Всички са срещу Левски, но...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Всички са срещу Левски, но...

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 17:03

Levski_Valencia написа:Ставаше въпрос за това 1че Левски също е продавал в бели държави!Домо играе в Германия,Порто плати на Левски за Михтарски 800 000 долара!И друго,Гонзо беше играл в Левски 6 години,преди трансфера...А от тези който си изброил,без Стоичков,другите само минаха през армията,на двама от тях им бихте шамарчета ,след 0-8 отт Литекс,а третият беше унижаван жестоко,след пропуските на Герена...Обаче,сега ги уважавате много.

ЗА това става въпрос! ;) ЦСКА е трамплин за талантливи играчи и за това се развиват повече в световен мащаб от тия на левски. Ако Гонзо беше минал само за половин сезон през левски сега щеше да е известен а не като сега само сред синята публика.
А за шамарчетата явно са били не место! Помниш ли на кой мач на националите игран на Армията, Бербо вкара гол, отиде до флагчето за корнерите и го целуна показно пред сектор Г защото там беше емблемата на ЦСКА. Мартин Петров е твърдял винаги едно - Ако се върна в България ще играя само в ЦСКА! За Стенли съм сигурен че ще постъпи по същия начин ;)
Това означава че шамарите са били на место! Майка ми ме е била като бях 2ри клас защото бях откраднал пари, но аз не я намразих а влязох в правия път. А вие с вашите разглезени звезди само ги четкате колко са велики и накрая си остават само клубни величия.
Следващия път за успешен трансфер наистина дай Михайлов защото той се изтреля най-високо от всички сини звезди.
ПС Дадохте му правия пут с освиркванията след мача с Шалке ли беше? Вердер ли беше? Ама Петков не може и да се гордее за подобна кариера ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 авг 2010 17:45

Пак ти задавам въпросът, защото се правиш на ударен изглежда. Кой велик играч сте продали след Бербатов? И друг въпрос. Какво е виновен Левски или цска, че Домовчийски не изгря в Херта, а Бербатов изгря във Байер? Или пък Курдов не изгря в Байер? Или Наско в Сарагоса. Има и още! Според теб за това е виновен Левски? Това ли ти е логиката? А вашите велики звезди се броят на пръстите на едната или максимум на двете ръце-то много народ е братче...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 17:52

parvanoff написа:Пак ти задавам въпросът, защото се правиш на ударен изглежда. Кой велик играч сте продали след Бербатов? И друг въпрос. Какво е виновен Левски или цска, че Домовчийски не изгря в Херта, а Бербатов изгря във Байер? Или пък Курдов не изгря в Байер? Или Наско в Сарагоса. Има и още! Според теб за това е виновен Левски? Това ли ти е логиката? А вашите велики звезди се броят на пръстите на едната или максимум на двете ръце-то много народ е братче...

Не се правя на ударен! Ние ги пускаме млади и необременени а вие Домо го пазехте са "евро-похода" и ШЛ! Е това е! Гонзо го пазехте да го продадете на Барса. Е това е! Човек се учи докато е млад а не да се обременни психически от бълграския манталитет. Ние кой сме продали ще разбереш след още малко време ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 авг 2010 18:02

Да, и Курдов го продадохме доста късно, а Домо вече беше остарял... Ицето Йовов и него... Нещо не си много точен ми се струва. А другият отговор в бъдеще време е направо убийствен. :lol: ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 18:15

parvanoff написа:Да, и Курдов го продадохме доста късно, а Домо вече беше остарял... Ицето Йовов и него... Нещо не си много точен ми се струва. А другият отговор в бъдеще време е направо убийствен. :lol: ;)

Аа винаги казвам истината! Домовчийски е в момента ако не се лъжа на 24г. след още три е аут :) Подобен тип играчи се държат по сезон и се пласират колкото се може по-бързо ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 30 авг 2010 18:39

Е къде видя, че казваш истината. Че и имаш наглоста да го кажеш.... ;) Сигурно и вие държахте вашите играчи по един сезон, че отново не си спомням? ;) Я изброй колко сте ги държали по 1 сезон? ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 30 авг 2010 18:54

TPAKTOP написа:
Levski_Valencia написа:Ставаше въпрос за това 1че Левски също е продавал в бели държави!Домо играе в Германия,Порто плати на Левски за Михтарски 800 000 долара!И друго,Гонзо беше играл в Левски 6 години,преди трансфера...А от тези който си изброил,без Стоичков,другите само минаха през армията,на двама от тях им бихте шамарчета ,след 0-8 отт Литекс,а третият беше унижаван жестоко,след пропуските на Герена...Обаче,сега ги уважавате много.

