КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 23:52

sostenere написа:фифи перото, първо искам да ти кажа, че съм на 25 години и изобщо си се объркал, ако ме мислиш за някой на 17-18 години... и второ баща ми е бил в този сектор, ходил е навсякъде, познавал е всички тартори в сектора преди 89-та година и ми е разказвал примерно за баскетболен мач, финал(жени) за Ронкети в Ямбол между Марица и Левски как са крали от магазините в града и после в залата продавачките с милиционерите са показвали извършителите и това по времето на режима, тогава също са ставали простотии, а знаем че не може да се прави съпоставка на онова време, живота и онзи сектор Б със ситуацията и живота в момента, времето е съвсем различно, ако ме разбираш какво искам да ти кажа.
Повече не ми се пише по тази тема, ако искат хората да ходят на мачове, каквото е посланието на тази кампания. Идеята ми е, че при повече хора, поне според мен ще гледаме по-качествен футбол, защото е друго за играчите да играят пред 500 човека и съвсем друго пред 10-15 хиляди...

да и да подкрепяме невероятното ни ръководство

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 19 сеп 2011 23:54

Нали знаете, че тези плакати няма да се задържат дълго?? :lol: Ваща подкрепа се състои именно в лепенето на стикери, драскане по стените.. и тва е. Нищо ново..Само си хабите парите, още в събота като паднете.. всичко ще бъде още по-безсмислено.. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 сеп 2011 00:01

milen.hristov написа:
tprodanov написа:Миленчо, миленчо, продължаваш да бъркаш нещата със страшна сила. Я ни разкажи, кви пари са откраднати и препрани през фонда? :mrgreen:

Пример казва се плакати те сруват 100 лв,лепилото 10.Всъщност обаче плакатите са на цена 50 лв ,а лепилото 5 лв.Къде отиват другите пари се сети сам.

Аха. Ама откъде идват тия пари?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 сеп 2011 00:06

Red_Girl написа:Нали знаете, че тези плакати няма да се задържат дълго?? :lol: Ваща подкрепа се състои именно в лепенето на стикери, драскане по стените.. и тва е. Нищо ново..Само си хабите парите, още в събота като паднете.. всичко ще бъде още по-безсмислено.. ;)

Виж девойче,
1. Плакатите нямат за цел да стоят дълго. Те ВЕЧЕ си изпълниха ролята - хората ги видяха, отразени са в медиите.
2. Нашата подкрепа се изразява в това, че винаги, всяка година сме значително повече от вас на стадиона. Има си статистики за тая цел. Друг вид подкрепа няма значение.
3. Дали ще паднем, бием или каквото и да е няма никаква връзка с плакатите и феновете. Това ти няма как да го знаеш, тъй като при вас връзката посещаемост-резултати е пряка.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2011 00:08

tprodanov написа:
Red_Girl написа:Нали знаете, че тези плакати няма да се задържат дълго?? :lol: Ваща подкрепа се състои именно в лепенето на стикери, драскане по стените.. и тва е. Нищо ново..Само си хабите парите, още в събота като паднете.. всичко ще бъде още по-безсмислено.. ;)

Виж девойче,
1. Плакатите нямат за цел да стоят дълго. Те ВЕЧЕ си изпълниха ролята - хората ги видяха, отразени са в медиите.
2. Нашата подкрепа се изразява в това, че винаги, всяка година сме значително повече от вас на стадиона. Има си статистики за тая цел. Друг вид подкрепа няма значение.
3. Дали ще паднем, бием или каквото и да е няма никаква връзка с плакатите и феновете. Това ти няма как да го знаеш, тъй като при вас връзката посещаемост-резултати е пряка.

