече споменатото момче от синята школа:" В момента е жизненоважно да се съхранят играчите. Жоро ще свърши тази работа, но до края на месеца трябва да имаме треньор!"
Който и да е новият треньор, му пожелавам успех.
Мисията му е сложна...
Тогава това звучеше странно, на фона на очерталия се финал за КБ. Поспорихме доста тогава, но той не отстъпи от мнението си...
Явно момчето разбира от футбол. И ( или) е имал някаква вътрешна информация за това-онова.
След финала същият човек спомена, че с тези играчи Кокала е щял да качи Славия на 4+. Вероятно е прав.
В момента той е категорично за БГ треньор, като е това число влиза и Муслин( изрично го попитах)-защото е бил вече тук и знае за какво иде реч.
Аз лично нямам представа, нито пък обяснение как с този обигран и никак нелош отбор е възможно да се отпадне от лихтенщайнските туристи. Явно нещата са далеч по-дълбоки.
Роси имаше уникален кредит на доверие, не знам дали друг е имал такъв. Проигра го по уникално тъп начин.
Надявам се само зверския труд, който хвърлиха играчите тези месеци, да не отиде нахалост. Смятах, а и сега смятам, че идеята на Роси за "контролите" никак не беше лоша. Нещо обаче се обърка по трасето. Дори и в най-слабите си контроли не играхме толкова зле, колкото в мачовете с Вадуц. Цяла пролет нямахме контузии и мачкахме в кондиционен план, а сега-три разтежения на ключови грачи за 20 дни и липса на въздух в края...
Завършвам с цитат по памет от вече споменатото момче от синята школа:" В момента е жизненоважно да се съхранят играчите. Жоро ще свърши тази работа, но до края на месеца трябва да имаме треньор!"
Който и да е новият треньор, му пожелавам успех.
Мисията му е сложна...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/fenovete-na- ... rusev.html
Може би една от малкото декларации, на които вярвам. В този случай трябва да бъде потърсена съдебна отговорност! Т.нар. "медиЙ" бяха много тихи, когато "Левски" беше във втората седмица, но когато бяхме на върха със "сръбската парцуца" бяха много активни. Отново, по време на Роси не бяха чак толкова активни. СлучаЕност? Само ден след новината за Муслин - това. Отново случаЕност? Следете т.нар. "преса". Ако атаките се засилят, това е повод за радост, ако отслабнат - за притеснение.
Може би една от малкото декларации, на които вярвам. В този случай трябва да бъде потърсена съдебна отговорност! Т.нар. "медиЙ" бяха много тихи, когато "Левски" беше във втората седмица, но когато бяхме на върха със "сръбската парцуца" бяха много активни. Отново, по време на Роси не бяха чак толкова активни. СлучаЕност? Само ден след новината за Муслин - това. Отново случаЕност? Следете т.нар. "преса". Ако атаките се засилят, това е повод за радост, ако отслабнат - за притеснение.
groti написа:rane написа:Е то само най-заблудените си мислят, че този е света вода и някакъв неземен специалист. Много пари е откраднал от Левски и затова така вие, когато е далеч от клуба. Сега се умилква на всеки за някоя троха и силно се надява един пак да се върне на хранилка в Левски.Serafim написа:rane написа:Вагнер не помня кой го докара( може самият Чорни да беше), но помня че трупаше стаж в Черно море под наем, преди да стане титуляр в Левски. Дарко, Жо и Суарес бяха открития на Мъри и С. Ибраимов.ivan56 написа:----
Нямам си на идея кой ви караше класни чужденци, като Жо, Бардон, Дарко, Вагнер и тн. ама СР е крайно време да се обърне към тях.
Имаше и един страхотен мениджър, който имаше вземане-даване с Левски по времето на Абрамчик. Правиц мисля се казваше, а първото му име започваше с М, ако не бъркам. Та той ни докара вкупом 3 млади, недохранени африканчета - Баба, Темиле и Ричард. От тях само Баба излезе калпав, а другите двама имаха страхотни мачове за Левски, а и докараха добри пари на клуба след време.
Обаче Г-н Далавера( по-известен и като Г-жа Раева) нещо не му се понравиха Абрамчик и Правиц и ги разкара. Явно не е намазвал, както при една камара бездарни анонимници, които минаха на килограм през отбора, а той строеше палати по София с паричките изкарани покрай тях
Не знам каква смелост имаш да кажеш нещо против Сираков, още повече да загатнеш за далавери. Ще ти свалят кожата тука.
Мхм и след едно пътуване до Израел призован от Чорни се обръсна гола глава щото му беше много горещо
Точно така. Чорни му дал пари да купи мач с Левски Кн, а той си ги прибрал за него.Чорни разбрал и го остригал за назидание! Дребния мошеник тръгнал да лъже мафиота.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- Балкански Орел
- Контакти:
Къв е тоя Муслин и за какво се бори, даже не съм го чувал до сега.В България чужденец не става.Освен ако не е някое сръбско куче.Да идва Кокала или Ясен и да гонят чужденците.Незнам защо не се потърси Бардон, като някакъв човек от щаба.Преди около година бях чел, че с удоволствие би бил част от Левски и че завинаги това ще е неговия любим клуб, но никой не го търси.Истинските французи са точни хора, а той е истинска легенда за Левски.
При наличие на хора като Мъри, Ясен, Кокала, Бардон, че дори и Сираков да викаме някакви чужденци със спорни успехи е лудост.Тоя в - -то и той няма да изкара много.Лудогорец не ги броя, тях ги грее друго слънце.
При наличие на хора като Мъри, Ясен, Кокала, Бардон, че дори и Сираков да викаме някакви чужденци със спорни успехи е лудост.Тоя в - -то и той няма да изкара много.Лудогорец не ги броя, тях ги грее друго слънце.
[center]Levski & Lazio[/center]
rane написа:groti написа:rane написа:Е то само най-заблудените си мислят, че този е света вода и някакъв неземен специалист. Много пари е откраднал от Левски и затова така вие, когато е далеч от клуба. Сега се умилква на всеки за някоя троха и силно се надява един пак да се върне на хранилка в Левски.Serafim написа:rane написа:Вагнер не помня кой го докара( може самият Чорни да беше), но помня че трупаше стаж в Черно море под наем, преди да стане титуляр в Левски. Дарко, Жо и Суарес бяха открития на Мъри и С. Ибраимов.ivan56 написа:----
Нямам си на идея кой ви караше класни чужденци, като Жо, Бардон, Дарко, Вагнер и тн. ама СР е крайно време да се обърне към тях.
Имаше и един страхотен мениджър, който имаше вземане-даване с Левски по времето на Абрамчик. Правиц мисля се казваше, а първото му име започваше с М, ако не бъркам. Та той ни докара вкупом 3 млади, недохранени африканчета - Баба, Темиле и Ричард. От тях само Баба излезе калпав, а другите двама имаха страхотни мачове за Левски, а и докараха добри пари на клуба след време.
Обаче Г-н Далавера( по-известен и като Г-жа Раева) нещо не му се понравиха Абрамчик и Правиц и ги разкара. Явно не е намазвал, както при една камара бездарни анонимници, които минаха на килограм през отбора, а той строеше палати по София с паричките изкарани покрай тях
Не знам каква смелост имаш да кажеш нещо против Сираков, още повече да загатнеш за далавери. Ще ти свалят кожата тука.
Мхм и след едно пътуване до Израел призован от Чорни се обръсна гола глава щото му беше много горещо
Точно така. Чорни му дал пари да купи мач с Левски Кн, а той си ги прибрал за него.Чорни разбрал и го остригал за назидание! Дребния мошеник тръгнал да лъже мафиота.
Преди време във фейса на Раева имаше дискусия за прословутото подстригване,тя се кълнеше,че това не е истина и как били поканени на гости на Чорни и били големи приятели

