ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот b0b000 » 28 юни 2011 16:10

Thsmith написа:Наско го изгони. Иначе Деркс отиде в Ловеч и им оправи школата, а след това започна да отговаря за школата на Галатасарай...
Каквото и да си говорим един добър специалист който не идва да отбива номера ще иска едно 300 хил $ заплата... и един човек е невъзможно да окаже коренно влияние върху всички възрасти ако треньорите и най-вече състезателите не се вземат в ръце... За това и Батков се стиска.

Аз съм го казал и преди... Юноши Левски ще започне да искарва когато школата се поеме изцяло от някой специалист от западната школа и се премести извън София... а "талантите" живеят в общежитие... пак извън София... Иначе няма как да стане. Нито Гонзо нито някой друг трябва да играе ролята на пъдар и да ги преследва по нощните клубове и да им се моли да спазват режим...

Еми това е решението. Общежития извън София. Западни специалисти(холандски). Да ги видим тогава как ще ходят по дискотеки.Ама няма кой да се сети явно ... Наскоро нали беше идвал някакъв специалист от Аякс ... Като видя за какво става въпрос и си тръгна. Не знам само как тези неща могат да стигнат до ушите и после до мозъка на Батков.
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 юни 2011 17:46

Thsmith написа:
Аз съм го казал и преди... Юноши Левски ще започне да искарва когато школата се поеме изцяло от някой специалист от западната школа и се премести извън София... а "талантите" живеят в общежитие... пак извън София... Иначе няма как да стане. Нито Гонзо нито някой друг трябва да играе ролята на пъдар и да ги преследва по нощните клубове и да им се моли да спазват режим...

Чак така ли са? :) Нямам много наблюдения, но все си мисля, че са деца с акъл в главата...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 юни 2011 18:12

Thsmith написа:Наско го изгони. Иначе Деркс отиде в Ловеч и им оправи школата, а след това започна да отговаря за школата на Галатасарай...
Каквото и да си говорим един добър специалист който не идва да отбива номера ще иска едно 300 хил $ заплата... и един човек е невъзможно да окаже коренно влияние върху всички възрасти ако треньорите и най-вече състезателите не се вземат в ръце... За това и Батков се стиска.

Навсякаде в големите европейски отбори е така,школата е в провинцията.Защо в Етрополе при Стоичков цари такава дисциплина и мислят само за футбол?Има моя позната секретарка на частна школа,тя ми каза същото,че при тях сериозни проблеми с дисциплината няма,най много някое от децата да се напие в стаята.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 юни 2011 20:29

Юношите на Левски родени 1997 г. ядоха здрав бой на турнир в Италия. Сините таланти регистрираха четири тежки загуби в надпреварата при голова разлика 1-19. Така само 4 години по-късно, макар и с юношеска формация, Левски подобри "паметното" представяне от 0-0-6, 1-17 в Шампионската лига, когато начело на тима беше Станимир Стоилов.

Турнирът се организира в памет на загиналия млад италиански футболен съдия Рикардо Сантори. Най-голям срам възпитаниците на Антон Кирилов браха срещу Аталанта, падайки със 0-7. Сините бяха безсилни и срещу Удинезе за 0-3, Зенит (1-5) и Каляри (0-4). Шампион на турнира стана именно Аталанта, след като тимът от Бергамо надви Зенит след изпълнения на дузпи. Припомняме, че тази възраст на Левски стана шампион през изминалия сезон в столичното първенство за Деца Б.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2011 20:58

milen.hristov написа:Юношите на Левски родени 1997 г. ядоха здрав бой на турнир в Италия. Сините таланти регистрираха четири тежки загуби в надпреварата при голова разлика 1-19. Така само 4 години по-късно, макар и с юношеска формация, Левски подобри "паметното" представяне от 0-0-6, 1-17 в Шампионската лига, когато начело на тима беше Станимир Стоилов.

Турнирът се организира в памет на загиналия млад италиански футболен съдия Рикардо Сантори. Най-голям срам възпитаниците на Антон Кирилов браха срещу Аталанта, падайки със 0-7. Сините бяха безсилни и срещу Удинезе за 0-3, Зенит (1-5) и Каляри (0-4). Шампион на турнира стана именно Аталанта, след като тимът от Бергамо надви Зенит след изпълнения на дузпи. Припомняме, че тази възраст на Левски стана шампион през изминалия сезон в столичното първенство за Деца Б.

Нормално!Не можем да се мерим с тях!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 юни 2011 21:21

при такива "капацитети" в школата, като Хаздай, Руслан и пиянде като Гибона, нищо добро не чака ДЮШ, а и оттук - мъжкия тим!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 29 юни 2011 02:04

Левски отдавна няма таланти в школата.Тренъорите са трагедия, пълни дървета, не могат да научат децата на нищо и затова и не могат да развият малкия си потенциал, който имат. Забелязали ли сте, че в А група не е нужно да имаш кой знае какви качества, важното е да можеш да спираш топката, да имаш самочувствие, да можеж да подадеш 2-3 точни паса и най-важното, да си ореантиран, или с друга дума да знаеш къде са разположени противниците и съотборниците ти. Това ти стига да си един от най-добрите в нашето първенство, а повечето от футболистите и най-вече от юношите просто не го могат това и затова и изпитват трудности.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 29 юни 2011 02:06

И още нещо - докато Хаздай е на Герена е много малко вероятно да стъпи добър и талантлив футболист в школата.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 29 юни 2011 09:06

Bully_Blue написа:Левски отдавна няма таланти в школата.Тренъорите са трагедия, пълни дървета, не могат да научат децата на нищо и затова и не могат да развият малкия си потенциал, който имат. Забелязали ли сте, че в А група не е нужно да имаш кой знае какви качества, важното е да можеш да спираш топката, да имаш самочувствие, да можеж да подадеш 2-3 точни паса и най-важното, да си ореантиран, или с друга дума да знаеш къде са разположени противниците и съотборниците ти. Това ти стига да си един от най-добрите в нашето първенство, а повечето от футболистите и най-вече от юношите просто не го могат това и затова и изпитват трудности.

Погледнете Спас Делев.Има адски високо самочувстиве за себе си, всъщност отговаря на точните критерии иброени по-горе.За България е много добър,но ако отиде в по-голям отбор ще търка пейката постояно.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 29 юни 2011 14:33

Е няма ли да изпедерастеят,така сами в покрайнините на София :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Върни се в “Левски”