Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот terata » 27 сеп 2014 23:21

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1Neutralen написа:0:2

nikita 333 написа:0-5

trokadero_ написа:Е каквото и да си говорим Лудогорец е много по-класния тим . 1:3 ;)

matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат :)

danimann написа:0-6 8-)

parazit написа:По темата Лудогорец ще победи Левски и с резервите си(титулярите ще са пазени за Реал).Ето техния състав>

Борян,Ангуло,Мантула,Барт,Шоко,Златински,Ешпиньо,Вандерсон,Мисиджан,Александров,Кишада.

Прогноза 1-2

varanaDrago написа:Протоколен мач срещу друг софийски абонат.
Прогноза : 0 - 4 ;)

1Neutralen написа:Доста ми е смешно като чета как някои тук са се превъзбудили. Лудогорец ще бие в този мач, и то без проблем. Аз съм напълно спокоен за трите точки в полза на Лудогорец.

Селянин С Колело написа:Поредна загуба за синята лавина и приземяване на мечтите им за титла. Резултат - 0-3 за Лудогорец

Jürgen написа:1:2 го виждам мача.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 27 сеп 2014 23:22

Демба Ба написа:Ам/у другото, ние до кога мислим да играем с тия нелепи екипи....не ми харесват...все едно Ман Юнайтед да играят в жълто-зелено щото това са им били първите екипи- кой ще ги възприеме?...Ами то преди 100 години са ритали с топки от парцали, дай сега и с парцалена топка да ритаме :evil:

Тия екипи са ни силата! Чрез Червеният цвят вампирстваме директно от силите на Дружина Стойчо и яко мачкаме, пък те правят Хана Монтана. Някой беше писал на мача с панчаревци да излезем с тези екипи, пък те с резервния бял. Заставам зад това мнение и смятам, че това е начинът да ги бием!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 сеп 2014 23:22

terata, добра работа си свършил :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 сеп 2014 23:23

ralka_levskarka написа:Не писаха ли, че е попаднал в групата :?

Да, беше в групата, но е отпаднал в последният момент.

То нали има определен брой резерви, та явно момчето е отпаднало в последният момент.
Според мен трябваше да отпадне Домо, а Краев можеше да влезе в последните 10-на мин.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 сеп 2014 23:24

Голяма победа за Левски. Може би едно от най-силните ни полувреме от времето на Гарата :? Второто капнахме :!: Лудогорец ни намачка физически и стана доста трудно, но показахме х-р и успяхме да задържим преднината си. Предстоят ни два мача, в които задължително трябва да спечелим 6 точки и идва мача с червените. Един успех в дербито ще ни прати в съвсем различна плоскост. Да видим дали ще успеем да задържим високото ниво от последните няколко мача.

ПП: Чест прави на Георги Дерменджиев за поведението, което показа след мача. Този човек е един от малкото, които уважавам в този клуб и именно той заслужаваше да изведе Лудогорец до ШЛ!
[center][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2014 23:26

THE G.A.M.E написа:
ralka_levskarka написа:Не писаха ли, че е попаднал в групата :?

Да, беше в групата, но е отпаднал в последният момент.

То нали има определен брой резерви, та явно момчето е отпаднало в последният момент.
Според мен трябваше да отпадне Домо, а Краев можеше да влезе в последните 10-на мин.

Домо е адски слаб, грам не ми харесва. Миро Иванов също отпадна..

Иначе, познат ми е, ама - Валерката се махна и започнахме да бием, игра за Тернана и паднаха :mrgreen:
Image

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 27 сеп 2014 23:26

Първо,честита победа. Постигнахте я срещу добър отбор. А всяка победа срещу този отбор е празник за мен.
Не успях да гледам първото полувреме и много съжалявам . Ясно е,че хаповете държат Лудогорец на ниво цял мач. А дузпата :o ,аман от подлоги на Гела.
Дяков. Няма по-голямо лайно от тоя.Не може да си капитан на отбор играещ в ШЛ,да имаш претенции за европейско държание,да си национален състезател и да се държиш като селяк. И то при положение,че те дават по телевизията.
За публиката на Лудогорец няма смисъл да говоря. Не може на такъв дерби мач да има човека. Къде е фен клуб София ?? Или той е от 20 човека ?? Едва ли има друг отбор с претенции,който закарва на дерби на Герена 20 човека. Пазели се за Реал. Това подценяване на другите отбори и мачове кара хората да ги мразят.
А и е известно,че суха храна и транспорт се осигурява само за ЕКТ и финал за Купата. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2014 23:27

bilyaletdinov написа:Голяма победа за Левски. Може би едно от най-силните ни полувреме от времето на Гарата :? Второто капнахме :!: Лудогорец ни намачка физически и стана доста трудно, но показахме х-р и успяхме да задържим преднината си. Предстоят ни два мача, в които задължително трябва да спечелим 6 точки и идва мача с червените. Един успех в дербито ще ни прати в съвсем различна плоскост. Да видим дали ще успеем да задържим високото ниво от последните няколко мача.

ПП: Чест прави на Георги Дерменджиев за поведението, което показа след мача. Този човек е един от малкото, които уважавам в този клуб и именно той заслужаваше да изведе Лудогорец до ШЛ!

Би трябвало да успеем да задържим това темпо, все пак след Марек има пауза. Задължително десен бек и цз!!
Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 сеп 2014 23:27

Петричев размаха пръст: Г-н Домусчиев не е никак щастлив в момента
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 сеп 2014 23:31

ralka_levskarka написа:Стоянов? Интервю? Кога? 8-)

Първоначално си помислих, че искаш от Стефан Стоянов интервю и се чудя с кого трябва да бъде :mrgreen:

Върни се в “Левски”