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
metodito написа:https://topsport.bg/levski/fenovete-na-levski-s-pozitsiya-za-zaplahite-kam-igrachi-poiskaha-sreshta-sas-spas-rusev.html
Ще добавя, че въпросният сайт с Кра4уновски плам оплюва редовно Демокрацията и техните министър-председатели. Анатема за червения боклук!
Балкански Орел написа:Къв е тоя Муслин и за какво се бори, даже не съм го чувал до сега.В България чужденец не става.Освен ако не е някое сръбско куче.Да идва Кокала или Ясен и да гонят чужденците.Незнам защо не се потърси Бардон, като някакъв човек от щаба.Преди около година бях чел, че с удоволствие би бил част от Левски и че завинаги това ще е неговия любим клуб, но никой не го търси.Истинските французи са точни хора, а той е истинска легенда за Левски.
Хем в България чужденец не ставал, хем да се гонят чужденците, това от една стра, а от друга искаш чужденец да се върне в Левски

Съвсем между другото, при Муслин Левси не само, че спечели титла и купа, а отбора играеше страхотен Футбол. У нас мачкахме, а в Европа не стигнахме далеч, заради една тотална п***а, която подобно на Митрев се скри в най-важния момент на мача с Щурм. Като споменах Щурм, на мача в София отбора създаде повече от 10 от т.нар. 100% голови положения, повечето от които пропуснати от вече споменатата п***а. Същата тази п***а пропусна и дузпа в решаващ момент в реванша с Динамо Киев.
Като игра на отбора при Муслин ни беше един от най-добрите периоди откак аз гледам Левски!
......И виж какво куче е Муслин

О, сектата му е повярвала на всяка една негова дума...не се съмнявам!mikata написа:rane написа:groti написа:rane написа:Е то само най-заблудените си мислят, че този е света вода и някакъв неземен специалист. Много пари е откраднал от Левски и затова така вие, когато е далеч от клуба. Сега се умилква на всеки за някоя троха и силно се надява един пак да се върне на хранилка в Левски.Serafim написа:rane написа:Вагнер не помня кой го докара( може самият Чорни да беше), но помня че трупаше стаж в Черно море под наем, преди да стане титуляр в Левски. Дарко, Жо и Суарес бяха открития на Мъри и С. Ибраимов.
Преди време във фейса на Раева имаше дискусия за прословутото подстригване,тя се кълнеше,че това не е истина и как били поканени на гости на Чорни и били големи приятели