Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Warped » 18 юли 2018 17:28

metodito написа:Ми добри игри в Европа - Риека, Хайдук, Марибор, Партизан и Звезда играха в Европа с нелоши резултати. От румънците само Стяуа, които са постоянно в някакви групи без да имат треньор западняк и осем чужденци в титулярния си състав. Не споменавам гърците, защото там е по-различно.

С 3-4 пъти по голям бюджет са от Левски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юли 2018 17:33

Много бих искал да видя Груев в Левски, но знам, че е абсолютно невъзможно, а и не му пожелавам да се връща в тая тиня тук. Друг български треньор, който бих искал да видя в Левски, е Мъри, но той няма да се върне. Ясен също е интересен вариант. Би трябвало доста да се е развил след периода му в Левски. Иначе съм за чужденец най-много - ако може да намерим някой добър хърватин ще е идеално. 8-)
Последна промяна от specter на 18 юли 2018 17:37, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 17:35

Warped написа:
metodito написа:Ми добри игри в Европа - Риека, Хайдук, Марибор, Партизан и Звезда играха в Европа с нелоши резултати. От румънците само Стяуа, които са постоянно в някакви групи без да имат треньор западняк и осем чужденци в титулярния си състав. Не споменавам гърците, защото там е по-различно.

С 3-4 пъти по голям бюджет са от Левски

Гледаш в грешната посока. Не се разделят с половин отбор всяка година. Иначе, откъде мога да видя бюджета им, че ми е интересно. Особено за Риека и Марибор.

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 18 юли 2018 17:36

Ясен Петров съм си го заплюл още откак се върна от Китай. :lol:
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 юли 2018 17:38

На Марибор не, само на тия дето съм "болднал" в черно. Първо им виж базите. 2ро партньорства с Барселона, Арсенал и тн. Жаиро, Борха Лопез, Футаш, Радович, Пантич, Тошич и тн скъпи футболисти все ...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2018 17:41

Аз ще пожелая късмет на Роси. Смърт не пожелавам, това не е идеалът на нашия отбор, изключително грозно е. Следващия треньор, който и да е той, ще си има кредит на доверие от мен и се надявам, че наистина проблемът е бил само в треньора.
П.с. Русев, ако смята, че с наличното ще пребори Лудогорец, жестоко се е излъгал.
П.С2. хубаво е играчите да се срещнат първо с новия треньор, че още една година да търпя примадони, които си избират кога да играят ще ми дойде в повече.

Всичко хубаво Делио!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 юли 2018 17:44

Warped написа:Много поздрави ако си мислите, че като се махне Роси ще спечелим а група. Истинския процес в Левски няма да започне, докато има фенове, които искат истински ментета треньори и футболисти (наши момчета).

Ако толкова ти липсва Роси, може да хванеш първия полет за Римини заедно с него! Успех! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 юли 2018 17:46

koisa написа:
Warped написа:Много поздрави ако си мислите, че като се махне Роси ще спечелим а група. Истинския процес в Левски няма да започне, докато има фенове, които искат истински ментета треньори и футболисти (наши момчета).

Ако толкова ти липсва Роси, може да хванеш първия полет за Римини заедно с него! Успех! :oops:

Абе аз не съм фен на Роси, фен съм на Левски. И няма нужда даже и да го изпращам. Просто съм на мнение, че не е менте, както и да е свършисе и тая
Непринуден:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 17:46

Имам предвид като цифри. Гледах малко от Марибор - Олимпия (мача, в който загубиха титлата). Имаха 5-има или шестима мисля футболисти от нашия мач с тях. По това време ние имахме един. Тук е заровено кучето. И разбира се в явно балнсираното харчене и план, който вероятно не е само на хартия. Ти може да си чичко Паричко, ама като си льохав - виж какво се случи с Олимпиакос тоя сезон. :lol: 10 ли колко нови футбалера, иху-аху и баху(р).

Иначе, това, което споменах за манталитета... Споменавайки Хайдук - в края на сезона загубиха вкъщи дербито от Загреб и феновете им ги набиха. След това май само падаха. Това относно манталитета на homo balcanicus...
Последна промяна от metodito на 18 юли 2018 17:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 17:49

Този Сале Янкович става ли нещо от него?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”