ЗА това става въпрос! ;) ЦСКА е трамплин за талантливи играчи и за това се развиват повече в световен мащаб от тия на левски. Ако Гонзо беше минал само за половин сезон през левски сега щеше да е известен а не като сега само сред синята публика.
А за шамарчетата явно са били не место! Помниш ли на кой мач на националите игран на Армията, Бербо вкара гол, отиде до флагчето за корнерите и го целуна показно пред сектор Г защото там беше емблемата на ЦСКА. Мартин Петров е твърдял винаги едно - Ако се върна в България ще играя само в ЦСКА! За Стенли съм сигурен че ще постъпи по същия начин ;)
Това означава че шамарите са били на место! Майка ми ме е била като бях 2ри клас защото бях откраднал пари, но аз не я намразих а влязох в правия път. А вие с вашите разглезени звезди само ги четкате колко са велики и накрая си остават само клубни величия.
Следващия път за успешен трансфер наистина дай Михайлов защото той се изтреля най-високо от всички сини звезди.
ПС Дадохте му правия пут с освиркванията след мача с Шалке ли беше? Вердер ли беше? Ама Петков не може и да се гордее за подобна кариера ;)

Точно така е.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 31 авг 2010 08:11

santiliana написа:Вече на 101 % съм убеден, че всички останали ФК в България, воглаве с техните президенти и "активисти", са тотално срещу Левски. Какво ме провокира да напиша тази тема?! Ами най- пресният факт- Райс Мболи отива в ЦСКА. А цяло лято, когато наш`те питаха за него, "честният и принципен" В. Стефанов ни го отказа...Този човек генетически мрази Левски и избягва да се съблече за да не покаже "червената си тениска"...
Същото е и положението с Димо Атанасов и по- рано с Камбуров...Когато ние ги искахме- Гигов и неговите хора ни отрязваха с баснословни трансферни суми, а в същото време още през зимата бяха готови да ги занесат на гръб на "Армията"...
Като се прибави и "веригата сателитни отборчета" като Сливен, Пирин и тем подобни, става ясно, че всички са срещу нас...
Но на нас изобщо не ни пука, защото това ни прави още по- силни. Ето, сега взимаме Слори, който е в пъти по- качествен играч от Атанасов и толкова по- евтин (а Гигов търси за "звездата" си 200 000 евро?!?), както и за Камбуров... Та ние уцелихме джакпота с Дембеле...
Както е казал народа: "Всяко зло- за добро.."
Нека да продължават останалите клубове да бъдат донори на "червените", ние ще ги пием под път и над път...Колкото и да ги е яд всички тях!

Цяло лято, Венци пускаше слухове по медиите с цел продажба на М'Боли.А защо мислиш го даде на ЦСКА?,защото Левски има Г.Петков, взе Акалски преди седмица и си има Митрев...много голяма конкуренция сиреч.Идва в ЦСКА за да е титуляр в ЕКТ и сигурно се надява защитата на армейците да не се сработи до коледа, за да си лашне стоката Венци..Така че трябва да се радваш, а не да плачеш.Това е най-логичния трансфер и за двата отбора.И си гледай вашият отбор, Левски играе много бърз и нападателен футбол, това трябва да те радва, а не да се търсят интриги .Предлагам да сравните този Левски с онзи на СС и недалечните критики на Сираков към отбора, е това ще е интересно

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 авг 2010 08:35

parvanoff написа:Е къде видя, че казваш истината. Че и имаш наглоста да го кажеш.... ;) Сигурно и вие държахте вашите играчи по един сезон, че отново не си спомням? ;) Я изброй колко сте ги държали по 1 сезон? ;)

Марто и Стилиян :roll: Мисля че стигат. Бербатов го държахме повече от сезон но напусна България по 20г и реално имаше какво още да учи ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 31 авг 2010 08:40

lusi.iliev написа:А кой е единствения Българин шампион на Германия бе розови.Писнами да ви четя малоумните небивалици.

Кажи кой е? След това помисли и кои българи са печелели ШЛ? Кои българи са играли финали в ЕКТ?
Не искам да пише глупости. Който е постигнал нещо извън България го дължи единствено на себе си а не на самата държава ;)

Върни се в “Левски”