Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Elliah
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Elliah » 14 юли 2018 01:56

Съвсем изтрещяхте...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 юли 2018 04:11

Между другото, добрите треньори се знаят и си имат цена. Те и другите си имат, и като вземеш един Вили или един Джери, се оказва, че разликата с един Джеймс е в това, че Вили взима австрийска заплата. Е, може Вили да се окаже, че става за Спартак Плевен, де, имаше такъв пример.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 юли 2018 07:25

THE G.A.M.E написа:
drvasko98 написа:Сезонът не се състои в един или два мача, но тези първите са най-важните. затова е много смешно твърдението, че отборът трябвало да е във форма... кога, през октомври ли да е във форма, като сме отпаднали от евротурнирите и сме на 10 точки зад лидера. Отборът на 5 юли трябва да е на 80% във форма и на 100 % на 20-30 юли. Това са нашите реалности, за Реал Мадрид може да е друго.
Ти ми кажи кой отбор е във форма в началото на сезоните ?
В началото се играе на мускули и те вади чисто индивидуалната класа.
Нещо, което ние за съжаление немаме.

Ако искаш ще ти извадя пресни примери от Световното.

Сиреч, да разбираме, че Обертан, Кабрал, Гомез, Мариани, Яблонски и разните там ботуши са по-слаби футболисти от тези, които играят в Лихтенщайн/втора швейцарса дивизия? Или пък, че дядо Делио е по-слаб треньор от техния?
Тогава за какво ги държим тия футболисти и за какво плащаме такива заплати след, като по твои думи нямат индивидуална класа да отстранят тим от Лихтенщайн? Защо Левски плаща скъпа заплата на треньора си след като постига резултати, каквито бяха на физкултурници като Митов и Топчо?
Всячески се оплитате в калта на амбразурата, но рано или късно, ще проумеете, че тоя треньор не е за Левски. Надявам се страшно много да не направим някаква мизерия на реванша, щото сезона отива безвъзвратно.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 юли 2018 09:59

Естествено, че отбора трябва да е във форма (не казвам във върхова форма) още за първия мач от Европа. Не гледайте, че в топ отборите на Англия, Германия, Франция, Испания и т.н. правят така, че да са в нужната форма януари-февруари, когато е същинската битка... Те имат достатъчно класа да са сред първите на малка разлика едни от други, дори да не са в оптимална форма. Освен това нямат такива големи прекъсвания на първенството с месеци. Докато при нас са две подготовки и нищо не пречи да сме в добра форма за началото на ЕКТ и първенството, и точно когато ни свършват силичките идва нова подготовка. Представям си какви оправдания щяха да се измислят, ако разчитахме като западните отбори на една подготовка за цял сезон. :oops:

А, сега какво правим? Отбора е зле до ноември и към края на полусезона набира леко скорост, но вече изостава от лидерите и хоп идва прекъсване. Нови тежки тренировки и т.н. Започва втората част от сезона и се чака отбора да влезе във форма около април когато първите два отбора играят за здраве, а ние за бараж. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2018 10:55

Red_Neck написа:Последно, подготовката за 3-4 мача в началото на сезона (когато е жега) ли се прави или не?
... и разбира се възниква въпросът, защо зимната подготовка не се провежда на Боровец ... и без това първите мачове са в началото на Февруари :)[/offtopic]
Хванал си се за едно мое размишление ( споделено ) което нито съм поустнал като завършен факт, нито някъде съм писал, че ще се оправдае.
Левски, за изминалият "пролетен" дял се готви на топло в Малта, в резултат бяхме по свежи от абсолютно всички съперници в последните 30-на мин. от мачовете.
Топлата вода е открита ( ако не си запознат де ) ... Да се готвиш на жега и задух, винаги е полезно за физическата подготовка.

