per4i написа:maximalniq написа:Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
Това ми хареса.
+1
+1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
per4i написа:maximalniq написа:Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
Това ми хареса.
+1
delqnski47 написа:Koragg написа:danko_sot написа:
Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България
Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!
Радвайте си левскарчета!Докато можете....сега е момента!
santiliana написа:Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е...
Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!
danko_sot написа:Добри сте, няма спор. Харесахте ми толкоз, че след втория гол си изключих телевизораМисля, че може да се прави аналогия между Наско и Мъри и Гонзо и Ясен. Наско и Мъри като профил са идентични- държат желязна дисциплина в отбора, борбени, лидери, мъжкари. Ясен пък го оприличавам малко на Мъри- спокоен, интелигентен и най-важното е, че разбира от футбол. Паснаха си Гонзо и Ясен, както беше с Наско и Мъри. Допълват се като характери. Освен това Ясен използва същата схема като на Мъри, то тая схема май е открай време една и съща, ама все пак и при Мъри беше тя, той я въведе май. Само че сега вместо Бардон е Дарко, а и крилата ви са по-бързи и експлозивни. Защитата може би е по-слаба в момента, но все пак Иво Иванов и Данчо Милиев има хляб да ядат докато стигнат нивото на Томашич и Топчо. Сегашните бекове също малко ми се струва че отстъпват по класа на Вагнер и Миланов. Този Мюлдер не е лош, но направи някои грешки, докато гледах, малко е рисков. Но Гара Дембеле поне със сигурност е доста по-добър от Домовчийски. Има всичко- мощ, бързина, подавания, борбен и най-важното умее да бележи. Голяма находка!Имате шанс да постигнете нещо в Европа, ако задържите това ниво, а за първенството мисля, че ще се стегнем и ще станем ние първи
dodo7271 написа:1912BOTEV написа:Следя кариерата на Ясен Петров като треньор. Досега във всички отбори развитието му е едно и също. Отборите започват силно, с модерни виждания за играта. След време (може би около 10 кръга) следва застой в играта на водения от него отбор. След което, нещата продължават дори със спад и следва уволнение. Много ми е интересно дали вече е израстнал?! Така беше при Ботев, Черно море, Локо Пд. Сега ще видим какво ще стане този сезон с Левски?
Има нещо вярно в това. Спомням си, че в първия си мач с Черно море би Левски, а след това нищо. да се надяваме, че наистина е израстнал.
Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта