Батков, Гонзо, оставки кога?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

phd
Контакти:

Re: Батков, Гонзо, оставки кога?

Мнениеот phd » 07 юни 2010 19:28

bono написа:phd,

Ако на Гонзо са му зададени тези параметри за селекция прави следното : Излиза и обявява, че няма как с този собственик и тези и тези параметри Левски да бъде Левски, обявява че е дотук и не иска да участва повече в най-срамния период в историята на Левски и ТОЧКА. Оттам нататък нещата ще се подредят :idea:

Гонзо не е лигльо и леке, което реве под път и над път и все някой друг му е виновен, той не престава да дава, за разлика от някои разбирачи по трибуните, които уволниха 3ма треньори и сега не поемат никаква отговорност за дереджето (освен да обявят и Батков, че и Гонзо за некадърни).
Добре, че не си бил роден по време на Априлското въстание - щеше да заявиш, че това е безумие и няма да участваш в най-срамния период.............. И че искаш импорт на 200 хилядна войска от Гермавия с военачалници от Англия, в противен случай ще емигрираш и въобще няма да се занимаваш. Тъпа асоциация, но това е положението - НЯМА 200 хил. немски наемници и НЯМА военачалници от острова. ИМА дрипави зле въоръжени патриоти и множество ламтящи за разграбване на иманета кретени. ТОВА ИМА, разберете, че ТОВА ИМА!!! Даже Панкувци и Андонета няма - ТОВА Е, осъзнайте го най-накрая!
Последна промяна от phd на 07 юни 2010 19:56, променено общо 1 път.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 19:33

SFHC написа:phd
значи първо иронизираш и даваш абсурден вариант с пернишка мутра уж на шега и като аналогия на червените ни приятелки, после като те питам защо смяташ, че това не е по-добре от човек, на който закриването на Левски му е в гена, не отговаряш, а бягаш с въпрос, чрез който сам се иронизираш, поглеждайки предното ти мнение.
как точно водиш спор / дискусия ти? не ми е ясно?

Че какво му е абсурдното - само Цимбиците могат в България да издържат Левски! Въпрос на време е Наско да докара някой такъв и тогава ще се решава ТИ ОТ КОИ СИ - от тези, които искат Левски да остане неомърсен поне от тия боклуци или от другите, на които като им покажеш кеш и псевдопроектче за стадион веднага отварят устица за една...... благосклонна усмивка. Та не разбрах - защо не предлагаш конкретни решения и не заемаш конкретна позиция, а само критикарстваш на празни обороти?

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 19:49

Абе отворко, контретно решение ти посочих по-горе, Гонзо хвърля кърпата, а бай Ганьо подарява акцийте, така както му ги подариха на него, след като не може да се справи с отбора :idea: Или ако не ги подари, то да ги даде на разумна цена, а не да квичи за некви 15 милиона евра, при положение че твърди как Левски е губещо предприятие е му гълта по 300 хиляди на месец :?: Като не му понася, да се изнася :idea: :arrow:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 19:55

bono написа:Абе отворко, контретно решение ти посочих по-горе, Гонзо хвърля кърпата, а бай Ганьо подарява акцийте, така както му ги подариха на него, след като не може да се справи с отбора :idea: Или ако не ги подари, то да ги даде на разумна цена, а не да квичи за некви 15 милиона евра, при положение че твърди как Левски е губещо предприятие е му гълта по 300 хиляди на месец :?: Като не му понася, да се изнася :idea: :arrow:

Май обърка профила :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе с такива компетентни като теб Прамод Митал не ами някой бангладешки дърводобивен магнат ще ни купи, Жорж Ганчев ще ни стане директор и след 2 години няма да ни има. Е, тогава вече Насо и някоя сикаджийска издънка с еднопръсто чело ще ни "спасят" :twisted:

П.С. Ама верно може да разчита на теб Родината - такова хвърляне на кърпата, такова отказване и побягване в неизвестна посока, такава невъзможност да погледнеш поне един ход напред...... Истински идеалист, който докрай защитава това, в което вяпва и очаква и другите това да правят..... като хнърлят кърпи, търсят виновни и се псуват помежду си.... Браво. :oops: :lol:
Последна промяна от phd на 07 юни 2010 20:01, променено общо 1 път.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 07 юни 2010 19:58

позицията ми е пределно ясна, аргументирана и елементарна за разбиране.
питам защо не се работи по трансфери, а само се обещава. от там тръгва цялата полемика.
от пет години само се говори. "на празни обороти". намирането на нов собственик НЕ Е МОЯ ИЛИ ТВОЯ РАБОТА а пак на дебелия боклук! защо аз трябва да ти казвам кой да дойде бе майка му стара? не разбираш ли, че в момента сме в някакво никакво положение - мустака само говори, а няма пари. като няма пари да обявява цена и да се маха при добра оферта. негова работа си е на кой ще продаде Левски и това ли не може сам да свърши? а той очевидно не желае да се маха. Е добре, няма пари, ама няма и да си ходя. не става така!