Сега... Ясно ми е, че си три пъти по щастлив от загубата на Левски, от колкото за мижавата победа на отборчето ти, но опитът за подигравка е безкрайно тъп.
Също толкова тъп, колкото да викаш на Литекс-Етрополе - ЦСКА. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юли 2018 10:58

bilyaletdinov написа:Сиреч, да разбираме, че Обертан, Кабрал, Гомез, Мариани, Яблонски и разните там ботуши са по-слаби футболисти от тези, които играят в Лихтенщайн/втора швейцарса дивизия? Или пък, че дядо Делио е по-слаб треньор от техния?
Тогава за какво ги държим тия футболисти и за какво
Явно в този конкретен мач бяха по слаби.
Дали са по-слаби като цяло, ще стане ясно след реванша.

Аз и в темата за мача писах, че не играха като отбор.
Разпилени, индивидуални, не се покриваха, не си подаваха, не знам каква е причината, но аз лично не бях виждал такъв брак от как италианеца ни е треньор.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 14 юли 2018 11:30

THE G.A.M.E написа:
bilyaletdinov написа:Сиреч, да разбираме, че Обертан, Кабрал, Гомез, Мариани, Яблонски и разните там ботуши са по-слаби футболисти от тези, които играят в Лихтенщайн/втора швейцарса дивизия? Или пък, че дядо Делио е по-слаб треньор от техния?
Тогава за какво ги държим тия футболисти и за какво
Явно в този конкретен мач бяха по слаби.
Дали са по-слаби като цяло, ще стане ясно след реванша.

Аз и в темата за мача писах, че не играха като отбор.
Разпилени, индивидуални, не се покриваха, не си подаваха, не знам каква е причината, но аз лично не бях виждал такъв брак от как италианеца ни е треньор.

Аз го отдавам на явно доста зле организирана подготовка. Очевидно ги е помпал до последно с тежки физически натоварвания и си личеше, че изобщо не бяха свежи. И второто - въпреки че Роси не им отдаваше никакво значение, липсата на няколко качествени контроли, където да се отработват различни идеи и да се синхронизират, така да го кажа, футболистите един с друг, също си оказа влияние. Мислих, че знае какво прави с това на практика да имаме само 1 контрола за цялата подготовка (тези с Хебър и Септември изобщо не ги броя), но явно съм бъркал. Предполагам че в разгара на първия полусезон ще бъдем добре подготвени физически, обаче няма как да посрещаме тези мачове в подобна форма... Не дай си Боже да отпаднем от тия и сезонът приключва още преди да е започнал.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2018 11:33

Обаче ме кефи как всички слагат каруцата пред коня. Дебелия днес се изказал, Тирейци и те с напомпано самочувствие, а реваншите тепърва предстоят. Типично по български...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2018 11:41

W84me написа:Обаче ме кефи как всички слагат каруцата пред коня. Дебелия днес се изказал, Тирейци и те с напомпано самочувствие, а реваншите тепърва предстоят. Типично по български...

Аз не знам как допускат даже, че ще отпаднем от тези. Между другото бях казал, че сънувах голям европейски мач още зимата. Ще видим. Все още съм в играта. Всякакви нелогични неща са се случвали. Жребият беше много благосклонен към нас. Може да не съм оптимист за след Вадуц, но... топка е, още повече турнир. Понякога един рикошет или автогол може да ти спечели двете срещи.

Относно Славия, стискам палци на младите български момчета.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2018 11:54

metodito написа:
Аз не знам как допускат даже, че ще отпаднем от тези. Между другото бях казал, че сънувах голям европейски мач още зимата. Ще видим. Все още съм в играта. Всякакви нелогични неща са се случвали. Жребият беше много благосклонен към нас. Може да не съм оптимист за след Вадуц, но... топка е, още повече турнир. Понякога един рикошет или автогол може да ти спечели двете срещи.

Относно Славия, стискам палци на младите български момчета.

И аз не знам, но всичко става, не ми е спокойно, което само по себе си е трагично за мач срещу отбор от такова ниво.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”