Пичове от ЦСКА съм, но искам да кажа , без да се заяждам , че такива мачове има при всички отбори .... даже и при нас , просто ден, в който въобще не ти върви ...... .затова искам да ви посъветвам да подкрепите отбора в следващите му мачове а не да си псувате играчите и да искате оставката на Ясен, който е млад и перспективен тренъор и може много да донесе на Левски ако бъде оставен да работи на спокойствие.
Накрая искам да пожелая успех и на двата отбора в оставащите мачове .
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Селекцията на Левски е слаба - просто нямаше кой да ни разкр
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски е слаба - просто нямаше кой да ни разкр
tut написа:Пичове от ЦСКА съм, но искам да кажа , без да се заяждам , че такива мачове има при всички отбори .... даже и при нас , просто ден, в който въобще не ти върви ...... .затова искам да ви посъветвам да подкрепите отбора в следващите му мачове а не да си псувате играчите и да искате оставката на Ясен, който е млад и перспективен тренъор и може много да донесе на Левски ако бъде оставен да работи на спокойствие.
Накрая искам да пожелая успех и на двата отбора в оставащите мачове .
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
+1
А що се отнася до Мболи, заради който не сме падали с много - ами я се замислете за Гарата, заради който можете да получите много голове и пак да биете? Май е аналогично, а?
Sofiazapadultrasa написа:Омръзна ми като такива мишки като автора.....при първата грешка въпреки че от такава загуба боли много веднага се почва-слаба селекция трябват ни нови футболисти абе ей мушморок я ходи се скрий някъде ти не си никакъв левскар ти си един плъх....Била ни слаба селекцията аз не помня от кога в Левски не са привличали футболисти от класата на Дембеле,който до сега направи 15 силни мача и при първия слаб се почна не ставал,Грийн класа няма какво да го коментирам,Слори класа е трябва му още малко време,Дани Младенов измъкна ни в толко мачове а и по принцип не е крило,Мулдер игра слабо вчера но преди това беше железен нали,Иво Иванов има потенциал просто не са достатъчно сработени със Милиев,има още да работи и на мен не ми харесва до момента как се представя но има качества....това е мнението ми за селекцията.И добре че ни разкри Спортинг а не някой по-слаб и по-добре веднъж 5-0 отколкото 5 пъти по едно на 0!!!
Яд ме е само че ако изкопчим някоя точка от Лил и се класираме напред дай боже да стане мишоците като тоя автор на тази тема първи ще литнат в облаците-СМЕШКО !!!И САМО ЛЕВСКИ
Колега, напълно си прав. Стига сме унивали, нищо не е загубено. Шансовете остават за пролет в синьо.
Авторе, що се отнася до коментара ти, хич, ама хич не си прав. За нашите Бг ширини, това е най-добрата селекция през
новия век. Я си помисли, не е ли така.
На варненския "Черно море" не бе позволено от съдията Николай Йорданов да смаже Бай Ганьо на "Тича", но португалският "Черно море" стъпка "Левски" като червей с 5:0. Няма го централният нападател Николай Йорданов, няма го страшилището Дембеле, няма го непобедимият Гонзо, да не говорим за доволния Бай Ганьо Батков. Ето такива мачове са истината за великото подпиране на изкуствените
грандове като Бай Ганьо и Боклука. Ако си падат в Севлиево и Монтана, след като заслужават, няма да ги тъпчат като червеи.
грандове като Бай Ганьо и Боклука. Ако си падат в Севлиево и Монтана, след като заслужават, няма да ги тъпчат като червеи.
- Синьо сърце
- Контакти:
helemong написа:На варненския "Черно море" не бе позволено от съдията Николай Йорданов да смаже Бай Ганьо на "Тича", но португалският "Черно море" стъпка "Левски" като червей с 5:0. Няма го централният нападател Николай Йорданов, няма го страшилището Дембеле, няма го непобедимият Гонзо, да не говорим за доволния Бай Ганьо Батков. Ето такива мачове са истината за великото подпиране на изкуствените
Варненският Черно Море губеше с 0-2 в 30 минута и единственият му аргумент бяха секирите , които ако Николай Йорданов имаше задник,щяха да доведат до два червени картона в 55 минута.За феноменалната тревна покривка на селското ви стадионче няма какво да се каже-№1 !За расистките ви дюдюкания към сини футболисти-също!Ходи се скрий някъде!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Абе,що не станете треньори,спортни директори и т.н.,и тогава да редите състави,да правите селекция и да критикувате,а? Една загуба и започнахте да плюето по отбора който обичате, всяко зло за добро,горе главите и само Левски!
На мен не ми е работа да ви коментирам отбора, ама много бързо забравихте какво представлявахте миналата година - това е същия отбор, с три нови попълнения. И треньора - четири. Между другото, като изключим треньора, който беше трайно безработен, играчите попаднаха при вас случайно - Гарата го доведе Коко, след като не го бяха харесалли в ЦСКА, Мулдер и Грийн ги доведе мениджърът им, след като ви отрязаха Бандаловски и Борносузов. Та след като се появиха, случайно и, вероятно, за малко, няколко добри футболисти и бихте няколко никакви отборчета, решихте, че сте нещо голямо. А истинската битка си е за това, кой от Левски и ЦСКА е по-малко смешен, кой е №48 и кой - малко по-малък номер и т.н. А такива като Гарата и Мболи, които не са на нужното за подобно съперничество ниво, няма да се задържат дълго, не се притеснявайте - те взривяват атмосферата в съблекалнята!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Забелязвате ли как Гарата српя да вкарва(освен от дузпа) и започна да прави пропуски с които може да се конкурира вече с Христо Йовов и Руй Мигел?, но за това е виновен Гонзо, Вие се сещате защо!
Ще си позволя да цитирам "класика" Димитър Пенев:
" Господин Пенев, кога ще се оправи футбола в България?
- Когато закрият Студентски Град!"
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- -Blue Mind-
DANS написа:Забелязвате ли как Гарата српя да вкарва(освен от дузпа) и започна да прави пропуски с които може да се конкурира вече с Христо Йовов и Руй Мигел?, но за това е виновен Гонзо, Вие се сещате защо!
Нали , на Гент и на Берое от дузи вкара

Боже, Боже... Спрял да вкарва. Той човекът си каза, че през живота си не е правил преди такава серия. Нормално е в даден момент да има проблем с реализирането. Да не е машина? Виждате с Руни какво стана, както и с куп други звезди. А Гарата е далеч под тяхното ниво. Като цяло селекцията ни е много добра за нашите си стандарти. Ако имахме и един добър вратар от класата на Мболи, резултатът можеше да е съвсем различен. Но има и такива мачове. След грешките на Петков отборът рухна психически. Да не би да играеха зле до 30-тата минута?
Дори баща ми, който е цесекар, след като изгледа първите 20 мин. ми вика "Вашите поне играят".
Проблемът е, че след двата гола спряха да играят.
Дори баща ми, който е цесекар, след като изгледа първите 20 мин. ми вика "Вашите поне играят".
Проблемът е, че след двата гола спряха да играят.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!