аз поне задавам въпроси, не виждам с какво моето поведение е на по-празни обороти от твоята позиция. ужасно лесно е да си от страната в спора която казва "кой да дойде тогава". всъшност като зададеш такъв въпрос се самоопровергаваш и показваш че не си по-различен от мен.И ти и аз не знаем кой да дойде. на мен обаче мустака не ми е вариант. капиш?
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 20:00

Къв профил те гони бе, очевадно е чи ти си сбъркан изначално ама карай. Писах че Сираков не го искам в Левски, ама не искам да ме лъжат като цигани от този клуб постоянно. Или искаш пак да ти пратя линка към новинта от Гонг на 24 Май 2010 от 12.50 :idea: Разрови се, виж за какво става дума и тогава ела ми философствай, професоре :idea:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 20:03

bono написа:Къв профил те гони бе, очевадно е чи ти си сбъркан изначално ама карай. Писах че Сираков не го искам в Левски, ама не искам да ме лъжат като цигани от този клуб постоянно. Или искаш пак да ти пратя линка към новинта от Гонг на 24 Май 2010 от 12.50 :idea: Разрови се, виж за какво става дума и тогава ела ми философствай, професоре :idea:

[offtopic]Ами виж до кого съм писал, пък ти ми отговаряш :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 20:09

phd написа:
bono написа:Къв профил те гони бе, очевадно е чи ти си сбъркан изначално ама карай. Писах че Сираков не го искам в Левски, ама не искам да ме лъжат като цигани от този клуб постоянно. Или искаш пак да ти пратя линка към новинта от Гонг на 24 Май 2010 от 12.50 :idea: Разрови се, виж за какво става дума и тогава ела ми философствай, професоре :idea:

[offtopic]Ами виж до кого съм писал, пък ти ми отговаряш :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Ами виж ти кой си цитирал кьорчо!

А иначе малоумното ти сравнение с априлското възстание, ще коментирам с това - като едните не са чакали, какво са постигнали? Или руснаците се намесиха и свършиха работата, ако разчитахме само на тях, сега щеше да носиш фес, умник :idea:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 20:14

SFHC написа:позицията ми е пределно ясна, аргументирана и елементарна за разбиране.
питам защо не се работи по трансфери, а само се обещава. от там тръгва цялата полемика.
от пет години само се говори. "на празни обороти". намирането на нов собственик НЕ Е МОЯ ИЛИ ТВОЯ РАБОТА а пак на дебелия боклук! защо аз трябва да ти казвам кой да дойде бе майка му стара? не разбираш ли, че в момента сме в някакво никакво положение - мустака само говори, а няма пари. като няма пари да обявява цена и да се маха при добра оферта. негова работа си е на кой ще продаде Левски и това ли не може сам да свърши? а той очевидно не желае да се маха. Е добре, няма пари, ама няма и да си ходя. не става така!

аз поне задавам въпроси, не виждам с какво моето поведение е на по-празни обороти от твоята позиция. ужасно лесно е да си от страната в спора която казва "кой да дойде тогава". всъшност като зададеш такъв въпрос се самоопровергаваш и показваш че не си по-различен от мен.И ти и аз не знаем кой да дойде. на мен обаче мустака не ми е вариант. капиш?

Първо, кой казва, че не се работи по трансфери, как разбра? Аз казвам, че се работи, но финансовите условия в Румъния, а може би дори и в Локо ПД са по-собри. Доста по-различно е от адски аргументираното "не се работи". Одвен това Тъча го разубедиха по друг начин, а не знаем и на Сираков каква е ролята в провалените трансфери плюс измислените такива. А ти какво - не се било работело.... Мхм. Ами докажи го. Това, че не са се получили трансферите не значи че не се е работило.
И Батков и Гонзо показват някаква отговорност пред клуба като остават и се опитват нещо да правят. Ако отборът се разбяга бихте казали, че не са никакви левскари, ама като Гонзо стои - значи е изтривалка на Батков.... Тара е пълен идиот, да, но няма нищо по-тъпо от това да си направим чорбарско сепуко, не, благодаря.
Искам само да мислим реално. Яд те е, че не идва Борносузов? Еми в Румъния ще взима двойно. Яд те е за Хичо и Сърмата - ще взимат тройно. Яд те е да Дани незнамкойси от Пирин - в Германия и в пета дивизия е по-добре от тука. Яд те е за Димбеле и Камбуров? Десет хиляси евро заплата с какво са оправдани - не знам. И кво Батков е виновен? Или Гонзо? А дали да не искаме оставката на ББ, щото дме най ш....ната държава в Европа, а?
ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ, ДАЙТЕ ПОНЕ ДА МИСЛИМ ОТЧИТАЙКИ ГИ! Другото са врели-некипели.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 07 юни 2010 20:24

9ти юни е след два дена,да видим какво ще ни представят управниците в ЛЕВСКИ.Ако всичко си е по старому ,на 10ти те вече трябва да са в историята.Трябва да са изчезнали всички Батковци,Гонзовци,Баждековци и Ясенчо.Повече това не бива да продължава,ЛЕВСКИ трябва да варви на горе.Стига сме потъвали в блатото.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Върни се в “Левски”