metodito написа:
Какво разбираш под "нещо"? Ако говориш за титла, няма значение националността. Аз например искам да виждам да играят с настроение, да се борят и ако паднат, да не могат да дишат в края на мача и да се лее пот от тях. Нищо повече не искам. Когато хората виждат, че се трудиш, оценяват труда ти. Вчера от ПЪРВАТА минута, човек си цъкаха пасчета назад и настрани. Вместо да ги емнат и да не спрат до края на полувремето. Ако е чужденец, трябва да е от бивша Югославия, руснак, турчин или нещо подобно. А за Груев... пича води отбор във Втора бундеслига. Успехът му се изразява в спечелване на Трета бундеслига.
Не, за разцъкване за здраве говоря. За кво са ни трофеи, то ние се славизирахме почти. Дори и това не направихме, защото Славия спечели купа за наша сметка, толкова сме зле. Себераздаването и играта със сърце са хубаво нещо, когато носят и резултати. С игра от сърце и душа можем и да изпаднем, ако чисто футболните качества ги няма. Ама пък нали ще сме играли "за фланелката".
Груев, първо, взе този отбор в неспасяема позиция и ги изведе на бараж за оставане, който с голяма доза малшанс загуби. После премаза Трета лига и почти до края на миналия сезон беше близо до тройката с отбор-новак. Човекът разбира играта в пъти повече от останалите бг треньори.
Ако е чужденец, не знам какъв трябва да е. Нямам поглед върху всички треньори по света. Не знам защо според теб трябва да е от изброените националности. Тия работи че нямало да се шокира от положението в бг футбола са мит. Ако е добър треньор и от Мадагаскар да е, все тая. Или го можеш, или не.