Нещо си се объркал много жестоко относно тва кои са повече на стадиона, първото което е.И 3-та точка ти е безсмислена, щото се видя, че паднете ли после едвам се събирате 100 човека на мач, което се и видя. Ако не вярваш, щи го докажа. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 сеп 2011 00:18

Ти разбира се, девойче, имаш правото да пречупваш всичко през твоята призма, това е нормално. Проблема (за теб де :mrgreen: ), е че статистиката е категорично на друго мнение.
http://football24.bg/leagues/attendance ... ason_id/12

Сега очаквам да ми кажеш как тя не е вярна. Но пък тогава ще трябва да обясниш, как така ние всеки сезон имаме между 3 000 и 4 000 продадени карти, пък вие тоя сезон продадохте 22.

Пък ти си доказвай. Но лошото е, че не си по темата, но пък, всъщност вие от 22 години не сте по темата, тя се смени..

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2011 00:56

tprodanov написа:Ти разбира се, девойче, имаш правото да пречупваш всичко през твоята призма, това е нормално. Проблема (за теб де :mrgreen: ), е че статистиката е категорично на друго мнение.
http://football24.bg/leagues/attendance ... ason_id/12

Сега очаквам да ми кажеш как тя не е вярна. Но пък тогава ще трябва да обясниш, как така ние всеки сезон имаме между 3 000 и 4 000 продадени карти, пък вие тоя сезон продадохте 22.

Пък ти си доказвай. Но лошото е, че не си по темата, но пък, всъщност вие от 22 години не сте по темата, тя се смени..

Има доста неща, които ти не знаеш за сектора ни. И тва колко карти са продадени не е никва гаранция за хората, които ще са на стадиона. Общо взето проблемът при Левски и ЦСКА е един общ- има ли резултати, има и хора. И там е цялата работа, че след загуба половината публика изчезва и си оставаме едни и същи 200 човека, които си подкрепяме отбора. А виж Ботев кво правят-не играя в А група и пак ни бият по посещаемост. Затова ти казвам, независимо , че сте лепили плакати, които са били отразени от медийте, паднете ли, няма да има хора. Ако биете, ще има. Тва е цялата работа и при нас е така.

Офтопик:
Image

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 сеп 2011 01:04

Виж, така звучи доста по-вярно. При вас отливите са по-силни, а приливите по-слаби. Но като цяло приликата я има. Примера ти с Ботев обаче е грешен. Точно щото са в Б група имат тая посещаемост - преди в А я нямаха.
Ако някой измежду Левски или Цска беше със същата съдба щеше да чука 10 000 на мач. Тия събития мотивират хората. Въпроса е колко време трае това. Още една година на Ботев в Б група и агитката, която беше 5000, мина през 3000, ще се стопи до 1000.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 сеп 2011 01:14

tprodanov написа:Виж, така звучи доста по-вярно. При вас отливите са по-силни, а приливите по-слаби. Но като цяло приликата я има. Примера ти с Ботев обаче е грешен. Точно щото са в Б група имат тая посещаемост - преди в А я нямаха.
Ако някой измежду Левски или Цска беше със същата съдба щеше да чука 10 000 на мач. Тия събития мотивират хората. Въпроса е колко време трае това. Още една година на Ботев в Б група и агитката, която беше 5000, мина през 3000, ще се стопи до 1000.

Ботев винаги са имали добра агитка. И ако вие или ние изпаднем във Б група и 200 човека няма да имаме..Само виж примерно след мача ви с Търнава колко хора бяха след това на мачовете ви? Ако и ние сега паднем няколко мача и при нас ше стане така.

Офтопик:
Image

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 сеп 2011 01:16

Бъркаш. Едното е вътрешен фактор, другото е външен. Външния фактор обединява, вътрешния разединява. Нямам никакво съмнение, че тяхната посещаемост ще я постигнат поне три отбора от А група, ако бъдат захвърлени във В. Всъщност, сега отбора им като започна да играе зле и шансовете за А група се стопиха, започнаха с виковете за оставки, курви и подобни. До тук беха митовете.

Върни се в “Левски”