Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!
Вие първо да бяхте благодарили на Гигов, че играете в Европа тая година, пък после за Дембеле, а ? 

Тази тема не е за чорбари, но ние трябва да благодарим на г-н Гигов не за Гарра, а за това, че се класирахме за ЕКТ, т.е. додрапахме до 3-то място миналата година... Само Баткоф и Гигов знаят колко струва всичко това, дали не е 10-15 % от приходите, напр.?
Евала на Гонзо и Пл. Джанини, че ни измъкнаха (засега) от дълбока криза. Мисля, че ще вземем поне няколко точки в групата.
САМО ЛЕВСКИ
Евала на Гонзо и Пл. Джанини, че ни измъкнаха (засега) от дълбока криза. Мисля, че ще вземем поне няколко точки в групата.
САМО ЛЕВСКИ

- Captain Stottlemeyer
groti написа:Не виждам какво толкова ви пречи темата.Ако искате да правите форум в телеграфен стил тип - прогнози за следващия мач ок..
Иначе лично аз съм много доволен,че Камбуров не е в Левски.Истинската причина да не дойде е ,че той не искаше.Да е жив и здрав там в Китай,да си се крие и да си остане 2ра класа играч.Добре,че не го взехме,та и талантливият Иса да има повече шансове за игра
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
левскар07 написа:BaLoN написа:Махам се от тука,че ми смърди да мръсен добитък![]()
Първо си смети осраното и марш в кочината.
По темата: не бях се замислял за това, но наистина по-добре се получи с Гарра-та. А оня чанкайшист никога не е имал обаянието на футболист от класа, и си падна точно на мястото.
s!lver_l3vski написа:Тема без никакъв смисъл![]()
:D
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

-
- Контакти:
Messinho написа:s!lver_l3vski написа:Тема без никакъв смисъл![]()
Еми така де.. преди 1-2-3 седмици пак имаше подобна тема! Ай стига пускахте.. то вярно, че нищо лошо няма човека да си изкаже мнението (тоз дето е направил темата), ама не е ли по-добре в старата

s!lver_l3vski написа:Messinho написа:s!lver_l3vski написа:Тема без никакъв смисъл![]()
Еми така де.. преди 1-2-3 седмици пак имаше подобна тема! Ай стига пускахте.. то вярно, че нищо лошо няма човека да си изкаже мнението (тоз дето е направил темата), ама не е ли по-добре в старата
Съгласен съм.
- bobby198
- Контакти:
Ало, Модераторчетата,Дъсти,къде сте бе,тука има поне 6-7 човека за бан а вас ви няма,ама правилно вас ви кефи да си триете темички,да заключвате някоя друга темичка.Развалихте хубавата тема,момчето просто искаше да ни каже,че ако бяхме взели оня дръглив кон камбуров,сега щяхме да си кютим в нашето умрело от гъдел първенство,и да си верваме,че сме голямата работа.

POPCORN написа:да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!
Пуканка, веднъж те питах дали четеш това, което пишеш, но не получих отговор.Сега те питам пак и дано ми отговориш.Маркираното важи в пълна сила и за вас, в раздела ЦСКА на форума.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Тия смешници от АИК, в момента са действащи шампиони и носители на купата. Ама не, друго си е да играеш с шампиона на Уелс, чорбари.