Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.
Смятам , че в играта на Г. Петков от доста време има симулативен елемент, просто мнение!
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.
- deepblue1963
DidoManUtd написа:БАТТЯНА написа:DidoManUtd написа:Вие за наще мачове не се притеснявай.....радвай се на вашата игра изсипани топки към шеридънн и невероятни намеси на мболи на нас най-тежкия мач ни мина
аз пък си мисля, че най-тежките ви мачове тепърва идват и с французите-два пъти и с белгийците, ааааа да не забравя и Дуци, че и той бил наточил ножа
ние на Дудуци друго сме наточили,нали се сещаш
мисля, мисля и се сещам за мача ви там миналата година, а ти сещаш ли се ?[/quote]
Миналата година имахме и други резултати(с Берое,например),ама...Чак ли си?По твойта логика,догодина хич не излизайте срещу нас.

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
И Петков, като има голям принос за пробива преди няколко години, дай да го направим вратар на "Левски" доживот, а? Няма такива работи - взима най-голямата заплата, а вкарва най-лесните голове. Тогава вече не е за "Левски". Благодарности за това, което е дал, но няма нужда да седи докато си го вземе обратно, че и с лихвите. Пък и останалите вратари, като гледат какъв трагичен вратар носи титулярната фланелка (независимо дали се казва Георги Петков, или не) с какво желание ще вардят, ако се наложи, според вас?
Загубата от снощи е много неприятна, но чак да ме е срам... по-скоро ме е яд. Някой хора обаче явно не се научиха, че срам се изпитва когато си нарушил правилата, когато си далавераджия и тарикат, когато си излъгал, убил, изнасилил и т.н. някого; а не когато честно си се борил, но прости другият се е оказал по-добър. В спорта винаги има загубил, но все си мисля, че целта му не е да смачква самочувствието и да кара 50% от участниците да се срамуват. Честно казано мен повече ме е срам, че мачовете по родните терени могат спокойно да служат като финално изпитание на "Syrvivor". Всеки прави каквото си иска и играе както си иска. Затова и ни пълнят кошницата на клубно и национално равнище. Ако, разбира се,човекът на вратата не се казва Райс Мболи...
Абе, важното е да се заяждаме и да се "наточваме".
Загубата от снощи е много неприятна, но чак да ме е срам... по-скоро ме е яд. Някой хора обаче явно не се научиха, че срам се изпитва когато си нарушил правилата, когато си далавераджия и тарикат, когато си излъгал, убил, изнасилил и т.н. някого; а не когато честно си се борил, но прости другият се е оказал по-добър. В спорта винаги има загубил, но все си мисля, че целта му не е да смачква самочувствието и да кара 50% от участниците да се срамуват. Честно казано мен повече ме е срам, че мачовете по родните терени могат спокойно да служат като финално изпитание на "Syrvivor". Всеки прави каквото си иска и играе както си иска. Затова и ни пълнят кошницата на клубно и национално равнище. Ако, разбира се,човекът на вратата не се казва Райс Мболи...
Абе, важното е да се заяждаме и да се "наточваме".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Момчета, снощи за съжеление от нашите никой, ама никой нищо не игра с изключение на Сержиньо Гриин, е питам аз: Той ли е най-големият левскар в отбора или е най- големият професионалист? Къде бяха другите? Какво правеха на терена? Защо не играха? За мен отговора е много простичък и той е: Просто тези момчета не показаха, че имат "сърце", нямаше го хъса, нямаше я спортната злоба. Да видяхте някой да се хвърли да направи шпагат, пък дори и да фаулира съперник, да видяхте живец в играта им, борба за първа топка, пресиране? Аз поне такова нещо не видях и затова си мисля, че отбора го беше отписал този мач, бяхме отишли в Лисабон с примиренческо настроение, с мисълта отиваме да отбием номера и да загубим мача, пък ако случайно ги излъжем и вземем нещо, добре дошло.Е да ама така с такова пораженческо мислене нищо не става и затова те бият,ама като тъпан, просто защото ти си излязъл на терена с обременено съзнане. Ей затова мен ме е срам от снощият мач, заради липсата на хъс, желание и борба за името на Левски!
Когато защитата пред теб е хаотична, то вратар не носи основната вина.
Колко гола трябва още да ви вкарат в България от статични положения за да разбере треньорът ви, че там нещо сериозно куца.
Момчета, че на вас са ви вкарали в България двойно повече от колкото на третият в нашето класиране, само че у нас компенсирахте с нападение, тъй като малко или много отборите се респектират и правят супер евтини грешки в защитата.
Имате предостатъчно време да се вдигнете, следващият мач е чак на 24.10.2010, но с наличният материал в защитата е много трудно за това време да промените нещата.
Колко гола трябва още да ви вкарат в България от статични положения за да разбере треньорът ви, че там нещо сериозно куца.
Момчета, че на вас са ви вкарали в България двойно повече от колкото на третият в нашето класиране, само че у нас компенсирахте с нападение, тъй като малко или много отборите се респектират и правят супер евтини грешки в защитата.
Имате предостатъчно време да се вдигнете, следващият мач е чак на 24.10.2010, но с наличният материал в защитата е много трудно за това време да промените нещата.

