cherney2 написа: Мишата ЧОРНИ ще те навести с бригадата, ако продължаваш![]()
![]()
То през последните десетилетия "Левски" така ставаха шампиони , със заплахи и бригади. Ама Тампере така ви изпра , а Жилина така ви ужили , че чак Бате ви Чорни се изчерви.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cherney2 написа: Мишата ЧОРНИ ще те навести с бригадата, ако продължаваш![]()
![]()
fantom 2 написа:cherney2 написа: Мишата ЧОРНИ ще те навести с бригадата, ако продължаваш![]()
![]()
То през последните десетилетия "Левски" така ставаха шампиони , със заплахи и бригади. Ама Тампере така ви изпра , а Жилина така ви ужили , че чак Бате ви Чорни се изчерви.
fantom 2 написа:Гонзо Президент написа:Абе излезни ни от раздела бе смешкоо
Ти пък какъв раздел имаш ? Това е форума на Гонг , а не на Гонзо. Объркал си се нещо явно. Надувай си сините балони , но не ни гони от нещо , което не е твое.
Love_ написа:Южната трибуна обесни ми този флаг какво прави на шала ти. Първо знаеш ли какъв е този флаг, какво символизира ? Кой го е използвал ? Като носиш някакви неща и се гордееш с тях моля те разбери първо какво носиш ! Като разбереш, аз ще замлъкна.
azata написа:Love_ написа:Южната трибуна обесни ми този флаг какво прави на шала ти. Първо знаеш ли какъв е този флаг, какво символизира ? Кой го е използвал ? Като носиш някакви неща и се гордееш с тях моля те разбери първо какво носиш ! Като разбереш, аз ще замлъкна.
От ясно по-ясно колега-синьо хиксче зачертава червено правоъгълниче...
Love_ написа:Гонзо Президент написа:Ахх поредния интернет бияч и големец
И как разбра, че съм бияч или големец ? Вземи се кротни. Синята лавина с милионите си фенове ще помете прасетата. Отбора на народа ще срине Цецка Панчеревска ... ОТБОРА на НАРОДА. Левски завинаги ... Изчерпах ти темата предполагам това искаше да напишеш. То изглежда трябва да се дадат точки или права на хора, които само да пускат ТЕМИ. То всичко се оспамва.
Друго е да имаш право по 1 тема на седмица, само определени хора да имат правото на повече и без това голям процент от темите са глупости. Така и не ми отговорихте КАКВО ЩЕ стане ако паднете в следващите ви два мача. ЩЕ ви отговоря ще залеете форума със всякакви псувни ! Оставки и т.н
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
azata написа:Фантомасе гледам вече си номер 2.Кога ли ще станеш и номер 3 и така нататък.Колегата Love_ е тръгнал и той по твоя път и скоро ще увеличава май чертичките.Що се заяждате бе брадче,точно във форума на Левски?
fantom 2 написа:azata написа:Фантомасе гледам вече си номер 2.Кога ли ще станеш и номер 3 и така нататък.Колегата Love_ е тръгнал и той по твоя път и скоро ще увеличава май чертичките.Що се заяждате бе брадче,точно във форума на Левски?
Ако говориш за БАН , то първо виж колегите си , които ругаят и заплашват. Виж ги , щото те и утре ще са си тук и няма да им слагат БАН. А правилата на форума категорично го изискват. Ако нарушавам някое правило да ми сложат БАН , но аз не виждам с какво по точно съм по - лош от този дето заплашваше колегата с бригадите на Чорни , а преди това му пожела да мре в лайна. Не е лошо критерият за сини и червени да е равнопоставен.
Потребители, разглеждащи този форум: ogrizko, tmanolov и 19 госта