Пламен Илиев - Фен Тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пламен Илиев - Фен Тема
Лотар Матеус: "Щастлив съм, че мога да разполагам с Илиев. Той е страхотен талант въобще във футболната вратарска история на България!
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- levski_4_life
- Контакти:
hazza написа:Лотар Матеус: "Щастлив съм, че мога да разполагам с Илиев. Той е страхотен талант въобще във футболната вратарска история на България!
Може ли линк към цялостното интервю, където го казва?
Пламенчо е уникален талант. Само дето е нисичък на 2-3 силни мача ще получава по някой смешен гол и затова няма да стане голям вратар никога от него. Също така си имаме Ники Михайлов така че и към националния вратата за него ще бъде отворена само до резервната скамейка

TB1957 написа:Пламенчо е уникален талант. Само дето е нисичък на 2-3 силни мача ще получава по някой смешен гол и затова няма да стане голям вратар никога от него. Също така си имаме Ники Михайлов така че и към националния вратата за него ще бъде отворена само до резервната скамейка

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
hazza написа:TB1957 написа:Пламенчо е уникален талант. Само дето е нисичък на 2-3 силни мача ще получава по някой смешен гол и затова няма да стане голям вратар никога от него. Също така си имаме Ники Михайлов така че и към националния вратата за него ще бъде отворена само до резервната скамейка
Че той е още млад , може да расте още
Обикновено около 20-тата година спира растежа на човека

- Stanley_79
- Контакти:
Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!
Днес останах много доволен от новината, че младият вратар на ЛЕВСКИ Пламен Илиев е избран да бъде "капитан" на отбора.
Той показва, че е млад, амбициран, надъхан и освен всичко друго е "ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР".
Скоро гледах един клип за любимият отбор и познайте кого видях случайно, едно младо и голобрадо момче, което тръгва да подкрепя своите любимци за първият мач в "Шампионска лига".
Да в онази незабравима година, в онези незабравими моменти той е бил а агитката на любимият отбор.
Обикалял е и е изживявал всеки един хубав или не толкова хубав момент с любимият отбор.
За да потвърдя своите думи качвам линк за клипа и забележете, кой се вижда в 7 минута и 20 секунда.
Пожелавам му успех и много истински и невероятни моменти със синият екип.
УСПЕХ!!!
И САМО ЛЕВСКИ!!!
http://vbox7.com/play:43288f29bd
Той показва, че е млад, амбициран, надъхан и освен всичко друго е "ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР".
Скоро гледах един клип за любимият отбор и познайте кого видях случайно, едно младо и голобрадо момче, което тръгва да подкрепя своите любимци за първият мач в "Шампионска лига".
Да в онази незабравима година, в онези незабравими моменти той е бил а агитката на любимият отбор.
Обикалял е и е изживявал всеки един хубав или не толкова хубав момент с любимият отбор.
За да потвърдя своите думи качвам линк за клипа и забележете, кой се вижда в 7 минута и 20 секунда.
Пожелавам му успех и много истински и невероятни моменти със синият екип.
УСПЕХ!!!
И САМО ЛЕВСКИ!!!
http://vbox7.com/play:43288f29bd
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!
Айде пишете си в темата за левски по дяволите

Neftochimic1892 написа:Айде пишете си в темата за левски по дяволите![]()
Чакай малко и ти, оспамиха се на тема ЦСКА, сега ще е Левски, поне 4-5 теми извън останалите се очакват

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- liverpool96
- Контакти:
Вратарчето бие на око.