ivo55 написа:Всички милиционери са с еднкво "ниво" на изказа и мисълта хахаха. Сякаш една и съща фуражка са позлвали за калъп.
Твоето ниво на образование е втори клас.
Незавършен.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ivo55 написа:Всички милиционери са с еднкво "ниво" на изказа и мисълта хахаха. Сякаш една и съща фуражка са позлвали за калъп.
ugly bug написа:damyanov1963 написа:На Ивка и се иска да получава комплименти.
Тити що каза , че Наско бил тапир..?
Kris_men2000 написа:Първо. Левски зацикли 11 мача защото играеше честно и без уговорки...
damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:На Ивка и се иска да получава комплименти.
Тити що каза , че Наско бил тапир..?
Единствената ти гънка на мозъка само това ли можа да измисли?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Докато съм жив Мърко , на Сираков гъзъ и Ивков-милиционера наш ще са най великите личности в лефски и ще държа до гроб на тях.Никога няма да ги предам и вече съм сложил техни портрети в РПУ Гонг където работя. До тези на бащицата Сталин и нашата майчица Цола.
Може и да съм казал лоши думи за тях в изблик на малоумие но никога няма да се отрича от тройката богове на лефски и МВР. КАЗАХ.
ivo55 написа:Познайте коя милиционерска фуражка е казала следното. Печелившият ще има уикенд на станция на МВР по избор бухахаха.Докато съм жив Мърко , на Сираков гъзъ и Ивков-милиционера наш ще са най великите личности в лефски и ще държа до гроб на тях.Никога няма да ги предам и вече съм сложил техни портрети в РПУ Гонг където работя. До тези на бащицата Сталин и нашата майчица Цола.
Може и да съм казал лоши думи за тях в изблик на малоумие но никога няма да се отрича от тройката богове на лефски и МВР. КАЗАХ.
Сами разбирате, че става въпрос за череп, стискан дълги години от фуражка, като резултата вече е видим за всички. Тъжно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта