Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 18 юли 2018 16:39

vvessel написа:
metodito написа:
Няма какво да гледам. Продължавай с фейкометите. Нямате ли капка срама, ве?

Методи, ти беше ли на преговорите с Вутов, та определяш информацията като фейк?
Дали Ралка все пак няма някаква вътрешна информация, замислял ли си се?
Все пак ако Вутов е поискал наистина 30 хил. , смяташ ли че ги е заслужил?

Само Методи е способен да си мисли, че юношките ни са цветенца и не извиват ръцете на клуба :lol: Шейтанов 2, няма да подпиша, 'щото искам определени брой мачове да играя титуляр и по-висока заплата. А бе ваШТа мама..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 16:48

rhaegar написа:БГ треньор няма кой да направи нещо. Всичките са един дол дренки, ама не хубав дол. Може би само Груев, който работи добре в Германия, но той трябва да е луд. Има работа в отбор, с който може да се бори за промоция в Бундеслигата, няма да я зареже, за да дойде тука да го псува Ганьо.

Какво разбираш под "нещо"? Ако говориш за титла, няма значение националността. Аз например искам да виждам да играят с настроение, да се борят и ако паднат, да не могат да дишат в края на мача и да се лее пот от тях. Нищо повече не искам. Когато хората виждат, че се трудиш, оценяват труда ти. Вчера от ПЪРВАТА минута, човек си цъкаха пасчета назад и настрани. Вместо да ги емнат и да не спрат до края на полувремето. Ако е чужденец, трябва да е от бивша Югославия, руснак, турчин или нещо подобно. А за Груев... пича води отбор във Втора бундеслига. Успехът му се изразява в спечелване на Трета бундеслига.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юли 2018 16:56

metodito написа:
Какво разбираш под "нещо"? Ако говориш за титла, няма значение националността. Аз например искам да виждам да играят с настроение, да се борят и ако паднат, да не могат да дишат в края на мача и да се лее пот от тях. Нищо повече не искам. Когато хората виждат, че се трудиш, оценяват труда ти. Вчера от ПЪРВАТА минута, човек си цъкаха пасчета назад и настрани. Вместо да ги емнат и да не спрат до края на полувремето. Ако е чужденец, трябва да е от бивша Югославия, руснак, турчин или нещо подобно. А за Груев... пича води отбор във Втора бундеслига. Успехът му се изразява в спечелване на Трета бундеслига.

Не, за разцъкване за здраве говоря. За кво са ни трофеи, то ние се славизирахме почти. Дори и това не направихме, защото Славия спечели купа за наша сметка, толкова сме зле. Себераздаването и играта със сърце са хубаво нещо, когато носят и резултати. С игра от сърце и душа можем и да изпаднем, ако чисто футболните качества ги няма. Ама пък нали ще сме играли "за фланелката".

Груев, първо, взе този отбор в неспасяема позиция и ги изведе на бараж за оставане, който с голяма доза малшанс загуби. После премаза Трета лига и почти до края на миналия сезон беше близо до тройката с отбор-новак. Човекът разбира играта в пъти повече от останалите бг треньори.

Ако е чужденец, не знам какъв трябва да е. Нямам поглед върху всички треньори по света. Не знам защо според теб трябва да е от изброените националности. Тия работи че нямало да се шокира от положението в бг футбола са мит. Ако е добър треньор и от Мадагаскар да е, все тая. Или го можеш, или не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юли 2018 16:56

eddie написа:Изображение

Това да не си го напечатил на компютъра в службата :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 юли 2018 16:58

Време е за нова анкета. Давайте предложения за нов(стар) треньор.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юли 2018 17:00

Да направят един триумвират, Топчо-Митов-Вуцов.

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2018 17:01

rhaegar написа:Да направят един триумвират, Топчо-Митов-Вуцов.

И аз съм за тези ! ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 17:02

rhaegar написа:
Ако е чужденец, не знам какъв трябва да е. Нямам поглед върху всички треньори по света. Не знам защо според теб трябва да е от изброените националности. Тия работи че нямало да се шокира от положението в бг футбола са мит. Ако е добър треньор и от Мадагаскар да е, все тая. Или го можеш, или не.

Манталитетът. Ние просто не говорим на един език с тея западняци. Те не ни разбират как мислим и ние нас тях. Ама въобще. Друга националност - чех или словак. Също близки до нас.

И другото, което е - "Левски" е български клуб и преобладаващата, ако не, то равна част да има българи и чужденци.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юли 2018 17:04

metodito написа:

Манталитетът. Ние просто не говорим на един език с тея западняци. Те не ни разбират как мислим и ние нас тях. Ама въобще. Друга националност - чех или словак. Също близки до нас.

Как пък все нас не ни разбират? Като дойдат германци, англичани и скандинавци да се държат като свинье на Слънчака, много добре ни разбират манталитета, ама като е да работят, изведнъж ставаме от различни светове. Как пък не.

Изображение

Върни се в “Левски”