Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 18 юли 2018 17:49

Warped написа:
koisa написа:
Warped написа:Много поздрави ако си мислите, че като се махне Роси ще спечелим а група. Истинския процес в Левски няма да започне, докато има фенове, които искат истински ментета треньори и футболисти (наши момчета).

Ако толкова ти липсва Роси, може да хванеш първия полет за Римини заедно с него! Успех! :oops:

Абе аз не съм фен на Роси, фен съм на Левски. И няма нужда даже и да го изпращам. Просто съм на мнение, че не е менте, както и да е свършисе и тая

Че аз някога да съм казвал, че е менте или слаб треньор? Като не му се получава тук има само един възможен изход! За жалост прекалено късно се усетиха повечето хора... Сега новия треньор ще бъде като в небрано лозе! Без да е водил подготовка, без да избирал играчи и т.н.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юли 2018 17:53

кой ли ще ни треснат за треньор
Ясен Петров ми беше симпатичен, ама престоя му в Китай е меко казано спорен и ми се вижда крачка назад. Макар че си е левскарче по душа, така да се каже.
Стойчо Стоев ще е връщане назад, по мое мнение
за някой голям треньор не смея и да си помечтая, Аврам Грант не го знам де е и дали е вариант. Чува се под сурдинка за Муслин, което също направо не смея да си го помечтая.
Хем вътрешно имам добро предчувствие, хем някак си се опасявам, че ще е някой пожарен, компромисен и изоглавен вариант...............
а кой ще ни води срещу Ботев, има ли идея някой изобщо?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 17:53

Миодраг Божович :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 18:02

Моят вечен фаворит ще си остане Люпко, но зомбираните ще го изгонят с камъни от стадиона. Нито Мъри, нито Люпко заслужават хунтата узурпирала Герена. Камо ли пък Муслин. Много, много прост народ станахме.

Така че, фаворит ми е Яската. На второ място Стойчо. И двамата влизат в категорията "добри, но не и за "Левски", но обстоятелствата го налагат. В момента трябва някой психолог, някой, който да ги отърси от "ефекта Роси". Да чупят гипса и да заиграят като тийм. А след това - след година да речем, на лято, ще му мислим. Ако се е представил добре и не сме на 1000 точки зад първия, значи си е свършил работата.
Последна промяна от metodito на 18 юли 2018 18:07, променено общо 1 път.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 18 юли 2018 18:04

Не мога да разбера каква е драмата. Не за първи път отпадате от клуб от втора швейцарска и то с доста по-добри футболисти от сегашните: Пламен Николов, Петър Хубчев, Златко Янков, Николай Илиев Георги Славчев, Даниел Боримиров, Пламен Гетов, Илиан Илиев, Велко Йотов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 18:06

mikata написа:Миодраг Божович :?:

За тоя в Уикипедия пише, че има 16 отбора за 17 години. :?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юли 2018 18:08

топспортъджиите са изплескали, че вече заместника е ясен - Сале Янкович.
Скромното ми мнение, че в сравнение с този, Дельо ще ни се види като Моуриньо и Гуардиола взети заедно

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 18 юли 2018 18:08

https://topsport.bg/levski/levski-izbra ... -rosi.html
Левски избра Сале Янкович за заместник на Делио Роси
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 юли 2018 18:08

metodito написа:
mikata написа:Миодраг Божович :?:

За тоя в Уикипедия пише, че има 16 отбора за 17 години. :?

Твоя любимец Дедо колко отбора е сменил за последните 15г :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 18 юли 2018 18:10

Така се прави.. па вие си сменяйте треньори до второ пришествие..

