Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари

Мнениеот Toninik » 03 май 2010 20:02

Ужас! Като го знам колко е мекушав, няма да има смелост да залага на юнуши, ще налага старите кучета, ще се кланя на Гонзо, ще лиже г**а на "Г-н Батков"..абе УЖАС! Дано не съм прав!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 май 2010 20:20

За мен е добър вариант.
Дано да стане факт.
Аз няма да го критикувам, дали става или не за Левски.
Първо ще видя как под негово ръководство, ще играят сините футболисти.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

захариев
Контакти:

Мнениеот захариев » 03 май 2010 20:21

Ясенчо не е за Левски. Нито като футболист успя да се реализира в Левски, нито пък като треньор ще успее. Май много станаха пловдивчаните в синия отбор. Дано да се окаже неистина новината. На Левски е нужен треньор със синьо сърце.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 03 май 2010 20:23

То е ясно, че не е за Левски... освен ако не се борим да не изпадаме догодина, защото кой знае какви трансфери е замислил отрепката начело на Левски, най-вероятно Жо, Гаджев, Дарко... за по 300 000 евро парче... :lol:

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 03 май 2010 20:50

Blue_Girl написа:За мен е добър вариант.
Дано да стане факт.
Аз няма да го критикувам, дали става или не за Левски.
Първо ще видя как под негово ръководство, ще играят сините футболисти.
8-)

Е не ти ли писна само да...гледаме?!И да се учат разни...нещастници...?Кокала е като Мауриньо спрямо този ...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 май 2010 20:51

той е човек със свежи идеи,да липсват му големи успехи,но в предвид сегашното състояние е по-добър избор отколкото Гонзо.А дали Гонзо не го взима за да може да го командва това е друг въпрос.Успех на новия и дано му дадат шанс.
LEVSKI_FOREVER

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 03 май 2010 20:56

Като треньор на Ботев пое отбора в Б група в много лошо състояние, веднага заздрави защитата с налагането на братя Миневи, Домакинов и Божков. Пое отбора в 5 кръг в Б група след 1 победа 1 равен и 2 загуби - а завърши на 2ро место и постигна 20 победи 2 равни и 2 загуби с 59-14 под негово ръководство. Освен защитата наложи в игра Саидходжа и Тимонов, които беха абсолютни деца. При него отборът беше сплав от ветерани (Видолов, Арсов, Миленов) и младоци сред които още бяха Георги Андонов (сега в Берое), Караматев, Въргов, Ст.Костадинов.
След като безапелационно вкара отбора в А група, запази състава и селектира Б.Димитров и Какалов. Научи ги да играят добре в защита но в нападение не бяха достатъчно смели. Според мен опита на тези момчета все още беше малко. Записа само 2 победи 6 равни и 6 загуби за 1 полусезон 11-23. Селския му въртеше номера през цялото време и му духна под опашката по познат сценарии. Интересното е че след него Наско Маринов постигна отново 2 загуби и 6 равни с 9-15 гр но останахме в групата на магия 13 место. Всички които тои тренираше и наложи станаха много добри играчи, но за това голяма заслуга имаше и Коцето Видолов с когото работеха прекрасно. Ясен сам си направи някои от интригите в Ботев, но ако с този отбор имахме нормален президент може би щеше да постигне мнооого повече. За това нас Ботевистите много ни заболя когато отиде в Локо и ни би като тъпан още първия мач. Не знам дали някога ще му простим. Искрено му желая успех в Левски има всички предпоставки за това! :!:

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 03 май 2010 20:57

божееее, по-добре Вуцов отколкото тоя. :evil:
Гонзо с нищо не е по-лош "треньор" от Ясен Петров.
Чий човек е тоя та зорлем го бутат? Къде ли не беше да се учи вече@!@

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 03 май 2010 20:58

Toninik написа:Ужас! Като го знам колко е мекушав, няма да има смелост да залага на юнуши, ще налага старите кучета, ще се кланя на Гонзо, ще лиже г**а на "Г-н Батков"..абе УЖАС! Дано не съм прав!

Абсолютно грешиш, ако някой може да наложи юноши това е Ясен, само че му трябва много подкрепа и воля за това от ръководството.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 03 май 2010 20:59

batbore написа:Като треньор на Ботев пое отбора в Б група в много лошо състояние, веднага заздрави защитата с налагането на братя Миневи, Домакинов и Божков. Пое отбора в 5 кръг в Б група след 1 победа 1 равен и 2 загуби - а завърши на 2ро место и постигна 20 победи 2 равни и 2 загуби с 59-14 под негово ръководство. Освен защитата наложи в игра Саидходжа и Тимонов, които беха абсолютни деца. При него отборът беше сплав от ветерани (Видолов, Арсов, Миленов) и младоци сред които още бяха Георги Андонов (сега в Берое), Караматев, Въргов, Ст.Костадинов.
След като безапелационно вкара отбора в А група, запази състава и селектира Б.Димитров и Какалов. Научи ги да играят добре в защита но в нападение не бяха достатъчно смели. Според мен опита на тези момчета все още беше малко. Записа само 2 победи 6 равни и 6 загуби за 1 полусезон 11-23. Селския му въртеше номера през цялото време и му духна под опашката по познат сценарии. Интересното е че след него Наско Маринов постигна отново 2 загуби и 6 равни с 9-15 гр но останахме в групата на магия 13 место. Всички които тои тренираше и наложи станаха много добри играчи, но за това голяма заслуга имаше и Коцето Видолов с когото работеха прекрасно. Ясен сам си направи някои от интригите в Ботев, но ако с този отбор имахме нормален президент може би щеше да постигне мнооого повече. За това нас Ботевистите много ни заболя когато отиде в Локо и ни би като тъпан още първия мач. Не знам дали някога ще му простим. Искрено му желая успех в Левски има всички предпоставки за това! :!:

Има малка разлика..Левски не е Ботев и не е в Б група...Ясен не се доказа като футболист,въпреки,че даваше големи надежди...,не може да се докаже и като треньор...Няма характер момчето...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Левски”