Обичам Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Обичам Левски
... смисъла в темата поне според мен е .... че никъде момчето което я е писало не споменава колко мрази цска ... просто казва колко обича своя си отбор .. което всъщност е най важното ... дано с времето не му отровят съзнанието и да забрави ,че да се обича Левски е по важно , от това да се мрази цска .... дано ...
... САМО ЛЕВСКИ , ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
... САМО ЛЕВСКИ , ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
е не мога да разбера уж голям фен ама на 3 мача ходил те повечето са тей де 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Това че е ходил само на 3 мача не означава че не е фен и не му пречи да подкрепя и обича отбора си.Не всеки има възможност да ходи редовно на мачове и това не го прави по малко привърженик.
[offtopic]Unscrewed добре все пак че ги има и такива отявлени фенове като тебе че всеки мач да ни са пълни стадионите.
[/offtopic]
[offtopic]Unscrewed добре все пак че ги има и такива отявлени фенове като тебе че всеки мач да ни са пълни стадионите.

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:Това че е ходил само на 3 мача не означава че не е фен и не му пречи да подкрепя и обича отбора си.Не всеки има възможност да ходи редовно на мачове и това не го прави по малко привърженик.
[offtopic]Unscrewed добре все пак че ги има и такива отявлени фенове като тебе че всеки мач да ни са пълни стадионите.![]()
[/offtopic]
+1.Без офтопика.Не твърдя , че ходя на всеки мач , ходя когато имам възможност.Правя евалата на хората , които си вадят заплатите за хорео, които не изпускат гостуване и разбирам , че и аз , ако бях на тяхното място бих искал да бъда по-уважаван затова , че мръзна и пея като до последен дъх, а другия си яде салатката с ракийката пред ТВ-то.Но Левски е за ФЕНОВЕТЕ , за ХОРАТА ,а това , че ходиш на всеки мач не те прави "по-човек" от съседа , който има възможност да посети примерно няколко мача по-малко.Заедно сме по-силни и трябва да се подкрепяме , а не да се гледаме на кръв , че не си плеснал в такт или , че си застанал на мястото на някой "ултрас".Сигурен съм , че ако се прояви нормално отношение и се каже така и така тука ще веем това знаме и аз трябва да съм тук , за да го вея всеки с радост ще се отмести даже ще предложи и да помогне.Знам , че няма как да стане , но нека да опитаме да премахнем тази обща представа, че като си в сектора с крайни фенове едва ли не си залагаш живота и така нататъка, която само отблъсква хора от стадиона.
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Защо веднага нападате момчето бе , на 14 е
живота е пред него
ще ходи на още много много мачове на сините
щом има желание :>
живота е пред него
ще ходи на още много много мачове на сините
щом има желание :>
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
До последните няколко поста...
Не разбрахте ли, че темата е написана от момиче?
Иначе и аз я разбрам... като бях на нейната възраст ходих на велики мачове като с "Рейнджърс", 9- те поредни победи над ЦСКА, в които влизаше и онова 7:1, онова 8:0 срещу "Локо" Сф... Когато си присъствал на подобни мачове няма как да не станеш заклет ЛЕВСКАР!
))
Не разбрахте ли, че темата е написана от момиче?

Иначе и аз я разбрам... като бях на нейната възраст ходих на велики мачове като с "Рейнджърс", 9- те поредни победи над ЦСКА, в които влизаше и онова 7:1, онова 8:0 срещу "Локо" Сф... Когато си присъствал на подобни мачове няма как да не станеш заклет ЛЕВСКАР!

И аз живея далеко от София и нямам възможност да ходя на мачовете на Левски ,но това не ме прави по-малко фен от другите
Иначе като идват в Кипър всяка година ходя да им гледам мачовете ....Така,че ако някои няма възможност да ходи на Герена не означава ,че не обича своя отбор 

лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!
- LEVSKI FAN
- Контакти:
Аз не казвам че, не нямам възможност просто когато помоля майка ми да ходим на мач тя все измисля причини за да не ме заведе.Иначе вече съм абсолютно сигорен че,ЛЕВСКИ ще е моят ЖИВОТ
Левски до гроб
- LEVSKI FAN
- Контакти:
А и незнам дали с всички е така но всеки божи ден се събуждам с мисълта за ЛЕВКИ.Все пак обаче според мен майка ми осъзна че, не може да ме промени(да спра да се интересувам от футбол) и вече често и тя гледа мачове .Дори ми каза че с баща ми са мислили да ме заведът на мача с Монтана в Монтана.
Левски до гроб