Thsmith написа:Наско го изгони. Иначе Деркс отиде в Ловеч и им оправи школата, а след това започна да отговаря за школата на Галатасарай...
Каквото и да си говорим един добър специалист който не идва да отбива номера ще иска едно 300 хил $ заплата... и един човек е невъзможно да окаже коренно влияние върху всички възрасти ако треньорите и най-вече състезателите не се вземат в ръце... За това и Батков се стиска.
Аз съм го казал и преди... Юноши Левски ще започне да искарва когато школата се поеме изцяло от някой специалист от западната школа и се премести извън София... а "талантите" живеят в общежитие... пак извън София... Иначе няма как да стане. Нито Гонзо нито някой друг трябва да играе ролята на пъдар и да ги преследва по нощните клубове и да им се моли да спазват режим...
Еми това е решението. Общежития извън София. Западни специалисти(холандски). Да ги видим тогава как ще ходят по дискотеки.Ама няма кой да се сети явно ... Наскоро нали беше идвал някакъв специалист от Аякс ... Като видя за какво става въпрос и си тръгна. Не знам само как тези неща могат да стигнат до ушите и после до мозъка на Батков.