Учиндолският е цецекар.В тъпспорта един се кефеше,когато влязоха в парламента,щял да им построи стадион.
Пък то се оказа ,че пак комунистите и техният перач!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
Националният отбор на България вече няма право да играе на стадион "Васил Левски", тъй като съоръжението не отговаря на новите изисквания на УЕФА. Това заяви вицепрезидентът на Футболната ни централа Йордан Лечков пред Gong.bg.
"Националният стадион вече не отговаря на изискванията на УЕФА. Бяха правени достатъчно компромиси благодарение на добрите наши контакти в европейските комисии и УЕФА, това е самата истина. Най-категорично го заявявам – националният стадион „Васил Левски“ вече не отговаря на новите изисквания, даже осветлението не отговаря, както и теренът.
Ако забелязахте затова ви посочих вашия материал, тъй като много ми хареса сравнението. Унгария ни води 3:0 и 2 милиарда. Ние нямаме Национален стадион. Те сигурно имат 15. И искаме да се сравняваме с тях. Съвсем естествено някои ще кажат, че и Черна гора нямат, но казахме, че техните футболисти играят в силни европейски отбори", заяви Лечков.
"Националният стадион вече не отговаря на изискванията на УЕФА. Бяха правени достатъчно компромиси благодарение на добрите наши контакти в европейските комисии и УЕФА, това е самата истина. Най-категорично го заявявам – националният стадион „Васил Левски“ вече не отговаря на новите изисквания, даже осветлението не отговаря, както и теренът.
Ако забелязахте затова ви посочих вашия материал, тъй като много ми хареса сравнението. Унгария ни води 3:0 и 2 милиарда. Ние нямаме Национален стадион. Те сигурно имат 15. И искаме да се сравняваме с тях. Съвсем естествено някои ще кажат, че и Черна гора нямат, но казахме, че техните футболисти играят в силни европейски отбори", заяви Лечков.
Те това Костадинов го сподели доста отдавна, това е и причината националите ни да играят в Разград, а когато стане готов стадиона в Ботев ще се преместят на него.
По-интересно е ако ЦСКА-София се класира за групова фаза на ЕКТ, къде ще си играе мачовете.
По-интересно е ако ЦСКА-София се класира за групова фаза на ЕКТ, къде ще си играе мачовете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
А ако динамовци се класират, не е ли интересно къде ще играят?
На предишния вот "пуснах" Не подкрепям никого с чиста съвест и за пръв път в живота си - досега винаги съм гласувал за определен кандидат или партия, па макар и с доста компромиси.
Като гледам в неделя ще ми се наложи да бия около 300 км. , за да направя същото, но съвестта си е съвест и ще го направя, а принципите и убежденията си не нарушавам! Протестният вот не трябва да се изразява в лежане и пърдене на дивана, а с конкретни действия.
[offtopic]Хрумват ми даже и две други щуротии - да взема хартийката и да изпраскам едно квадратче с "ЦСКА умре, Рук за Литекс", или направо да пусна за проф. Томов - единственият кандидат направил нещо смислено за футбола у нас. :))))[/offtopic]
Като гледам в неделя ще ми се наложи да бия около 300 км. , за да направя същото, но съвестта си е съвест и ще го направя, а принципите и убежденията си не нарушавам! Протестният вот не трябва да се изразява в лежане и пърдене на дивана, а с конкретни действия.
[offtopic]Хрумват ми даже и две други щуротии - да взема хартийката и да изпраскам едно квадратче с "ЦСКА умре, Рук за Литекс", или направо да пусна за проф. Томов - единственият кандидат направил нещо смислено за футбола у нас. :))))[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
onegavon написа:delqnski47 написа:Хората дали глас тук за ПП-ДБ искат ли техните избраници да говорят с ГЕРБ ''за политики'' , които пък ги свалиха ''заради политики'' :DDD
Кирил Петков: Готови сме да говорим с всички, дори с ГЕРБ, но за политики - Здравей, България
https://www.youtube.com/watch?v=PZwcdADOOWY
Еталонът за престъпност - Бойко Борисов, който пребиваше хората с палки на протестите Тъпото от Канада ще води ''политики'' срещу справяне с престъпността. Само човек, който не мисли, ще гласува за тоя.
Сбъркал си темата! Ти понеже си много мислещ и гласуваш Учиндолския простак.
То пък много непросташко и културно е да хващаш за гъзъ и да ебеш некви курви дет после да ги назначаваш на високи позиции държавни пу пу...
Имаме анкета. Коментираме я.
