Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2018 20:26

С оглед ситуацията СР има само един верен ход: Наско Сираков.
Колкото и да съм раздвоен в мнението си за последния, и не без основания, моментът е много тежък и е нужен човек като него, който да поеме контрол над отбора преди нещата да са се разпаднали...
Треньорът трябва да е българин-нямаме време за опознаване тепърва. Дали ще е Ясен, Чичо Гошо, или някой друг-въпрос на избор и съгласуване с новия СТД.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2018 20:32

Освен за Сираков, мнението и на тримата човека, с които разговарях( и тримата са футболни хора, свързани с Левски) е, че имаме прекрасен вратарски тренер в лицето на Вальо Захариев, и никак нелоши кондиционни треньори.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 юли 2018 20:33

ugly bug написа:
Sisi 1914 написа:Митрев май ще се разделя с клуба. Чудя се, защо сега го реши! :shock:

Муцка, те и на теб ти се чудят кога ще се разделиш и ти с тях и да се ориентираш към ПОРЕДНИЯ клуб!
:)

Пореден клуб няма да има.
П.п
Успех на временния ни треньор!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 20:38

Хора, да ви питам за Илия Груев. Само защото качи отбор от трета във втора Бундеслига и щото е българин от чужбина, заради това ли? Седмо място във Втора бундеслига толкова ли наистина е престижно? Не сте сериозни. На мен ми прилича като това с Костов. Просто едно към едно. Статистика, това онова гледал ли е някой?
https://en.wikipedia.org/wiki/2017%E2%8 ... Bundesliga
Мач от Втора Бундеслига гледал ли е някой де гласува за него? Още повече, че човекът е западняк. Той сигурно е свикнал на други порядки, други условия... Дайте да не му съсипваме кариерата.

Аз гласувам за следващия ни треньор, ако ще и да е Груев. Който и да е ще има моето доверие в началото. Стига да не е някой измежду Митов, Останич, Костов или Роси отново.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 20:42

sin4ec написа:...и никак нелоши кондиционни треньори.

:lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2018 20:46

metodito написа:

Говоря за бате Пепи! :)
Повярвай, това момче има страхотен потенциал!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 19 юли 2018 21:09

Пичове, ясно е.
НИКОЙ не става за треньор на Левски.
Не се морете.
Няма смисъл.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 юли 2018 21:15

metodito написа:Хора, да ви питам за Илия Груев. Само защото качи отбор от трета във втора Бундеслига и щото е българин от чужбина, заради това ли? Седмо място във Втора бундеслига толкова ли наистина е престижно? Не сте сериозни. На мен ми прилича като това с Костов. Просто едно към едно. Статистика, това онова гледал ли е някой?
Мач от Втора Бундеслига гледал ли е някой де гласува за него? Още повече, че човекът е западняк. Той сигурно е свикнал на други порядки, други условия... Дайте да не му съсипваме кариерата.

Аз гласувам за следващия ни треньор, ако ще и да е Груев. Който и да е ще има моето доверие в началото. Стига да не е някой измежду Митов, Останич, Костов или Роси отново.

Защото е наше момче и знае действителността ни, защото е работил на място където дисциплината е на високо ниво и защото като съм го гледал по тв, ми изглежда с добри познания и добър интелект. Доста повече от Костов. И защото такова предчувствие имам. Иначе гаранция няма никаква, както с него така и с всеки друг. Визитката почти не ме вълнува. Какво някой е постигнал някъде, не значи че ще го повтори. Нито пък , че ако няма такива, няма и да спечели никога нещо. Давам пример със Зидан, като застана начело на Реал Мадрид и приказките, как трябва задължително треньор с успехи на мига олекват.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 21:36

sin4ec написа:
metodito написа:

Говоря за бате Пепи! :)
Повярвай, това момче има страхотен потенциал!

Извинявай, мислех, че каза за италианците.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 21:43

Player написа:
metodito написа:Хора, да ви питам за Илия Груев. Само защото качи отбор от трета във втора Бундеслига и щото е българин от чужбина, заради това ли? Седмо място във Втора бундеслига толкова ли наистина е престижно? Не сте сериозни. На мен ми прилича като това с Костов. Просто едно към едно. Статистика, това онова гледал ли е някой?

Защото е наше момче и знае действителността ни, защото е работил на място където дисциплината е на високо ниво и защото като съм го гледал по тв, ми изглежда с добри познания и добър интелект. Доста повече от Костов. И защото такова предчувствие имам. Иначе гаранция няма никаква, както с него така и с всеки друг. Визитката почти не ме вълнува. Какво някой е постигнал някъде, не значи че ще го повтори. Нито пък , че ако няма такива, няма и да спечели никога нещо. Давам пример със Зидан, като застана начело на Реал Мадрид и приказките, как трябва задължително треньор с успехи на мига олекват.

Подкрепям това за възпитание и интелект. Но си спомням Гошко Христов, де слушаше Металика и свиреше на цигулка. :lol: На нас ни трябва перде, някой бруталист, дето или ще ни направи шампиони или ще си подаде оставката. Знам колко клиширано звучи, но... "някой, който знае какво е "Левски". Единственият български треньор на "Левски", който е излизал срещу Лудогорец с ясната мисъл да бие е един от най-слабите ни - Гонзо. Обаче, Гонзо дели едно ДНК с "Левски" - на победител. не да ми разправя врели некипели как ние сме слабаци (Райо), пък видиш ли те Лудогорец де били не знам си кво си (Реал). Излизаш предварително на$ран - падаш. Излизаш с мисъл да изядеш терена - падаш, но поне не си тръгваш на$ран. Такъв треньор отдавна нямаме.

Иначе това, което казваш за Зидан... нали знаеш, че Зидан не е от вчера в Реал?И че той е в кухнята на клуба вече години. Примерът ти не е точен. И неговото футболно ДНК също е на победител. Груев откога е в "Левски"? Иначе, пак казвам - назначава се Груев - зад него съм!
Последна промяна от metodito на 19 юли 2018 22:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”