ruash написа:donpacko написа:Аз пък съм доволен много от загубата,от началото на сезона разправям,че защитата е много зле всеки ми излиза със разни изводи от рода "нали вкарваме по вече".Има и още едно положително качество от загубата,Батков пак си затвори плювалника.
Абе, къде е баткофф?
На една ръка разстояние.
- deepblue1963
PFC Litex написа:Когато защитата пред теб е хаотична, то вратар не носи основната вина.
"Третият в класирането"(ПФК "Серезит") е тежък клиничен случай и изобщо не ми го давай за пример!Щото ние,пък,сме вкарали 3 пъти повече от тях!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
"Собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че ще има кадрови промени в Левски след загубата от Спортинг с 0:5. Фиаското в Лисабон накара боса на „сините” да не бъде в добро настроение.
„Ще има кадрови промени, които ще разберете. Не става въпрос за генерални рокади”, отсече пред Гонг адвокатът.
„Дойдохме да играем в една страна, която е много по-силна от нас във футболно отношение. Пристигнахме тук като прабългарска орда – с жени, деца, кучета и котки. Това няма да се повтори. Ще затегнем дисциплината. Хубавото е, че се случи сега, а не на 21 октомври (бел.ред. гостуването на Лил). Надявам се до тогава да сме си взели поуки. Все още нищо в групата не е решено”, продължи Тодор Батков.
Най-вероятно мерките, за които говори Тодор Батков са свързани с вратарския пост в Левски. Не е изключено следващите мачове на Левски да пази друг вратар – най-вероятно Божидар Митрев.
„Трябва да се направят някои промени, да влезнат момчета от пейката. Видях, че някои футболисти изневериха, най-малко казано”."
„Ще има кадрови промени, които ще разберете. Не става въпрос за генерални рокади”, отсече пред Гонг адвокатът.
„Дойдохме да играем в една страна, която е много по-силна от нас във футболно отношение. Пристигнахме тук като прабългарска орда – с жени, деца, кучета и котки. Това няма да се повтори. Ще затегнем дисциплината. Хубавото е, че се случи сега, а не на 21 октомври (бел.ред. гостуването на Лил). Надявам се до тогава да сме си взели поуки. Все още нищо в групата не е решено”, продължи Тодор Батков.
Най-вероятно мерките, за които говори Тодор Батков са свързани с вратарския пост в Левски. Не е изключено следващите мачове на Левски да пази друг вратар – най-вероятно Божидар Митрев.
„Трябва да се направят някои промени, да влезнат момчета от пейката. Видях, че някои футболисти изневериха, най-малко казано”."
- TPAKTOP
- Контакти:
veseo написа:TPAKTOP написа:Аз вече съм претръпнал за нас! Вие му мислете! Тая година ЦСКА ще гради отбор за догодина
Вярваш ли сиПоловината ще разтрогнат зимата, заради неплатени заплати и "по взаимно съгласие" и зимата/лятото ще навземете пак над 10 нови безплатни (или откраднати, ако намерите още балами да ви се връзват на обещанията, че ще платите) играчи и пак ще "градите" занапред
На този въпрос само времето ще покаже какъв е отговора! Колкото и да спорим с теб всеки може да се окаже че не е прав!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- edmon_dantes
- Контакти:
TPAKTOP написа:deepblue1963 написа:TPAKTOP написа:Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето
И колко точки имате с вашата "игра"?
Аз вече съм претръпнал за нас! Вие му мислете! Тая година ЦСКА ще гради отбор за догодина
Какво правите? Градите отбор за догодина ли?

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