"ГЕРБ продадоха държавата за 58 млн. лева." Така зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов определи коалиционния партньор на партията му във властта. Причината - окончателно приетото изменение на Закона за приватизация и следприватизационен контрол, според което ангажиментите по приватизационни договори вече ще важат за 5, а не за 10 години. Текстът има и ретроактивно действие, което значи, че ще важи и за вече сключени договори. Така задълженията на братя Домусчиеви за Български морски флот (БМФ) ще бъдат опростени, а вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че ако това стане, е готов да жертва участието си в коалиция. Предложението ангажиментите да важат за 5 години по-малко е направено от депутата от "Атака" Николай Александров, а предложението това да важи и за сключени договори е направено от Емил Димитров-Ревизоро. При окончателното приемане на промените от парламентарната комисия по икономика обаче е станало разминаване и предложението на Димитров не се е отнасяло за това на Александров. В пленарната зала председателят на правната комисия Данаил Кирилов направи редакционно предложение текстът на Димитров да се отнася към този на колегата му от "Атака". По-късно на въпрос дали с тези текстове са подарили на Домусчиев 58 млн. лева, Кирилов отговори: "Нищо подобно. Искам да подчертая – нито аз, нито ГЕРБ сме правили поправки по тези два параграфа. Проверете доклада, ще видите кои са вносителите. Аз съм бил длъжен, доколкото съблюдавам процедурата в пленарна зала, и съм взел становище по процедурата". Според НФСБ обаче нямало проблеми в текстовете на колегите им в "Обединените патриоти", а с редакционната поправка, която Кирилов е направил в зала. Депутатът от партията на Валери Симеонов Христиан Митев обяви, че двете поправки поотделно е нямало да облагодетелстват Домусчиеви, но с връзката, която е направил между тях Кирилов, нещата се променят. От "Обединените патриоти" се опитаха да отложат гласуването на точно тези текстове, но безуспешно. Самият Димитров, който днес не беше в парламента, е изпратил писмо, с което иска предложението му да бъде оттеглено. Но Кирилов обяви, че това няма как да стане, защото текстът е подкрепен от икомоническата комисия. До искането на депутати от НФСБ текстът да бъде оттеглен се стигна, след като по-рано днес пред БНТ вицепремиерът Валери Сименов обяви, че ако текстовете бъдат приети, "депутатите на НФСБ ще жертват коалицията". След гласуването на текстовете обаче народните представители от партията на Валери Симеонов не обявиха, че напускат коалицията. От НФСБ коментираха, че колегите им от "Атака" са били да изтеглят текстовете, но това така и не стана. "Страшно е, когато една коалиция се продава за лесни пари. Страшно е, когато в България има царе. Преди това имахме един цар Киро, сега имаме цар Киро 2. В момента всички ние сме от НФСБ и сме безкрайно възмутени и се питаме докога ще продължи тази непочтена игра от страна на колегите от ГЕРБ", каза Валентин Касабов. На въпрос дали НФСБ ще изпълни заканата на лидера си, Касабов отговори: "Предстои да бъде обсъдено". Той подчерта, че няма напрежение в "малката коалиция" ("Обединени патриоти") между ВМРО, Атака и НФСБ. "Чух се с Валери Симеонов и той каза, че има страх от Домусчиевите", каза още Валентин Касабов. След многократно настояване на журналистите да обясни какво има предвид, той каза, премиерът имал зависимост от Домусчиеви. Защо НФСБ подозират облагодетелстване на Домусчиеви В края на тази година изтича 10-годишният срок, в който приватизаторите на БМФ имат определени условия. Наскоро те загубиха дело от държавата, в резултат на което догодина ще трябва да платят 58 млн. лв. неустойка. "Задължение е да запазят 1 300 000 тона плавателни съдове. Толкова водоизместимост трябва да имат корабите, които да останат до 10-тата година. След приватизацията започва едно лудо рязане за скраб на кораби и в крайна сметка тонажът на корабите се намалява до 900 хил. тона", обясни по-рано днес Валери Симеонов. С приетите днес промени обаче срокът, в който приватизаторите на БМФ трябва да изпълняват тези условия, беше намален на 5 години. Така на тях няма да им се налага да плащат неустойката от 58 млн. лв, защото за тях срокът ще е приключил преди повече от 4 години.

Върни се в “Левски”