ТВ+ няма да предава Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: ТВ+ няма да предава Левски

Мнениеот malchev » 22 юли 2010 18:21

Абе ясно, че всичко може да се случи в последния момент. Ама във всяка бяла държава ще излезе някой и ще обяви. Поради какви причини, защо, как. Ще се извини на феновете за неудобството.
Тука, няма братче!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 22 юли 2010 18:21

За жалост в тая проста държава СЕМ служи само за говорилня. Трябва да има много сериозни санкции за такива изпълнения.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 22 юли 2010 18:22

PFC Litex написа:
Ти щом приемаш тези неща за оправдание просто няма смисъл да водя дискусия с теб за каквото и да е.
Тези 3 часа преди мача ли разбраха, че нямат репортери там :lol:
Какво значение има колко е завършил първият мач, не знаех че по резултата се определя излъчването на един мач, а те бяха платили ТВ права - смях :lol:

Made in Bulgaria

А "вашата" кабелна" защо не изпрати "репортери"?
Успех после в намирането на стриймове, а като не намерите се извинете на каките които пишат в скайпа на бск, заради псувните ви.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 22 юли 2010 18:22

kambata написа:За жалост в тая проста държава СЕМ служи само за говорилня. Трябва да има много сериозни санкции за такива изпълнения.

СЕМ знаеш ли какво е?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 22 юли 2010 18:22

Ахахахахах, напсувах ги хубавичко и ме блокираха смешници........
Бунт на тв+
Дискусийката ми в скайпа за чуждите репортери явно предизвика голямо ожиевление във форума. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 22 юли 2010 18:23

Тези очевидно е, че са смешници, някакви сарозагорски аматьори. Ами големите специалисти - БНТ, БТВ, НОВА, Ринг, Диема, Про.бг - западните корифеи дето нямат 10 000 евро за мач на Левски???

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2010 18:23

evgenimilenov написа:ПФК Литекс ..... няма да ми викаш ей шшш алооо ...... ами се позамисли що ще предават мача на Литекс с 3000 фена в България а няма да предават мача на Левски дето има 3000 фена само в село Белица .... разбираш ли ? Не вярвам Черна Гора да е някаква област в България . Също си е чужда територия , но мача го предаваха !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бесен съм разбери . Не ми е до спорове с теб !

Не можах да разбера какво общо има Литекс по темата, а и в правилата пише, че е забранено да се изписват имената отборите умишлено грешно.
Вземай си млякото и лягай да спиш
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 22 юли 2010 18:24

joring написа:
PFC Litex написа:
Ти щом приемаш тези неща за оправдание просто няма смисъл да водя дискусия с теб за каквото и да е.
Какво значение има колко е завършил първият мач, не знаех че по резултата се определя излъчването на един мач, а те бяха платили ТВ права - смях :lol:

Made in Bulgaria

Успех после в намирането на стриймове, а като не намерите се извинете на каките които пишат в скайпа на бск, заради псувните ви.

Виж какво, като те прецакат в последния момент да не гледаш любимия си отбор поради "технически причини" ще псувам каките ами и ще отида да ги изклатя ако искам!?
Защото на тях работата им е като им пишеш да отговарят. Не да пелтечат глупости и да се чудят какво става!?
Като не знаят какво да кажат, ей го околовръстното, там работа бол!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 22 юли 2010 18:24

joring написа:
kambata написа:За жалост в тая проста държава СЕМ служи само за говорилня. Трябва да има много сериозни санкции за такива изпълнения.

СЕМ знаеш ли какво е?

знам съвет за ел медии, те нали се занимават с телевизии радиа и т.н нали са някакъв коректив бе, защо не сигнализират

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2010 18:25

joring написа:
PFC Litex написа:

Made in Bulgaria

Мен какво ме вълнува някаква кабелна и коя телевизия обяви, че ще предава мача?
обаче забравили да си пратят репортери, както и че мача е на чужда територия :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Левски”