Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2018 00:40

- Как е възможно от БЛИЦ с един телефон преди месец да разберем, че вратарят Полачек е обект на подигравки във всяка държава, в която е играл, а от Левски да не си направят труда дори да отворят Гугъл преди да подпишат с него?

- Как цяла Румъния знае, че Ривалдиньо е с хронична контузия и не беше играл 4 месеца, преди да дойде в Левски, а "сините" прецениха, че е подходящ?
Изображение

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 юли 2018 00:42

W84me написа:
ChuckNorris написа:
На базата на какво се смята, че Янкович става за треньор? Може би на факта, че са го навили да ни поеме за няма и един ден, в ситуацията в която сме в момента. Понеже има някакви страхотни успехи в средняшки белгийски отбори. Понеже има огромен опит. Тоя само като му погледнеш визитката и ти става ясно, че не става нищо от него. 1000 пъти по-добре да е Ясен Петров, отколкото този доста подозрителен балкански субект. Толкова ли е тъп Спас Русев? Все пак не вярвам да е толкова тъп!

Грабнаха го. Този подозрителен балкански субект вече е бил в Левски.

Кокала също, че даже шампиони ни направи. Митов също е бил, дали да не му дадем още един шанс, от третия опит пък може да сполучи, а и постигна същото като роси с 10 пъти по малка заплата. Или най-добре Топчо :roll: Тоя най-голямото му постижение е, че е станал първи с Мехелен, ама отдолу нагоре първи :lol: Просто е очевидно лош ход да назначиш подобен човек. Обаче как пък да даваме мнения, той Спас Русев е толкова много разбиращ от футбол човек, само правилни решения взема, не може да му се отрече.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 19 юли 2018 00:57

W84me написа:
ChuckNorris написа:
На базата на какво се смята, че Янкович става за треньор? Може би на факта, че са го навили да ни поеме за няма и един ден, в ситуацията в която сме в момента. Понеже има някакви страхотни успехи в средняшки белгийски отбори. Понеже има огромен опит. Тоя само като му погледнеш визитката и ти става ясно, че не става нищо от него. 1000 пъти по-добре да е Ясен Петров, отколкото този доста подозрителен балкански субект. Толкова ли е тъп Спас Русев? Все пак не вярвам да е толкова тъп!

Грабнаха го. Този подозрителен балкански субект вече е бил в Левски.

Понеже Ясен Петров е с феноменална кариера след Левски.Печелил титли и купи надлъж и нашир.Водил втородивизиони китайски отбори,както и един от първа дивизия с който постига целта....спасение.
Еми предпочитам треньор,който макар и на средняци(все пак е млад и кариерата му тепърва ще се развива) но от Белгия....Още повече,че е както колега по-рано спомена в Белгия се работи основно с млади футболисти.Това са ни възможностите.И аз искам да дойде Конте,но няма как....

Аз бих му дал шанс на Янкович.Още повече,че познава обстановката в Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 юли 2018 01:03

ChuckNorris написа:Кокала също, че даже шампиони ни направи. Митов също е бил, дали да не му дадем още един шанс, от третия опит пък може да сполучи, а и постигна същото като роси с 10 пъти по малка заплата. Или най-добре Топчо :roll: Тоя най-голямото му постижение е, че е станал първи с Мехелен, ама отдолу нагоре първи :lol: Просто е очевидно лош ход да назначиш подобен човек. Обаче как пък да даваме мнения, той Спас Русев е толкова много разбиращ от футбол човек, само правилни решения взема, не може да му се отрече.

Янкович и шампион е ставал с Левски, ако не се лъжа. Не, не е . :mrgreen:
Последна промяна от W84me на 19 юли 2018 01:35, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 юли 2018 01:11

Не можеш да се представяш повече от посредствено в Белгия, да дойдеш в Левски и всичко да стане цветя и рози. Може да успее, но с оглед на визитката му това не е много вероятно. Нали уж трябва да надграждаме. Как може да дадеш шанс на някой, който единственото му постижение е, че е довел до изпадане някакъв отбор в Белгия. Говорим за качествата му на старши треньор, а не на помощник, двете неща са доста различни. Тук от ден първи до вчера се защитаваше и Делио Роси, че дори някои продължават да го защитават. Е, видяхме какво постигнахме.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 юли 2018 01:40

ChuckNorris написа:Не можеш да се представяш повече от посредствено в Белгия, да дойдеш в Левски и всичко да стане цветя и рози. Може да успее, но с оглед на визитката му това не е много вероятно. Нали уж трябва да надграждаме. Как може да дадеш шанс на някой, който единственото му постижение е, че е довел до изпадане някакъв отбор в Белгия. Говорим за качествата му на старши треньор, а не на помощник, двете неща са доста различни. Тук от ден първи до вчера се защитаваше и Делио Роси, че дори някои продължават да го защитават. Е, видяхме какво постигнахме.

