Levski_Valencia написа:Ставаше въпрос за това 1че Левски също е продавал в бели държави!Домо играе в Германия,Порто плати на Левски за Михтарски 800 000 долара!И друго,Гонзо беше играл в Левски 6 години,преди трансфера...А от тези който си изброил,без Стоичков,другите само минаха през армията,на двама от тях им бихте шамарчета ,след 0-8 отт Литекс,а третият беше унижаван жестоко,след пропуските на Герена...Обаче,сега ги уважавате много.
ЗА това става въпрос!

А за шамарчетата явно са били не место! Помниш ли на кой мач на националите игран на Армията, Бербо вкара гол, отиде до флагчето за корнерите и го целуна показно пред сектор Г защото там беше емблемата на ЦСКА. Мартин Петров е твърдял винаги едно - Ако се върна в България ще играя само в ЦСКА! За Стенли съм сигурен че ще постъпи по същия начин

Това означава че шамарите са били на место! Майка ми ме е била като бях 2ри клас защото бях откраднал пари, но аз не я намразих а влязох в правия път. А вие с вашите разглезени звезди само ги четкате колко са велики и накрая си остават само клубни величия.
Следващия път за успешен трансфер наистина дай Михайлов защото той се изтреля най-високо от всички сини звезди.
ПС Дадохте му правия пут с освиркванията след мача с Шалке ли беше? Вердер ли беше? Ама Петков не може и да се гордее за подобна кариера