Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

helic
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот helic » 19 юли 2018 17:02

Спас е отсвирил слушателите.............

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 юли 2018 17:02

TristaNNN написа:[offtopic]Не съм нагъл аз, наглите са квалифицираните от мен! Един се беше зарекъл, че не е гледал мач на Левски от 1 година и не мисли да го прави, обаче е първа пушка да гони играчи, да селектира нови и да предвещава фалити и тирета. Друг пък само чака по-кофти резултат или мач и реве за Мъри и Наско. Трети пък едно хубаво нещо в Левски не видя и изкоментира за цяла година! Четвърти ни нарича "баламурници', задето ходим на стадиона да подкрепяме Левски! Левски бе, човек, не Роси, Стаси, Божидар, Обертан, Сульо или Пульо, а ЛЕВСКИ - нашият любим отбор!
И всичките тия 'убавци, освен, че с нищо не допринасят за ...нищо, не спират да изискват по форумите. Това искат, онова искат, вещаят разни тъмни бъднини, а дори не ебават да гледат мачовете на отбора по телевизора. Схващаш ли колко е абсурдно всичко това? Ако те са разбиращите, според твоите свръхкомпетентни "професорски" познания за играта, то аз съм най-големият щастливец, че съм в грешка![/offtopic]

[offtopic]Ами, не... Познанията ми изобщо не са професорски, но това, което ви писах преди един месец, а вие тук се смеехте и подигравахте се случи много по-рано от очакваното.
Да не мислиш, че на мен не ми е болно за цялостното състояние на клуба?
Това, което искам да ти обясня е, че трябва малко повече разбиране, а не само обиди, нападки, иронизиране, клафициране кой какъв бил и т.н. Защото когато аз и някои други обяснявахме, че нещата изобщо не са толкова розови и отиват на провал, тук се сипеха обиди и простотии. Аз го писах и вчера... Заради един Роси се изпокарахме, вместо да се води нормална дискусия! Но щом желанието на някои е да се обиждаме, ОК! Продължавайте![/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2018 17:03

В 16:45 Спас е звъннал в Дарик - няма да ходи, няма да говори.

Нов треньор няма, няма и да има поне седмица още.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 юли 2018 17:04

ralka_levskarka написа:В 16:45 Спас е звъннал в Дарик - няма да ходи, няма да говори.

пак да повторя мрачната си прогноза - може хич да не е само седмица.................

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 19 юли 2018 17:05

ralka_levskarka написа:В 16:45 Спас е звъннал в Дарик - няма да ходи, няма да говори.

Е, кой ще ни води сега с Ботев и след това подготовката за втория кръг? Има ли хора с лиценз изобщо в тоя клуб? :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 юли 2018 17:06

specter написа:

Е, кой ще ни води сега с Ботев и след това подготовката за втория кръг? Има ли хора с лиценз изобщо в тоя клуб? :lol:

Георги Тодоров ще ни води

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2018 17:07

Г.Тодоров ще води отбора за мача с Металик!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2018 17:09

helic написа:

пак да повторя мрачната си прогноза - може хич да не е само седмица.................

Беше ясно, че въобще нямаме готов вариант..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 19 юли 2018 17:10

vvessel написа:
popokutepetel написа:
vvessel написа:За мен истината е ,че Роси не е лош треньор, но нито той имаше късмет с Левски, нито Левски имаше късмет с Роси.
Всеки да го разбира както си иска.
Дано със следващия случим повече, който и да е той.
Оценки след зимната подготовка по традиция. До тогава на който му издържат нервите - издържат.
Очаквам много изгорели бушони :)

Няма общо с късмета. Просто Роси не беше треньора за Левски. Това е положението.

Няма да споря, само като вметка да ти припомня колко дузпи пропусна Левски с Роси - 8. От които 7 фатални за крайния резултат.
Само не ме убеждавай, че това е от неумение, защото който не би, той не пропусна.
Друг въпрос са контузии на ключови футболисти преди ключови мачове и т.н.
Но да не зачекваме темата, човека си отиде и то с право. Чакаме нов вече с изпилени нерви.
Тежко му на новия , ако тръгне зле...

Не те обвинявам с нищо. Просто казвам, че не е до късмет. Роси не можа да си пасне с футболистите. Надявам се не искаш да ми обясниш, че дузпите са портени нарочно. Просто климата в отбора не е бил такъв какъвто трябва и играчите бяха сковани и психически затормозени. Всеки е направил своите грешки. За новия ще видим. Може нещата да тръгнат още надолу, но е напълно възможно да тръгнат много рязко нагоре защото отбора има потенциал.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 19 юли 2018 17:12

Дано поне чакането си заслужава и не ни изпляскат някое до болка познато и безсмислено име. Надявам се Спас да не направи някоя глупост с някакво такова назначение.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”