Йоканович какви успехи имаше преди Левски, май поради същата причина нещо не ги кефеше. Откъде знаете каква е била ситуацията там в Белгия?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2018 02:14

W84me написа:Йоканович какви успехи имаше преди Левски,

Никакви ве, само 2 мизерни дубъла в Сърбия и титла на Тайланд.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 05:07

ChuckNorris написа:. Нали уж трябва да надграждаме.

Как НАДграждаш нещо РАЗградено. Не трябва ли първо да СЪградиш. След дедо Роси е потрош. Тея са разбити психически, тактически и както е видно - физиески. Подготовка все едно не е правена и Сале-Мале кой да е, ще трябва да ДОпроведе такава. Съставът е силно небалансиран - по един бек, в центъра на защитата реално имаме Дидо - Белаид въобще не искам да го споменавам. Нашименто - счупен, Кали - счупен, на Холмар формата му кой я знай каква е. Дано е тренирал поне в Русия - значи ще е най-подготвен физически. :mrgreen:

Аз се надявам да видим модерен стил на игра. Надявам се Нашименто и Гомез да не са забити дефанзивни халфове, Буш да влезе най-после във физическа форма и да видим аджиба, толко ли е зле тоя Ривалдиньо, че не помирисва терен? Надявам се и Васко да се върне, но надали. А да, и на вратата. Митрев е направо разглобен психически, а тоя Полачек е такава тъмна Индия, че няма накъде. Ако е сърба, ще е хубаво, понеже някой най-после ще може да обясни на Милош да не ходи на другия край на игрището, ако не може се "врати". Въобще, не знам кой ще е тренер, но очаквам да заиграем като нормален отбор. Което не е толкова много.

За всичко е виновен Паулиньо! :mrgreen: Сериозно. Почти, де. Ако не беше вкарвал всичките си голове, днес сигурно нямаше да сме толкова изнервени и отчаяни. Нямаше да сме играли в Европа. Роси най-вероятно щеше да е в Римини и да пророкува още юни месец и който и да е, щеше да е провел нормална подготовка. И да, щеше да е имал достатъчно време да изгради състав по свое желание. Сега който и да е сигурно ще почне някакви чупки: ма аз тез' не съм ги избирал. Ма аз тез' не съм ги тренирал...

И обсъждате ми се струва партенка - за Сале. Така си мисля. Дайте да видим кой е.

А да, то старши тренер хубууу, ам какво правим с тренери на вратари, кондиционен. Само не казвайте, че тея са останали? :?
Последна промяна от metodito на 19 юли 2018 05:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2018 05:30

Спас, ако пренебрегна нали това, което смятам... явно заложи всичко на един кон. И загуби. И ся си... макята. Срасе, Срасе... Амчи кат' не разбираш, брат 'де се буташ? Не знам тоя нарочно или без да иска го направи, но... Бе дано всичко се размине, но щом не остави Роси след лихтенщайнската одисея, значи се е надявал на влизане в групи, и оттам избиване на кинт. Така смятам. Конят му обаче се оказа уеко куц и стана беля.

Ако има нещо положително, според мен е, че беше оставен треньор при Русев за повече от три месеца, което е некъв чутовен подвиг и треньорът не само проведе подготовка, ами че и две! Напредваме. Иначе за мен това беше правилното. Някои смятаха, че Роси трябва да си ходи на третия месец. Не знам. Аз не съм на това мнение. И не щото е бил "уау", ми шот не се прави така. Мисля, че му се даде достатъчно време на човека. Но има и условности, които не знаем. Щото май, да не се е получило - "Идвайте, синьор Роси. Бачкайте си тука година-две-три, не бързайте. Колкото е нужно" и после на петия месец: "Ала, бат' Роси ний тей чемпиони няма да станем". Примерно. Не знам. Наистина има обстоятелства и условности, де вероятно не знаем. Как да е. Чао, Дельо. Дано в Италия си намериш работа. И то в Серия А.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 19 юли 2018 07:30

PFC Litex написа:Здраво копаете дъното.
Нещо се сменя, когато има с какво да се смени, а не те първо да се търси.

Делио си беше за смяна преди Нова година,с който и да е нов треньор. Сега имат две опции: Сале Янкович и Гоце Седлоски. И двамата са по-добри от Делио като решение,който доказано не става за Левски. С нов треньор,нови надежди на 11 август ще понапълнят стадион Васил Левски срещу Милан за 75 години Гунди.Спас Русев не е човек,който ще отговори на очакванията на синята публика да ги направи хегемон. Да,по-добре е от предишните Тонев и сие,но това му е максимума.

Върни се в “Левски”