Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот NOMER14 » 18 юли 2018 21:33

JackPackage написа:Ей тва Сиси-то докато беше припознавачка онези изгубиха титла, купа, изгониха треньор - дойде при нас за 2 месеца и изгубихме финал за купата, паднахме от Лихтенщайнци и ни изгониха треньора :| :cry: :oops:

Сло4аенос? :evil: :evil: :evil:

За кого ли е викала на Световното, че много отбори се издъниха.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 юли 2018 21:38

JackPackage написа:Ей тва Сиси-то докато беше припознавачка онези изгубиха титла, купа, изгониха треньор - дойде при нас за 2 месеца и изгубихме финал за купата, паднахме от Лихтенщайнци и ни изгониха треньора :| :cry: :oops:

Сло4аенос? :evil: :evil: :evil:

Пращайте я при Домуса за да има някакъв баланс..!
:) :) :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 21:38

Serafim написа:Синчеца го бе хванала липсата, след като ни обещаваше, че работата ще се оправи. Сега се появи да обяснява как уволнението му било закономерно.... :lol: Липсваха ми неговите заблудени анализи, макар, че той предимно се съсредоточава в ДЮШ. :)

Ами мен отдавна ме е хванала липсата, щото сега е сезона и се изкарва по някой лев. Няма как да предполагам, че 4 основни играча ще отпаднат заради претоварване и разтежения. Колкото до школата-ами и там се оказа, че нямаме косачка за тревата. Счупила се старата и нямаме...факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2018 21:42

Довиждане,Делио. Не е слаб треньор, просто мястото му не е на Балканите и не в Левски. Желая му успех. Сигурен съм че ще го постигне в другата Европа, където няма да го бойкотират футболисти и ръководители или да зависи от 3ма играчи. Тук имаше шанс да се справи, но чепатият му характер и нежеланието му да се балканизира му изиграха кофти шега. Нормално беше да има реакция след тази трагедия. Следващият трябва да бъде Красимир..или поне да излезе и да каже той какво направи и защо селекцията се оказа провал. Защо Делио повтаря че му трябват още 3ма от 2 месеца и не ги намират.. Абе изобщо какво работи той всъщност.
110 години любов!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 юли 2018 21:42

wilge написа:Мой фаворит е Сале Янкович, но като знам манталитета на Спас смятам, че първи избор ще е Славолюб Муслин. Русев винаги се е стремял към достъпната класа- Авраам Грант, Вилибалд Рутенщайнер... Практиката до сега е на страната на "репликите", или иначе казано - вторият избор. Т. е. Делио Роси вместо Грант, без СТД вместо Вили, сега сигурно вместо Муслин на кормилото ще застане неговият помощник и ученик Янкович. По- добре отколкото Кокала. Ще доживеем, ще видим.

Тоя Янкович ще е същия като Роси. За мен ще е престъпление неговото назначение. Само му погледни визитката и постиженията, за да видиш, че ако го вземем просто ще се прехвърлим от трън на глог ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 21:43

alexdb написа:Гениален мозък. Ма то от дрогата тъй става. Гънките се изглаждат ;)
Нищо де, то и от такива като тебе и императора има нужда. Все пак трябва да има на кой да се смеем.

Когато казвам , че нещо е доказано вредно, то е така. Тук има свидетели за това, гледали на живо. Но както и да е-да се посмеем, докато ни е весело!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 юли 2018 21:45

Сега ако тръгнат да връщат Вутов,Панайотов и други трансфери да правят значи злонамерено са жертвали ЕКТ,само и само да се оттърват от Роси.Жалко за един голям клуб ако това се случи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2018 21:46

zlatan написа:Сега ако тръгнат да връщат Вутов,Панайотов и други трансфери да правят значи злонамерено са жертвали ЕКТ,само и само да се оттърват от Роси.Жалко за един голям клуб ако това се случи.

И аз се замислих дали пък няма да върнат Васко сега и какво би значило това. Дали саботираха Роси или наистина той изгони Васко и Вутов (не че той ми липсва толкова)
110 години любов!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 юли 2018 21:48

groti написа:Довиждане,Делио. Не е слаб треньор, просто мястото му не е на Балканите и не в Левски. Желая му успех. Сигурен съм че ще го постигне в другата Европа, където няма да го бойкотират футболисти и ръководители или да зависи от 3ма играчи. Тук имаше шанс да се справи, но чепатият му характер и нежеланието му да се балканизира му изиграха кофти шега. Нормално беше да има реакция след тази трагедия. Следващият трябва да бъде Красимир..или поне да излезе и да каже той какво направи и защо селекцията се оказа провал. Защо Делио повтаря че му трябват още 3ма от 2 месеца и не ги намират.. Абе изобщо какво работи той всъщност.

Еми щом нямат пари за една косачка, моментално трябва да забравим за нови попълнения. Това обяснява защо не са взети въпросните трима. Същност те и Роналдо да му бяха взели на Роси, същата работа щеше да е.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2018 21:50

groti написа:
zlatan написа:Сега ако тръгнат да връщат Вутов,Панайотов и други трансфери да правят значи злонамерено са жертвали ЕКТ,само и само да се оттърват от Роси.Жалко за един голям клуб ако това се случи.

И аз се замислих дали пък няма да върнат Васко сега и какво би значило това. Дали саботираха Роси или наистина той изгони Васко и Вутов (не че той ми липсва толкова)

Вутов сам се изгони с тия 14к евро.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”