Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Наказанието на Левски

Мнениеот MAXIMUS » 26 авг 2014 20:20

ros написа:
plamenst7 написа:Наказанието мач без публика е малоумно откъдето и да го погледнеш, независимо за кои отбори се отнася. И без това публиката по нашите стадиони е малко, дайте да изгоним и това което е останало. Освен това не се наказват реалните извършители на деянията и на ония лайна изобщо не им дреме, че някой си клуб там е наказан. Демек ефективност от тези наказания няма. Я да ги издирят тези отрепки виновни за инцидентите, те да заплатят наложените глоби и възстановяването на щетите, да полежат и малко в затвора, да им се забрани да стъпват на мачове до живот и да видим тогава ефекта.
Вън боклуците от сектор Б! Вън боклуците от българския футбол!

Абе проблемът е не е в наказващите - проблемът е в тези които искатда ги накажат. Да припомня само, че се стигна до позорната ситуация Националният отбор по футбол да играе домакинство при закрити врати, заради идиоти като онези (нищо чудно някои оттях да са същите), които скандираха расистки възгласи. Тогава решението не бе от БФС, а от УЕФА. Има го предвидено като санкция - прилага се. Друг е въпроса защо тези хора все още се допускат до стадионите. Това че някой няма да отиде на домакинство не значи че няма да прави простотии на гостуване. За съжаление се оказва, че от три гостувания на Левски до момента и в трите има проблеми от подобен характер. Сега се очертават три поредни мача без публика на Герена, но онези с маските и качулките ще отидат някъде другаде и ще си покажат простотията. А как да издирят отрепките, за които говориш, след като в момента в който полицията реши да изведе някой други 50 скачат да се бият и обясняват че ги провокират. Липсата на респект към органите на реда, предизвикан и от рехавото законодателство и малките правомощия, които имат ченгетата води до това

Ами това са всичките 50 идиота които ги има във всяка агитка ! Влиза полицията и изкарва 10-20 с разбити глави, съд и доживотна забрана за посещения на мач. Следващия път още 10-20 и така. Заради 5-600 малоумника, хиляди не ходят по българските стадиони!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 авг 2014 20:24

MAXIMUS написа:Ами това са всичките 50 идиота които ги има във всяка агитка ! Влиза полицията и изкарва 10-20 с разбити глави, съд и доживотна забрана за посещения на мач. Следващия път още 10-20 и така. Заради 5-600 малоумника, хиляди не ходят по българските стадиони!

И аз нещо подобно имам предвид. Време е за по-радикални мерки за прочистването на българските стадиони.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 авг 2014 20:27

Защо никой не излезе от ръководството да каже нещо на тези наркомани? До кога ще се оправдаваш с полицията, а в същото време отиваш на мача въоръжен до зъби, пийнал и готов за хулигански подвизи? До кога тези псевдо фенове ще носят глоба след глоба на отбора? Защо тези с абонаментни карти си траят, че за пореден път няма да могат да посетят мач заради малоумници? До кога тези и Борат ще управляват отбора?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот Stahlgewitter » 26 авг 2014 20:37

Нямаш позиция за случилото се,гледам.Следващия път като ви набият ушевите да не ми ревеш.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 20:48

Stahlgewitter написа:Нямаш позиция за случилото се,гледам.Следващия път като ви набият ушевите да не ми ревеш.

Това към мен ли?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 26 авг 2014 21:37

Принципно така наречените стюарди след като виждат, че в Левски няма пари можеха да се откажат от тях за доброто на клуба, а те правят точно обратното - изкарват глоби, за да се види, че като не им се плаща стават зулуми. Ето затова и сектор Б никога повече няма да бъде същият, защото покрай "фирмата", която се занимава с охрана се въртят не малко пари, които вече засягат интереси и се гонят хора за щяло и нещяло.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 26 авг 2014 22:19

MAXIMUS написа:Трябва да се измисли друга схема с наказанията. Примерно, да се наказва само публиката на провинилия се отбор. На мача Левски-Ботев, затварят се всички сектори и се пускат само гостуващите привърженици. Дали ще са 1000 или 50, няма значение. В момента с това наказание, потърпевши са и двата отбора. Сектора за гости трябва да е отворен, мисля, че така е справедливо.

Не става:(((((((((((((((( Веднага ще си сложат други шалчета и ще влезат 5000 домакина:)))))) Само жестоки, индивидуални наказания!!!!!!!!!!!!! Дори затвор!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 авг 2014 22:57

БраДя левскари, не ви е виновна полицията, а платените господа от София-Запад, които са се лепнали като паразит върху клуба и смучат от него десетки хиляди левове всеки месец - охрана, кетъринг, кафе, зала, автобус, лев от всеки продаден билет за Б .... едно ли е, да го опишеш.

В момента просто Батков е забавил няколко вноски и му се напомня да се издължи. Това е целта на тези ексцесии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 авг 2014 23:00

В България няма полиция, а има милиция.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 авг 2014 23:14

NOMER14 написа:В България няма полиция, а има милиция.

Ако имаше милиция, онези "мъже" за които говорим, вече щяха да са "дъщери" на бащите си... защото както се казва в онзи виц - "В затвора човек се променя" ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Левски”