Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Обичам Левски

Мнениеот maximalniq » 12 фев 2011 01:09

АЗ ПОВЕЧЕ ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 12 фев 2011 01:27

... смисъла в темата поне според мен е .... че никъде момчето което я е писало не споменава колко мрази цска ... просто казва колко обича своя си отбор .. което всъщност е най важното ... дано с времето не му отровят съзнанието и да забрави ,че да се обича Левски е по важно , от това да се мрази цска .... дано ...

... САМО ЛЕВСКИ , ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 12 фев 2011 01:46

е не мога да разбера уж голям фен ама на 3 мача ходил те повечето са тей де ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 12 фев 2011 02:18

Това че е ходил само на 3 мача не означава че не е фен и не му пречи да подкрепя и обича отбора си.Не всеки има възможност да ходи редовно на мачове и това не го прави по малко привърженик.
[offtopic]Unscrewed добре все пак че ги има и такива отявлени фенове като тебе че всеки мач да ни са пълни стадионите. ;) :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 12 фев 2011 03:24

Santiago Munezz написа:Това че е ходил само на 3 мача не означава че не е фен и не му пречи да подкрепя и обича отбора си.Не всеки има възможност да ходи редовно на мачове и това не го прави по малко привърженик.
[offtopic]Unscrewed добре все пак че ги има и такива отявлени фенове като тебе че всеки мач да ни са пълни стадионите. ;) :lol:[/offtopic]

+1.Без офтопика.Не твърдя , че ходя на всеки мач , ходя когато имам възможност.Правя евалата на хората , които си вадят заплатите за хорео, които не изпускат гостуване и разбирам , че и аз , ако бях на тяхното място бих искал да бъда по-уважаван затова , че мръзна и пея като до последен дъх, а другия си яде салатката с ракийката пред ТВ-то.Но Левски е за ФЕНОВЕТЕ , за ХОРАТА ,а това , че ходиш на всеки мач не те прави "по-човек" от съседа , който има възможност да посети примерно няколко мача по-малко.Заедно сме по-силни и трябва да се подкрепяме , а не да се гледаме на кръв , че не си плеснал в такт или , че си застанал на мястото на някой "ултрас".Сигурен съм , че ако се прояви нормално отношение и се каже така и така тука ще веем това знаме и аз трябва да съм тук , за да го вея всеки с радост ще се отмести даже ще предложи и да помогне.Знам , че няма как да стане , но нека да опитаме да премахнем тази обща представа, че като си в сектора с крайни фенове едва ли не си залагаш живота и така нататъка, която само отблъсква хора от стадиона.

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 12 фев 2011 03:44

Защо веднага нападате момчето бе , на 14 е
живота е пред него
ще ходи на още много много мачове на сините
щом има желание :>
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 12 фев 2011 09:31

До последните няколко поста...
Не разбрахте ли, че темата е написана от момиче? :lol:
Иначе и аз я разбрам... като бях на нейната възраст ходих на велики мачове като с "Рейнджърс", 9- те поредни победи над ЦСКА, в които влизаше и онова 7:1, онова 8:0 срещу "Локо" Сф... Когато си присъствал на подобни мачове няма как да не станеш заклет ЛЕВСКАР! :)))

Потребителски аватар
MuFFy
Контакти:

Мнениеот MuFFy » 12 фев 2011 10:16

И аз живея далеко от София и нямам възможност да ходя на мачовете на Левски ,но това не ме прави по-малко фен от другите :) Иначе като идват в Кипър всяка година ходя да им гледам мачовете ....Така,че ако някои няма възможност да ходи на Герена не означава ,че не обича своя отбор ;)
лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!

Потребителски аватар
LEVSKI FAN
Контакти:

Мнениеот LEVSKI FAN » 12 фев 2011 11:54

Аз не казвам че, не нямам възможност просто когато помоля майка ми да ходим на мач тя все измисля причини за да не ме заведе.Иначе вече съм абсолютно сигорен че,ЛЕВСКИ ще е моят ЖИВОТ
Левски до гроб

Потребителски аватар
LEVSKI FAN
Контакти:

Мнениеот LEVSKI FAN » 12 фев 2011 12:07

А и незнам дали с всички е така но всеки божи ден се събуждам с мисълта за ЛЕВКИ.Все пак обаче според мен майка ми осъзна че, не може да ме промени(да спра да се интересувам от футбол) и вече често и тя гледа мачове .Дори ми каза че с баща ми са мислили да ме заведът на мача с Монтана в Монтана.
Левски до гроб

Върни се в “Левски”