Левски: Трансферна зима

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима

Мнениеот alexdb » 23 дек 2019 15:12

ChuckNorris написа:
wilge написа:Как така отборът хем е ялов, хем има второто по резултатност нападение? Същите тези две крила, (страхливи, недостатъчно настоятелни) са вкарали 15 гола в домашните мачове. Има отбори, на които всички играчи не са вкарали толкова. Друг е въпросът, че Здравко има проблем в главата (думи на ПХ), Детелинов е твърде малък за мъжки футбол (евалла, въпреки това), а Насиру ... ще премълча за да не ме баннат. Проблемът на Левски е в средата на терена. От там идват всичките бели. Фактите сочат, че когато на зеления килим са бездарници като Райнов и Юруков, резултатите са катострофални. Съчетани със страхливи Паулиньо и Стаси, пазещи се от картони Тиам и Каргас, каталясал Живко и разконцентриран Иван положенито става "хуже губернарского". Този отбор не може да се крепи само на Миятович, Холмар и Робърта. Да пожелаем на Хубси да подготви добре новите (Славчев, евентуално измежду Лозев, Тораринсон, Василев, Марин или тайнствения холандец) както и действащите- Костов, Мазурек, Нашименто, Мохамед и Алар (всички физически непригодни в момента) за да заприличаме на отбор с претенции. Имаме и преотстъпени, но честно казано не мисля, че някой от тях е в състояние да помогне. Току виж... Кой знае?!

Същност без да ги защитавам Райнов и Юруков. Въобще не съм фен на нито един от двамата, но фактите не са точно - когато са на зеления килим резултатите са катастрофални. Понеже говорим за факти. В домакинският ни мач срещу Локо Пд, които имат най-доброто нападение в нашето първенство, точно тези двамата бяха опорните ни халфове. Локо Пд бяха напълно надиграни и победени, и успяха да отправят едва два удара към вратата ни, при това след някакви карамболи. Това може би беше най-добрия мач на Юруков в Левски. Той оттогава беше изваден от титулярния отбор. Райнов си е неизменен титуляр.

И Райнов, както и Юруков и Тиам си вършат работата прилично. Но техните грешки са най-видни и затова са хулени. Че напред е само един Робърта, а Иванов от десет подавания успява да вземе едно или две и дори когато е овладял топката я губи веднага или Паулиньо който търчи безцелно докато не му вземат топката това не е от значение. Паулиньо и Нашименто в почти всеки мач срещу по-сериозен противник губят поне по три-четири топки в невралгични зони на терена които почти винаги водят до бързи контри и доста от головете, които са ни вкарани тръгват оттам. Ама е виновна средната линия и защитата ;).

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 дек 2019 15:16

metodito написа:
koisa написа:Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.

Ти обаче сериозно си подел някакъв собствен джихад срещу Ванката. :lol: Ако наистина той е големия проблем на "Левски", предлагам да го разпнем пред стадиона, нещо там, знам ли...

Никакъв джихад не съм подел срещи него. Аз отдавна съм казал, че за мен Горанов е един от най-слабите бекове играли в Левски и той не спира да го потвърждава. За теб и много други може да е супер и да ви харесва. Ако играеше така, както през онези добри два месеца за него при Роси, думичка нямаше да кажа. Но да ми се спъват в топката, да ги надбягват дебелаците на А група и всякакви измислени герои да ги минават като бърз влак малка гара... Не благодаря. Такива играчи според мен нямат място в Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 дек 2019 16:54

Много силен трансфер е Мони Славчев. Тези, които твърдят обратното или намекват с някаква несполучлива ирония просто не гледат футбол.. или поне родния ни. Преди да замине направи фурор в Ловеч, като не само вкарваше, но и носеше отбора им на гръб. И което е по - важното.. правеше го на крехка възраст - това говори за лидерски качества. В Левски такива едно време и винаги през годините е имало, сега не. Жиката се опитва, но вече и възрастта е пречка. Със Симо Левски вече има освен качествен халф ( да, може да играе И КАТО CAM и като CDM еднакво успешно) и лидер, левскар! Обича и да пробва отдалеч.. Дотук добре. Само аз ли обаче мисля, че не по - малко от крайни защитници ни трябва качествено крило. Човек, който да играе ек на ек, със скорост и центрираране. Такъв футболист нямаме.
Колкото до Лозев - най - добрия избор от родния шампионат. Вече е и национал. А който е гледал мачове на "Арда без филтър" вероятно е забелязал как Лозев снове по целия десен фланг, често лъже съперник, подава и центрира добре. Дано стане факт.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 дек 2019 17:06

Успех на Лозев.
Чета "алтернатива на Миланов". Не трябва ли да е обратното? :roll:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Marko_borielo
Контакти:

Мнениеот Marko_borielo » 23 дек 2019 17:14

bilyaletdinov написа:
metodito написа:
koisa написа:Лозев - добре... Ама е по-належащо да се вземе заместник на Горанката. По-добър от него по възможност.

