Какво се промени в играта на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?

Мнениеот LUBOLSFC » 09 авг 2010 23:58

per4i написа:
maximalniq написа:
Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!

:lol: Това ми хареса.

+1 ;)

+1
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 09 авг 2010 23:58

До тук всичко върви добре, обаче ако влезнеме в лига Европа могат да дойдат и проблемите.
Говоря за мачове сряда събота(наще футболери не го умеят тоя цикъл) и много контузий. Ще трябва да поработят за стабилна резервна скамейка.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 00:00

delqnski47 написа:
Koragg написа:
danko_sot написа:

Леле мале. Май съм сбъркал темата. Успех на синята гордост на България

Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!

Радвайте си левскарчета!Докато можете....сега е момента! 8-)

Това и правим.А вие посърнете в скръб и мизерия.Има за какво,повярвай ми! :lol:

vacheron
Контакти:

Re: Какво се промени!

Мнениеот vacheron » 10 авг 2010 00:00

santiliana написа:Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е... 8-)

+1

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 10 авг 2010 00:01

delqnski47 написа:
Koragg написа:
danko_sot написа:

Спор няма,оня черния с дългата ланга не спира да бележи.А вашата звездна и многобройна селекция от италианчета,знайни и незнайни ми напомня за тази,на мизерния Ботев Сопот!

Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле ;)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 авг 2010 00:01

danko_sot написа:Добри сте, няма спор. Харесахте ми толкоз, че след втория гол си изключих телевизора ;) Мисля, че може да се прави аналогия между Наско и Мъри и Гонзо и Ясен. Наско и Мъри като профил са идентични- държат желязна дисциплина в отбора, борбени, лидери, мъжкари. Ясен пък го оприличавам малко на Мъри- спокоен, интелигентен и най-важното е, че разбира от футбол. Паснаха си Гонзо и Ясен, както беше с Наско и Мъри. Допълват се като характери. Освен това Ясен използва същата схема като на Мъри, то тая схема май е открай време една и съща, ама все пак и при Мъри беше тя, той я въведе май. Само че сега вместо Бардон е Дарко, а и крилата ви са по-бързи и експлозивни. Защитата може би е по-слаба в момента, но все пак Иво Иванов и Данчо Милиев има хляб да ядат докато стигнат нивото на Томашич и Топчо. Сегашните бекове също малко ми се струва че отстъпват по класа на Вагнер и Миланов. Този Мюлдер не е лош, но направи някои грешки, докато гледах, малко е рисков. Но Гара Дембеле поне със сигурност е доста по-добър от Домовчийски. Има всичко- мощ, бързина, подавания, борбен и най-важното умее да бележи. Голяма находка!Имате шанс да постигнете нещо в Европа, ако задържите това ниво, а за първенството мисля, че ще се стегнем и ще станем ние първи ;)

Хубав коментар от фен на Цска, за което те поздравявам. Само накрая малко си се пообъркал, ама нищо. Още е твърде рано за изводи, но показаното дотук показва, че Левски ще доминира в първенството с тази игра. Рано или късно и вие ще стъпите на крака, но дотогава Левски толкова ще е дръпнал, че ще ви остане възможност само да се борите за второто място.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 10 авг 2010 00:01

dodo7271 написа:
1912BOTEV написа:Следя кариерата на Ясен Петров като треньор. Досега във всички отбори развитието му е едно и също. Отборите започват силно, с модерни виждания за играта. След време (може би около 10 кръга) следва застой в играта на водения от него отбор. След което, нещата продължават дори със спад и следва уволнение. Много ми е интересно дали вече е израстнал?! Така беше при Ботев, Черно море, Локо Пд. Сега ще видим какво ще стане този сезон с Левски?

Има нещо вярно в това. Спомням си, че в първия си мач с Черно море би Левски, а след това нищо. да се надяваме, че наистина е израстнал.

Яаа си сядайте на дупенцата. Стига спомени, радвайте се на Симфония в синьо 3!
Стига следящи, аман от вас. И аз съм писал критични коментари, но когато отборЪт набира скорост, ако не можете да го подкрепяте, имате избор - сипнете си пърцуца-две и си легнете. Ако не ви мързи, измийте си крачката.

joro bad

Мнениеот joro bad » 10 авг 2010 00:02

Gonzi_407 написа:НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!

:lol: Това ми хареса.[/quote]

+1 ;)[/quote]

+1[/quote]
+1

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 00:04

Добре де, не може ли? Ако е така и ви създаваме някакъв вид неудобство, кажете да престанем, за да не ви е зле ;)[/quote]

Не бе не съм казал,че не можете!
Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 10 авг 2010 00:04

delqnski47 написа:
Koragg написа:
danko_sot написа:

Хммм нещо да не те притеснява "другарю"?
Ние винаги се радваме и ще се радваме на отбора си,както ние без него сме нищо така и той!
САМО ЛЕВСКИ!
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Върни се в “Левски”