olfix написа:Не,няма да се подобри-просто не става този треньор-не е необходимо да си кой знае какъв специалист-просто трябва да се огледаш в постиженията на даден треньор в отборите,в които е работил-няма как да прескочиш това,което всъщност можеш.Неприятното е ,че в Балгария има треньор,който може да води Левски,но поради една или друга причина е недолюбван от ръководителите на отбора,защото на него няма да могат да му редят състава -Илиян Илиев.Докато обаче начело са хора ,като Гонзо и Батков,за Илиян място на Герена няма.Както и за ,който и да е свестен треньор от Европа.
Как досега един,който разбира от футбол не видя колко сгрешено е всичко в тази игра,която се практикува при нас-в методика,физическа подготовка медикаментозно и физиологическо възстановяване,водене на мачове и т.н.
Мисля си ,че най-логичното би било ,ако съм един собственик на клуб да инвестирам в треньор,който знае какво прави и да му дам свободата и отговорността да решава сам .Всичко друго е ала-бала.
Виждам, че си доста добре запознат с треньорската кариера на Яс. Петров с какво тя е по-лоша от тази на Ил.Илиев? Според мен са приблизително равни дори до момента с леко предимство за Ясен.
За медикаментозното и физиологическо възстановяване съм съгласен,но това не е работа на старши треньора , все пак той е трньор по футбол ,а не специалист по биохимия и физиотерапия. Най-малкото последните се учат в друго ВУЗ

.Иначе подобно е и състоянието във всеки един клуб у нас. Самия факт,че тази година нямаме толкова много контузени както в предишните няколко години говори добре за настоящото ръководство.
Аз съм доволен общо взето от физическото съсътояние на Левски, разбира се има и какво да се желае- все пак да не се забравя ,че сезона за Левски започна доста по-рано и отбора има изиграни доста повече мачове и то на максимално натоварване,така че е напълно нормално и да има спад и умора. Между другото Левски за първи път има доста висок състав,което за мен е още един плюс. Нека не забравяме какво каза миналата година В.Грозни след като гледа Левски с тези ниски футболисти Левски не може да разчита на никакъв успех в Европа. Само бих казал ,че ако Мъри беше треньор Гарра Дембеле никога нямаще да стъпи в Левски понеже е ...много висок. За всеки,който е запознат с работата на Мъри е ясно,че той не храесва офанзивни футболисти по-високи от 180 см. Да напомням как изглеждаше Левски през последната година на Мъри - една голяма мъка в най-важните мачове от сезона срещу ЦСКА, Тампере, Локомотив (Сф) и Литекс от общо 8 мача Левски завърши веднъж наравно и загуби 7 пъти и вкара цифром и словом 1 гол( и той нередовен- след игра с ръка на Дарко срещу Литекс -1:2).
Вярно е ,че в момента в Левски повече се разчита на индивидуалните качества на играчите отколкото отборната игра,но за мен най-правилния футбол е най-успешния , не се брои колко време си играл с топката и как си я контролирал ,а колко гола си вкарал.
Иначе разбирам,че в последните дни отново изпълзяха разни специалисти ,които основното което правят е да съсипват от критика Ясен и Гонзо. За мен трябва да си изчака до края на полусезона и тогава може да се прави някаква равносметка.