Ти обаче сериозно си подел някакъв собствен джихад срещу Ванката. :lol: Ако наистина той е големия проблем на "Левски", предлагам да го разпнем пред стадиона, нещо там, знам ли...

Методи, ти мачове на Левски гледаш ли? Срамно е. Да те надбягва Тошко Неделев и Цветков от Берое. Карагерен го направи крив. Всички опасности идват от ляво. Изключително слаб футболист. Като прибавим и педалските му изпълнения и нещата стават направо за продаване...[/quote

Точно така е. Горанов е спрял много . Надбягват го едни от най -бавните футболисти и само ги дърпа за гащетата ...Или му трябва сериозна конкуренция или смяна . От 2,5 е в Левски и няма 5 поред силни мача а за асистенций да не говорим :!: :!: :!: :idea:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 дек 2019 17:28

goro_man написа:
tiamat написа:
NOMER14 написа:
tiamat написа:
NOMER14 написа:Интересна визитка има Славчев:
- шампион с Ловеч с изигран само един мач
- в Спортинг Лисабон няма мач за шампионата
- в Болтън няма и полувреме
- в Аполон почти титуляр
- в Легия два пълни сезона като титуляр
- в Карабах първата година титуляр и 13 мача за евротурнирите
- втората година само два мача за шампионат с Карабах и 6 мача в евротурнирите (половината в стартовия състав)

Мисля че си в грешка. Доколкото си спомням, преди да го продадат от Литекс-Ловеч, имаше един-два много силни сезона. Единия от тях беше вкарал двуцифрено число голове. Аз оттогава все си мислех, че е офанзивен халф и не знам как изведнъж стана дефанзивен...

Да, преди да отиде в Португалия ги има тези два сезона в Ловеч. Просто не съм ги отразил, защото не са интересни.

Е, все пак млад играч на 20 години да вкара 10+ гола за един сезон... Обещаващ изглеждаше по него време.

Просто не си разбрал....за някой тук щом е в Левски е " менте " и " свършил с футбола" а пък ако е привлечен от нашето ръководство е тотал щета и от догодина ни закриват и слагаме тире.
Просто с такива " фенове " си заслужаваме съдбата напълно.
Иначе успех на един от топ българските футболисти в момента в любимият ни (и на мен и на него ) клуб и дано това че е бил на трибуните на Герена в повече мачове отколкото сумарно на 80% от пишещите тук върне част от Левскарският дух на терен
Весели празници на всички и
САМО ЛЕВСКИ

Не мисля, че Номер 14 е имал негативно отношение като си е писал мнението... Наистина е интересно защо такъв обещаващ футболист (на мен поне ми беше направил много добро впечатление преди да излезе навън) някакси спря за доста дълго време. После като че ли тръгна, и после пак спря... Дано си намери мястото при нас, желая му успех. На новоподписалия Лозев също!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 23 дек 2019 17:39

Sinite ot Sofia написа:Много силен трансфер е Мони Славчев. Тези, които твърдят обратното или намекват с някаква несполучлива ирония просто не гледат футбол.. или поне родния ни. Преди да замине направи фурор в Ловеч, като не само вкарваше, но и носеше отбора им на гръб. И което е по - важното.. правеше го на крехка възраст - това говори за лидерски качества. В Левски такива едно време и винаги през годините е имало, сега не. Жиката се опитва, но вече и възрастта е пречка. Със Симо Левски вече има освен качествен халф ( да, може да играе И КАТО CAM и като CDM еднакво успешно) и лидер, левскар! Обича и да пробва отдалеч.. Дотук добре. Само аз ли обаче мисля, че не по - малко от крайни защитници ни трябва качествено крило. Човек, който да играе ек на ек, със скорост и центрираране. Такъв футболист нямаме.
Колкото до Лозев - най - добрия избор от родния шампионат. Вече е и национал. А който е гледал мачове на "Арда без филтър" вероятно е забелязал как Лозев снове по целия десен фланг, често лъже съперник, подава и центрира добре. Дано стане факт.

Да, трябва ни крило, да вземат Хичо 8-)
Сега по Дарик казаха, че договора на Лозев с Левски вече е факт
CHELSEA

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 дек 2019 18:04

Успех и на Лозев !

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 дек 2019 18:08

Успех на новите! Сега какво остава, Василев от Берое, холандеца, който са наблюдавали и исландеца, или това са вече само спекулации.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 дек 2019 18:29

Успех!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”