Учиндолският простак ако беше говорил така както Тъпия от Канада, щяхте да го разкостите... ;) В крайна сметка тоя ще говори ''за политики'' с Тиквата, който го свали от премиерския стол,а преди тва пребиваше вашите връстници на протестите преди 3 години. Все факти.
Последна промяна от delqnski47 на 29 мар 2023 21:17, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
1914.1902 написа:Националният отбор на България вече няма право да играе на стадион "Васил Левски", тъй като съоръжението не отговаря на новите изисквания на УЕФА. Това заяви вицепрезидентът на Футболната ни централа Йордан Лечков пред Gong.bg.
Нищо, важното е, че Перуката ще ви даде за поредна година лицез в разрез със всички правила.
- Г-н Лечков, днес бе поискана оставката на ръководството на Българския футболен съюз от страна на Димитър Бербатов. Запознат ли сте с неговия призив и готов ли сте да я подадете?
- Подочувам, както от другите медии, така го чувам и от вас, но аз бих подходил по друг начин, защото на мен ми се струва, че се прекалява с така наречения негов екип. Това са за мен едни млади - богати пенсионери, които си търсят някаква работа. След футбола, тези хора нямат и един работен ден. Не би следвало да им се обръща чак толкова внимание на тях. Иначе с вас нямаше да имаме какво да си говорим, освен да се концентрираме върху футбола, което мисля, че е и темата.
- Въпреки това след този призив, Вие разговарял ли сте с други членове на ръководството по темата - има ли сред тях нагласи в това отношение?
- Няма нагласи, аз затова казах, че по-малко по различен начин ще ми позволите, след като сте се обърнали към мен, нали да си говоря само от мое име и така как аз ги виждам нещата. Ние напълно естествено бяхме една не малка част от Изпълкома на самия мач и достатъчно сме разочаровани от така стеклата се ситуация. Затова, че не искам да коментирам кой какво иска, а можем да си говорим за футбол така как аз ги разбирам нещата. Защо се е стигнало до тук? Днес четох една хубава ваша статия - Унгария ни води 3 гола и 2 милиарда. Това е една добра тема и насока, в която можем да водим разговор добър.
- Подочувам, както от другите медии, така го чувам и от вас, но аз бих подходил по друг начин, защото на мен ми се струва, че се прекалява с така наречения негов екип. Това са за мен едни млади - богати пенсионери, които си търсят някаква работа. След футбола, тези хора нямат и един работен ден. Не би следвало да им се обръща чак толкова внимание на тях. Иначе с вас нямаше да имаме какво да си говорим, освен да се концентрираме върху футбола, което мисля, че е и темата.
- Въпреки това след този призив, Вие разговарял ли сте с други членове на ръководството по темата - има ли сред тях нагласи в това отношение?
- Няма нагласи, аз затова казах, че по-малко по различен начин ще ми позволите, след като сте се обърнали към мен, нали да си говоря само от мое име и така как аз ги виждам нещата. Ние напълно естествено бяхме една не малка част от Изпълкома на самия мач и достатъчно сме разочаровани от така стеклата се ситуация. Затова, че не искам да коментирам кой какво иска, а можем да си говорим за футбол така как аз ги разбирам нещата. Защо се е стигнало до тук? Днес четох една хубава ваша статия - Унгария ни води 3 гола и 2 милиарда. Това е една добра тема и насока, в която можем да водим разговор добър.
dedko2022 написа:1914.1902 написа:Националният отбор на България вече няма право да играе на стадион "Васил Левски", тъй като съоръжението не отговаря на новите изисквания на УЕФА. Това заяви вицепрезидентът на Футболната ни централа Йордан Лечков пред Gong.bg.
Нищо, важното е, че Перуката ще ви даде за поредна година лицез в разрез със всички правила.
Който и да е президент на БФС ще даде лиценз на Левски, даже Бербатов, защото може да му стане много некомфортно. Вие ще сте първите, които ще започнете да недоволствате от неговите решения, убеден съм в това.
1914.1902 написа:dedko2022 написа:1914.1902 написа:Националният отбор на България вече няма право да играе на стадион "Васил Левски", тъй като съоръжението не отговаря на новите изисквания на УЕФА. Това заяви вицепрезидентът на Футболната ни централа Йордан Лечков пред Gong.bg.
Който и да е президент на БФС ще даде лиценз на Левски, даже Бербатов, защото може да му стане много некомфортно. Вие ще сте първите, които ще започнете да недоволствате от неговите решения, убеден съм в това.
И защо ще му стане некомфортно? Заради това ли?
Сираков: Ще дойдем 20 хиляди и няма да остане камък върху камък