А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот Marlqchat » 07 мар 2010 21:39

Вие тъпи ли сте или просто глупави Левски е подпиран страшно много от съдиите и затова като излезете на международната сцена и съдията свири 50 на 50 Левски издиша и заваршва мача с човек по малко и загуба. Закакво ви е пак да излизате в Европа то по добре Берое, Пирин и Миньор да играят те по достойно ще се представят. :lol: :lol: :lol: :lol:
tifozi rossoneri

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 07 мар 2010 21:40

Мацек написа:Трябваше ви измислена дузпа, за да надвиете отбор от класата на Миньор.
С какво се гордеете, с феноменалните си изяви из Европата ли!

в последните 20 годи хубаво че бяха левски и литекс за да имаме толкова отбора в европа а за дупата незнам ама кой свали убувката на Антонов

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 07 мар 2010 21:41

PetarBG написа:Настъпване в наказателното поле е 100 % дузпа , да не се е завирал в краката му играча на Миньор.Къде, къде по - незначителни положения се свирят по цял свят.Гледайте малко повече мачове маму стара ,поне сега дават колкото искате, но нали е за Левски дайте да му отрежем главата.Така се пада на отбор ,който играе за равен ,лежи ,бави, симулира или може би и за вас опоненти това е "приличен" футбол.

Не,за вас беше приличен футболът на Берое вчера,което е едно и също :shock:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 21:43

PetarBG написа:Настъпване в наказателното поле е 100 % дузпа , да не се е завирал в краката му играча на Миньор.Къде, къде по - незначителни положения се свирят по цял свят.Гледайте малко повече мачове маму стара ,поне сега дават колкото искате, но нали е за Левски дайте да му отрежем главата.Така се пада на отбор ,който играе за равен ,лежи ,бави, симулира или може би и за вас опоненти това е "приличен" футбол.

А настъпване извън наказателното поле какво е? А в трамвая, на улицата? Една година условно! Точно понеже гледаме, това беше много, много спорна ( да не кажа смешна ) дузпа, освен това когато какви са противниците?! Къде е Левски, къде е Миньор?! Но както и да е, мачът е свършил, прав си, има ги всякакви положения, навсякъде, не трябва да се прави трагедия от едно игрово положение!............

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 07 мар 2010 21:45

kartago написа:

А настъпване извън наказателното поле какво е? А в трамвая, на улицата? Една година условно! Точно понеже гледаме, това беше много, много спорна ( да не кажа смешна ) дузпа, освен това когато какви са противниците?! Къде е Левски, къде е Миньор?! Но както и да е, мачът е свършил, прав си, има ги всякакви положения, навсякъде, не трябва да се прави трагедия от едно игрово положение!............

А не,задавам въпрос:
Същото положение в същата минута,но в полза на Миньор!
Коментари моля?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 21:47

Мацек написа:
TristaNNN написа:
Мацек написа:Трябваше ви измислена дузпа, за да надвиете отбор от класата на Миньор.
С какво се гордеете, с феноменалните си изяви из Европата ли!

Каква класа има Миньор бе? Какъв е тоя отбор и кога го направиха класен :) Бетон отзад, ръгане и ритане ....това ли е класата??? Освен това дузпа си имаше, ама понеже веднага пуснаха мухата, че било края на мача, че Левски ги подпират....то ако ни подпираха щяхме да сме първи сега не мислиш ли?

И освен това да те питам за Европа, кой друг роден отбор е играл в групите бе? Кой? Миньор и Пирин ли? Драго ли ти беше като дойдоха тука Челси и Барса а? Драго ти е било сигурен съм, въпреки че няма да си кажеш сега. Така че това с измислената дузпа е най-удобно за разни такива дето мразят Левски...... :arrow:

Кое да ми е драго бе, драги мой, че паднахте с много на нула ли или че преди много години едно ломско цигане вкара цял гол на Челси?
Миньор е отбор без претенции, а ако съди по радостта по трибуните на стадион "Славия" днес, човек може да се обърка, че сте спечелили шампионската лига.

