Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Ужас! Като го знам колко е мекушав, няма да има смелост да залага на юнуши, ще налага старите кучета, ще се кланя на Гонзо, ще лиже г**а на "Г-н Батков"..абе УЖАС! Дано не съм прав!
-
- Контакти:
За мен е добър вариант.
Дано да стане факт.
Аз няма да го критикувам, дали става или не за Левски.
Първо ще видя как под негово ръководство, ще играят сините футболисти.

Дано да стане факт.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Ясенчо не е за Левски. Нито като футболист успя да се реализира в Левски, нито пък като треньор ще успее. Май много станаха пловдивчаните в синия отбор. Дано да се окаже неистина новината. На Левски е нужен треньор със синьо сърце.
То е ясно, че не е за Левски... освен ако не се борим да не изпадаме догодина, защото кой знае какви трансфери е замислил отрепката начело на Левски, най-вероятно Жо, Гаджев, Дарко... за по 300 000 евро парче... 

Blue_Girl написа:За мен е добър вариант.
Дано да стане факт.
Е не ти ли писна само да...гледаме?!И да се учат разни...нещастници...?Кокала е като Мауриньо спрямо този ...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
той е човек със свежи идеи,да липсват му големи успехи,но в предвид сегашното състояние е по-добър избор отколкото Гонзо.А дали Гонзо не го взима за да може да го командва това е друг въпрос.Успех на новия и дано му дадат шанс.
LEVSKI_FOREVER
Като треньор на Ботев пое отбора в Б група в много лошо състояние, веднага заздрави защитата с налагането на братя Миневи, Домакинов и Божков. Пое отбора в 5 кръг в Б група след 1 победа 1 равен и 2 загуби - а завърши на 2ро место и постигна 20 победи 2 равни и 2 загуби с 59-14 под негово ръководство. Освен защитата наложи в игра Саидходжа и Тимонов, които беха абсолютни деца. При него отборът беше сплав от ветерани (Видолов, Арсов, Миленов) и младоци сред които още бяха Георги Андонов (сега в Берое), Караматев, Въргов, Ст.Костадинов.
След като безапелационно вкара отбора в А група, запази състава и селектира Б.Димитров и Какалов. Научи ги да играят добре в защита но в нападение не бяха достатъчно смели. Според мен опита на тези момчета все още беше малко. Записа само 2 победи 6 равни и 6 загуби за 1 полусезон 11-23. Селския му въртеше номера през цялото време и му духна под опашката по познат сценарии. Интересното е че след него Наско Маринов постигна отново 2 загуби и 6 равни с 9-15 гр но останахме в групата на магия 13 место. Всички които тои тренираше и наложи станаха много добри играчи, но за това голяма заслуга имаше и Коцето Видолов с когото работеха прекрасно. Ясен сам си направи някои от интригите в Ботев, но ако с този отбор имахме нормален президент може би щеше да постигне мнооого повече. За това нас Ботевистите много ни заболя когато отиде в Локо и ни би като тъпан още първия мач. Не знам дали някога ще му простим. Искрено му желая успех в Левски има всички предпоставки за това!
След като безапелационно вкара отбора в А група, запази състава и селектира Б.Димитров и Какалов. Научи ги да играят добре в защита но в нападение не бяха достатъчно смели. Според мен опита на тези момчета все още беше малко. Записа само 2 победи 6 равни и 6 загуби за 1 полусезон 11-23. Селския му въртеше номера през цялото време и му духна под опашката по познат сценарии. Интересното е че след него Наско Маринов постигна отново 2 загуби и 6 равни с 9-15 гр но останахме в групата на магия 13 место. Всички които тои тренираше и наложи станаха много добри играчи, но за това голяма заслуга имаше и Коцето Видолов с когото работеха прекрасно. Ясен сам си направи някои от интригите в Ботев, но ако с този отбор имахме нормален президент може би щеше да постигне мнооого повече. За това нас Ботевистите много ни заболя когато отиде в Локо и ни би като тъпан още първия мач. Не знам дали някога ще му простим. Искрено му желая успех в Левски има всички предпоставки за това!

божееее, по-добре Вуцов отколкото тоя.
Гонзо с нищо не е по-лош "треньор" от Ясен Петров.
Чий човек е тоя та зорлем го бутат? Къде ли не беше да се учи вече@!@

Гонзо с нищо не е по-лош "треньор" от Ясен Петров.
Чий човек е тоя та зорлем го бутат? Къде ли не беше да се учи вече@!@
Toninik написа:Ужас! Като го знам колко е мекушав, няма да има смелост да залага на юнуши, ще налага старите кучета, ще се кланя на Гонзо, ще лиже г**а на "Г-н Батков"..абе УЖАС! Дано не съм прав!
Абсолютно грешиш, ако някой може да наложи юноши това е Ясен, само че му трябва много подкрепа и воля за това от ръководството.
batbore написа:Като треньор на Ботев пое отбора в Б група в много лошо състояние, веднага заздрави защитата с налагането на братя Миневи, Домакинов и Божков. Пое отбора в 5 кръг в Б група след 1 победа 1 равен и 2 загуби - а завърши на 2ро место и постигна 20 победи 2 равни и 2 загуби с 59-14 под негово ръководство. Освен защитата наложи в игра Саидходжа и Тимонов, които беха абсолютни деца. При него отборът беше сплав от ветерани (Видолов, Арсов, Миленов) и младоци сред които още бяха Георги Андонов (сега в Берое), Караматев, Въргов, Ст.Костадинов.
Има малка разлика..Левски не е Ботев и не е в Б група...Ясен не се доказа като футболист,въпреки,че даваше големи надежди...,не може да се докаже и като треньор...Няма характер момчето...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