Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Мнениеот 727150 » 25 юли 2010 22:50

Ти какви искаш да бъдат продажбите,след като собственик на клуба е все още Бай Ганьо.Аз си я подмених моята,но като я платих знаеш ли какво получих-пропуск за първия мач само,защото нямали карти и сега щели да ни звънят по телефоните като ни ги направят,да ходим да си ги вземем.Иначе по медиите Бай Ганьо само се надува че сме най-добре организирания клуб в България,толкова сме добре организирани,че продаваме футболисти на едро,по четири накуп.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 25 юли 2010 22:51

Бабо Мецо как да ми е весело , като ме заплашваш ? Нещо демокрацията в "Левски" май не е на ниво. Още сте си комунисти и рекетьори. Репресирани сте и затова заплашвате хората нали.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 юли 2010 22:51

Linkin_Park написа:
pomiqrat написа:
Синият Болярин написа:Абе, олигофрен неграмотен, подчертал съм, че темата се отнася до привържениците на Левски и затова заглавието е "Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?". Разочароващи се отнася единствено до Левски, защото традиционно се продават 3 пъти повече. За вас 500+ не може да се брои за разочарование, защото това ви е лимитът. 900 абонаментни карти са недостижима химера, която никога не е била осъществявана в историята ви и никога няма да бъде осъществена. И ако не разбра, комунистическо тролче, източникът е чорбарска медия. Сега, изчезвай и не се вясвай повече.

Говедо, в статията има ред и половина за ПФК Левски и 60 за ЦСКА на някой друг разправяй за кого си я бил пуснал

Айде сега да видим дали ще накажете въздесъщият помияр.Мен ме наказахте са думата прасе , редно е и този да си получи заслуженото. Както каза вчера вироглавия , "щом обижда ще си търпи последсвията".

Пращаш ЛС на някой от модераторите с "топика" и копие от "поста".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 25 юли 2010 22:52

:) :) :) Абе тоя мецан много палав бре.Мечо аз да се страхувам ли?

Темата е на първа страница и ако мислиш че някой е влезнал във вашия пиклив форум си се объркал

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2010 22:53

ЦСКА-83 написа::) :) :) Абе тоя мецан много палав бре.Мечо аз да се страхувам ли?

Темата е на първа страница и ако мислиш че някой е влезнал във вашия пиклив форум си се объркал

А не си ли влезнал, след като пишеш в този форум :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:55

ЦСКА-83 написа::) :) :) Абе тоя мецан много палав бре.Мечо аз да се страхувам ли?

Не.Ти вече трепериш... :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:58

Минчо Празников каза ,че прогнозата за вторник е градушка в центъра на София... :) Защо извращават червените всичко до което се докоснат?

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 25 юли 2010 23:00

МЕЦИ написа:

Мецо , ти да не си агент Тодор Батков ? Или агент Николай ? Кой си , я си признай бързо , бързо какво ги правиш тези , които ги заплашваш на ЛС. Сега ние трябва ли да пишеме във форума на Гонг или трябва да се страхуваме да го правим ?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 юли 2010 23:03

fantom 2 написа:
МЕЦИ написа:

Мецо , ти да не си агент Тодор Батков ? Или агент Николай ? Кой си , я си признай бързо , бързо какво ги правиш тези , които ги заплашваш на ЛС. Сега ние трябва ли да пишеме във форума на Гонг или трябва да се страхуваме да го правим ?

Както казва К.Вонегът:"Ако нямаш какво да правиш,не го прави тук."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 23:03

fantom 2 написа:
МЕЦИ написа:

Ще ги дам а модераторите :) Ето това имах предвид.Пък вие си пишете...Явно много си подтиснат и страдаш от паталогична депресия ,свързана с мания за преследване...То след толкова години "СИН" тормоз,не ме учудва :)

Върни се в “Левски”