Истината за Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Истината за Левски.

Мнениеот Irish stout » 01 ное 2010 10:19

Bobby1177 написа:
Irish stout написа:
Bobby1177 написа: обаче... топлата връзка с Локо Пд е налице, тръгвайки от Гонзо... Дано да са си направили добре сметката и да са си опекли хубаво ъкъла.

Това е абсурд. Гонзо е човекът, който най-бързо забрави откъде е тръгнал. Гонзо е човекът, който показа среден пръст на Лаута, когато отбеляза гол и човекът, който нито веднъж не показа уважение към бившия си клуб, след като го напусна.

То и Наско си беше показал голия г*з, обаче после някои го боготворяха... Топлата връзка я има - и заради Гарра, и заради Кирчо Акалски. Само не знам дали гредата на Иса в 92-та мин. нямаше да обърка работите. Другата истина е, че сме доста слаби... ще лапнем 2-3 в четвъртък...

Е, повярвай ми, в случая не е така. А един обикновен трансфер не мисля, че може да се нарече топла връзка, щото нашите последните години захраниха софийските отбори с едно 10-15 играча и по тая логика би трябвало да бием всички наред, но не би...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 01 ное 2010 13:11

Ми със Славия нямаме кой знае какви проблеми, а Локо Сф очевадно ни пуснаха за ЛЕ... :)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 ное 2010 13:46

Bobby1177 написа:Ми със Славия нямаме кой знае какви проблеми, а Локо Сф очевадно ни пуснаха за ЛЕ... :)

Да ни пуснат??? Е що да ни пускат, ква им е далаверата? Не можем да им платим толкова колкото биха взели ако те влязат в групите. Бяха си дълбоко в криза. А можеха да станат и шампиони. Е, станаха ония с купените съдии и се видя колко играят без техен съдия.

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 01 ное 2010 16:25

Хора няма истина неистина! Просто загубихме и навлизаме в много лоша серия! До края на полусезона в А група нямаме право на грешки! Дори 5 точки да изоставаме от върха на полусезона ще имаме предимство тъй като посрещаме всички основни конкуренти (освен Локо СФ, но все пак..) Трагичното е, че изпитваме игрова криза, а не се опитваме по никакъв начин да я решим! Ясен прави една явна грешка! (това го казах и преди няколко дни) - Спечели няколко важни мача с една схема на игра, изпълнители и начин на игра и очаква, че вече все така ще печелим, но не би...Ами трябва разнообразие! Забелязва се, че от началото на сезона се опитваме много бързо да изнасяме топката в предни позиции, но това вече не е новост и отборите излизат подготвени за подобен начин на игра - блокират Жо и Дарко и сме дотам! Според мен трябва да се налага игрово разнообразие, при което в дадени моменти от мача да задържаме повече топката, в други рязко да сменяме темпото на игра и т.н. - Това при нас не се наблюдава! Ние играем еднотипно от 1-вата до 90тата минута и така вече 15ти мач поред! Ами нормално е вече това да не изненадва съпрениците ни, които очевидно излизат добре подготвени и ни противодействат успешно! Резултатността на отбора рязко спадна, а защитата продължава да пуска гол след гол...Гонзо много ме издразни с изкаването си за Дембеле! Преди седмица каза, че не разчитаме само на него, а сега в първия мач, в който той не вкара и веднага бил се главозамаял! А проблемът на Левски е само един и то вече от години - С изключение на Грийн всички халфове са с подчертано по-добри качества в нападение отколкото в защита - в резултат губим ключови единоборства в средата на терена и даваме на съперника твърде много възможности да организира атаки! Явно е, че нито Гаджев, нито Огнянов, нито Кривия, нито Йовов са добри при отнемането на топката! Не знаят как да се пласират когато се защитаваме и т.н...Тяхната сила е с топка в краката, а не когато трябва да я отнемат!!!!! .ТРЯБВАТ НИ ТИПИЧНИ ДЕФАНЗИВНИ ХАЛФОВЕ, които да рушат играта на съперника и да го "мачкат" в средата на терена! Последния такъв за Левски се казваше Ричард Еромоигбе...Иначе такъв тип футболисти са примерно Масчерано, Гатузо и т.н....Просто така няма как да стане...можем да вземем още някоя и друга победа, но ще продължаваме да инкасираме гол след гол...:(

Върни се в “Левски”