Паднахме - прав си, с много на нула....ама опитахме нали, опитахме - не стана...поне не се закопахме отзад и хората ни свалиха шапка за това ....вижда се че родните отбори са много по-назад от европейските клубове. ... А за радостта - ще ти кажа че Левски сега е в криза - няма 2 мнения. Ама затова СИНИТЕ фенове сме големи - защото бяхме там и подкрепихме отбора - това е да си обичаш отбора- в труден момент да си там и да вярваш в момчетата на терена 8-) Защото този мач беше важен за Левски - много важен. Затова се радвахме..... 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 07 мар 2010 21:48

Абе още ревете дали е имало дузпа или не, а не обърнахте внимание на гола на Жоазиньо...И ощетиха ли ни на мача с Литекс, на мача във Варна (седмица преди него отупахме Черно море с 3:0 и всички бяха доволни от съдията) или на мача в Своге, когато по същото време дадоха доста смешна дузпа за Спортист или срещу Локо мездра, когато техен футболист 3 пъти игра с ръка в наказателното поле, но нямаше никаква реакция от страна на съдията ???

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 мар 2010 21:50

TristaNNN написа:Ами като ви свирят такива дузпи в 90та мин. КАК да играят такива отбори в европа :?: Ти лично сещаш ли се на някой провинциален отбор да са му свирили дузпа в 90та мин. срещу Левски или ЦСКА :?: :?: :?: Ето за това недоволстват хората защото се случва все на едни и същи :!: :!: Евала правя и на част от вашите фенове че осъзнават какво става и имат куража да си признаят че ги е срам от това :!: Когато сте биле силни и сте играли истински и красив футбол дори и аз съм се радвал за вас, но не е това начина на де се показва кой е гранда и да се тъпчат другите отбори пък било то слаби или както някои казаха без класа :!:

Пич, според мен имаше дузпа. Според мен Левски не играе добре този сезон - това си е направо сезона - катастрофа. Има още мнооооооого да се желае като игра.
Аз не се гордея с тази победа днес, колкото и да е важна, но мога да споря за дузпата - според мен има, според теб - няма. ОК. Виж, аз си защитавам тезата - че има дузпа. А за дузпите срещу провинциалните отбори - ИСКАМ ДА СЕ СВИРЯТ КАТО ИМА :!: Ама добре де - като ни биха Берое, Черноморец ....каза ли някой нещо за съдията? Не нали? Освен това... нали не искаш да кажеш, че отбори които имат ниви вместо стадиони и селяци вместо публика, ще ни представят по - добре в Европа :roll:[/quote]

Далеч съм от мисълта че ще се представят много по добре, но ако си заслужат място защо да не играят? А както ти сам казваш със спорна дузпа в края на мача за по именития отбор , какъв шанс имат това да се случи?? И докато има лобиски интереси, поръчки(не твърдя че дузпата е такава) и тн... няма как да се случи! Не само Левски и ЦСКА са се представяли достойно в европейските турнири и ако се оставят и други отбори да играят там съм сигурен че също могат да покажат зъби! Стига сте робували на тезата че видиш ли освен вас няма кой друг да играе добре в европа !!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 мар 2010 21:51

Има много неща от които да ни е срам,като фенове. Този мач не е едно от тях. Както каза авторът - съдията да се черви.Няма нужда от такива дузпи.
110 години любов!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 07 мар 2010 21:51

xWarden написа:Абе още ревете дали е имало дузпа или не, а не обърнахте внимание на гола на Жоазиньо...И ощетиха ли ни на мача с Литекс, на мача във Варна (седмица преди него отупахме Черно море с 3:0 и всички бяха доволни от съдията) или на мача в Своге, когато по същото време дадоха доста смешна дузпа за Спортист или срещу Локо мездра, когато техен футболист 3 пъти игра с ръка в наказателното поле, но нямаше никаква реакция от страна на съдията ???

Историята помни неща като хващане на противников играч за краката,при което не се свири дузпа и вкарване на гол с ръка ,зачетен прилежно от пшодобен съдия,като днешния.
Млъкни да млъкнем! :cry:

Върни се в “Левски”