Левски - Металист Харков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски - Металист Харков

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2010 21:26

Руслан-вън от Левски!Абсолютно съм съгласен с критиките към него!А за Вальо Захариев-той си е левскарче и в червата и ВЕДНАГА ще се върне,стига да има кой да го покани!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 01 юли 2010 21:44

Синьо сърце написа:Руслан-вън от Левски!Абсолютно съм съгласен с критиките към него!А за Вальо Захариев-той си е левскарче и в червата и ВЕДНАГА ще се върне,стига да има кой да го покани!

Отдавна трябваше да го разкарат тоя, ама ...
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юли 2010 21:50

Синьо сърце написа:Руслан-вън от Левски!Абсолютно съм съгласен с критиките към него!А за Вальо Захариев-той си е левскарче и в червата и ВЕДНАГА ще се върне,стига да има кой да го покани!

Руслан Михайлов е един от най-некадърните треньори, работили някога в Левски! Виждате вратарите ни в какво положения са, само от централна гара още на си вкарвали гол...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2010 21:59

Бижутера написа:

Руслан Михайлов е един от най-некадърните треньори, работили някога в Левски! Виждате вратарите ни в какво положения са, само от централна гара още на си вкарвали гол...

Аз лично очаквам таз година гол отзад центъра,ега не съм прав!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 юли 2010 22:04

Тази победа ще даде самочувствие на сините футболисти.
Дани Младенов отново се включи чудесно.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
SiniqMech
Контакти:

Мнениеот SiniqMech » 01 юли 2010 22:14

Слу6ах ма4а много сам доволен от на6ите любимци , като цяло вси4ки играха добре .

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 01 юли 2010 22:17

Добра победа,дано продължим така!Само Левски!!!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 01 юли 2010 22:49

Току що гледах репортаж от мача.Много съм доволен.Равностоен мач,но от нашият отбор лъхаше малко повече на класа.А да не забравяме,че се изправихме срещу 3-ият в Украина,който на всичкото отгоре е по-напред с подготовката от нас.
Харесаха ми:
Дембеле показа добро боравене с топката на скорост.Влачеше защитата на противника,която го спираше с нарушения.Така се получиха и "головите" статични положения.Вкара хубав гол.
Мариян вече не играе като несериозен тинейджър.Раздаде хубави пасове,включително и за 3-ия гол.
Младенов е доста бърз и остър по крилото.Ще създава доста проблеми на левите защитници на противниците.
Най-накрая започнахме да вкарваме статичнио положение.Всички класни отбори използват добре този прийом.

А сега и за недостатъците-
* Притеснява ме несигурната игра на Тевия при изнасянето на топката.
* Йовов продължава да отиграва несериозно чисти положения(май е по-добре като дефанзивен халф,но не повече от 1
полувреме защото там се иска много бягане)
* Лъчо Балтанов май е по-добре да го пратиме в "сателита" Славия.Няма време да се чака повече.Нисък за поста си и за съжаление не компенсира с други качества.Бавен и инертен в изнасянето на топката.
* Жоазиньо ми се вижда малко извън форма
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 юли 2010 23:03

Evailo написа:Току що гледах репортаж от мача.Много съм доволен.Равностоен мач,но от нашият отбор лъхаше малко повече на класа.А да не забравяме,че се изправихме срещу 3-ият в Украина,който на всичкото отгоре е по-напред с подготовката от нас.
Харесаха ми:
Дембеле показа добро боравене с топката на скорост.Влачеше защитата на противника,която го спираше с нарушения.Така се получиха и "головите" статични положения.Вкара хубав гол.
Мариян вече не играе като несериозен тинейджър.Раздаде хубави пасове,включително и за 3-ия гол.
Младенов е доста бърз и остър по крилото.Ще създава доста проблеми на левите защитници на противниците.
Най-накрая започнахме да вкарваме статичнио положение.Всички класни отбори използват добре този прийом.

А сега и за недостатъците-
* Притеснява ме несигурната игра на Тевия при изнасянето на топката.
* Йовов продължава да отиграва несериозно чисти положения(май е по-добре като дефанзивен халф,но не повече от 1
полувреме защото там се иска много бягане)
* Лъчо Балтанов май е по-добре да го пратиме в "сателита" Славия.Няма време да се чака повече.Нисък за поста си и за съжаление не компенсира с други качества.Бавен и инертен в изнасянето на топката.
* Жоазиньо ми се вижда малко извън форма

Тъкмо се чудех кой пусна паса на Гарата. Много ще се радвам ако Мариян се наложи и заиграе стабилно в отбора, време му е! Също така много се радвам, че преди няколко седмици предвидих, че трансферния ни удар това лято ще е Данката Младенов и е много вероятно да се окажа прав! Браво, дано продължава все така! Колкото по-малко се шуми около един трансфер толкова по-сполучлив е той!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 23:08

От такива мачове няма смисъл да правим изводи :) Като започнат официалните срещи, тогава ще разберем какво е състоянието на отбора ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”