Черно море-ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно море-ЛЕВСКИ
Нека дава червени картони,нека свири и дузпи.Разберете,че резултата е просто нещото което най-малко ни вълнува,ако ще и 0:10 да е важното е да си заминете с една сурия тежко контузени.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Нека дава червени картони,нека свири и дузпи.Разберете,че резултата е просто нещото което най-малко ни вълнува,ако ще и 0:10 да е важното е да си заминете с една сурия тежко контузени.
Типично изказване за фен от Тича!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
зеления написа:То бива, бива заблуда, ама чак толкова бива ли бе момичета и момчета от Левски? Резултата можете да го играете в еврофутбол без притеснение 3:1 за моряците!!!
Вие сте толкова "моряци", колкото аз съм космонавт!

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Sole написа:Онова 1:4 за Купата ще Ви се стори розова приказка,в сравнение с това което Ви чака сега на ТичаИ новата левскарска съдийска комисия няма да Ви спаси
То бива наглост ама наглостта на Тича няма край, след т'ва съдийство в мача, за който говориш(1:4) как може въобще да подхващате темата за съдиите??? Най-измислено отменения гол в историята на българския футбол беше във ваша полза и пак ревете от съдиите...
delpi написа:Sole написа:Онова 1:4 за Купата ще Ви се стори розова приказка,в сравнение с това което Ви чака сега на ТичаИ новата левскарска съдийска комисия няма да Ви спаси
То бива наглост ама наглостта на Тича няма край, след т'ва съдийство в мача, за който говориш(1:4) как може въобще да подхващате темата за съдиите??? Най-измислено отменения гол в историята на българския футбол беше във ваша полза и пак ревете от съдиите...
Вие оревахте света,след този мач,цяла комисия сменихте,а сега...ние сме ревали от съдиите.

Само Черно море.
delpi написа:То бива наглост ама наглостта на Тича няма край, след т'ва съдийство в мача, за който говориш(1:4) как може въобще да подхващате темата за съдиите??? Най-измислено отменения гол в историята на българския футбол беше във ваша полза и пак ревете от съдиите...
Или ти е много къса паметта, или помниш избирателно...Нали се сещаш, че ти можеш да дадеш само тоя отменен гол, а аз мога да ти изкарам поне 10 момента, където грубо са подпирали Левски в мачове с Черно Море.

boys85 написа:delpi написа:То бива наглост ама наглостта на Тича няма край, след т'ва съдийство в мача, за който говориш(1:4) как може въобще да подхващате темата за съдиите??? Най-измислено отменения гол в историята на българския футбол беше във ваша полза и пак ревете от съдиите...
Или ти е много къса паметта, или помниш избирателно...Нали се сещаш, че ти можеш да дадеш само тоя отменен гол, а аз мога да ти изкарам поне 10 момента, където грубо са подпирали Левски в мачове с Черно Море.
Колкото и избирателно да помня този отменен гол не се забравя

Това беше върха!
- Roger_Federer
- Контакти:
Този мач няма да е лесен за Левски,Х изглежда най-вероятно да свърши,но има време до мача ще видим.
-
- Контакти:
Ч.море играят много силово и на Левски ще им бъде много тежко във Варна,ще бъде интересно...
-
- Контакти:
Sagittarius написа:Нека дава червени картони,нека свири и дузпи.Разберете,че резултата е просто нещото което най-малко ни вълнува,ако ще и 0:10 да е важното е да си заминете с една сурия тежко контузени.
Много искам така да стане,съдията да ви изгони 2,3-ма и да ви напълним кошницата,а после си ревете на воля,отворко...защото след днешния ви мач,резултата е важен за Левски.И да не стане така, вие точно да ни вкарате в ЕКТ.