ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 13:05

icemanbg33 написа:
tmanolov написа:
icemanbg33 написа:Манолката буквално каза, че половината от сегашния състав на Левски който прави пробив в Европа и е втори в шампионата с равни точки са ментета. Дааа, обективен е.

Абсолютно вярно - ментета, играещи на върха на възможностите си. Второто е повече от отлично и може само да ни радва, но първото води до неизбежното окапване октомври или най-късно ноември и фокусиране върху място в тройката

Е, че той и отбора на Мъри имаше там едно окапване. Щом тогава футболистите не са били ментета значи може би е до треньора? Или там просто е “липса на малшанс” както казват някои футболисти.

Абсолютно беше до треньора с неговата твърдоглава тактика, както и дозата "липса на малшанс". А може да е имало и някакви странични фактори - не знам, но основната причина винаги е в тренера при подобан серия, независимо дали се казва Мъри, Пъри, Пеп и Чеп
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2025 14:59

.... В момента селекцията на Левски върви по изключителен начин - залага се на качество, скоро идват два национала и се освобождава шкартото. Ако мислиш, че добрите и качествени играчи са приритали да идват в умрялото БГ първенство, защото ти се водиш фен на Левски и искаш да бием наред, ами объркал си се. Виждаш, че и отбори с много повече пари от нас като тире и гора трудно взимат топ футболисти. ...

Значи, да обобщим: Дори тирето и гората с повечето си пари трудно взимат качествени футболисти, понеже, нали, никой не иска в България, обаче при нас всичко е качествено, от-до, няма хлабаво!
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 13 авг 2025 15:04

Ами с тея пари къде дадоха и заплатата на питката, ще се намери къде къде по-добра опция.
Да не говорим за Купъри, Делви, Лепило и т н..

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 13 авг 2025 15:27

Пак Мъри и Насо и не знам си какво.. слава богу не подливам още и даже се радвам като играем добре и играем с трети противник в Европа и водим в нашата си лига, забележете без да отлагаме мачове! Всичко това сме го чували по 1200000000 пъти и ни е ясно, по-добре се зарадвайте малко, сипете си по нещо и да си пожелаем успех.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: SiirStenleyRoise

Мнениеот Странджата » 13 авг 2025 16:02

Не е трудно да се съгласи човек с тебе, ако не се пренебрегваше факта, че обобщенията са въз основа само на месец и половина футбол. А най-близката ни история дава основание за очакване не на положителна тенденция, а на задължителен срив ...И понеже мнозина се страхуват, че това, което е ставало, пак ще стане, не изповядват твоя позитивизъм.
И все пак моделът Сираков трябва да бъде разрушен!

scooool
Контакти:

Re: SiirStenleyRoise

Мнениеот scooool » 13 авг 2025 19:38

Странджата написа:Не е трудно да се съгласи човек с тебе, ако не се пренебрегваше факта, че обобщенията са въз основа само на месец и половина футбол. А най-близката ни история дава основание за очакване не на положителна тенденция, а на задължителен срив ...И понеже мнозина се страхуват, че това, което е ставало, пак ще стане, не изповядват твоя позитивизъм.
И все пак моделът Сираков трябва да бъде разрушен!

Всъщност за мен и предния полусезон с Хулио нещата започнаха са се подобряват. Минах през агресивните години и сега фокуса ми е върху семейството. Левски ми е първата любов и там винаги съм оптимист, даже като се наложи ние да спасяваме положението. Да завърша, не съм фен на Наско, Борето… Мъри, те всички работят за пари и утре може да кажат ние сме професионалисти и да сменят отбора- като Мъри примерно в миналото и не се сърдя, нормално е, но за момента Наско се справя добре според мен. Поздрави и Само Левски

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 авг 2025 19:51

Сираков се справя според финансите. Лични-никакви. Приходи от спонсори...фенове...реклами и Уефа. Но никой друг не пожела да вади кестените тогава. Всеки иска да се намести в голям клуб без задължение. Не става. Времето ще покаже. Видяхме какво стана и със Цска на Ганчев...Ботев....Берое...Спартак Варна.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 авг 2025 21:27

Вълчан написа:Сираков се справя според финансите. Лични-никакви. Приходи от спонсори...фенове...реклами и Уефа. Но никой друг не пожела да вади кестените тогава. Всеки иска да се намести в голям клуб без задължение. Не става. Времето ще покаже. Видяхме какво стана и със Цска на Ганчев...Ботев....Берое...Спартак Варна.

Тези 4 отбора, които си изредил, фалираха, изчезнаха от А група и се подвизават сега под тези имена заради мафиотската ни държава. Не са добър пример, защото Ние сме ...... .

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 авг 2025 21:36

Според някой и ние на там вървим.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2025 01:01

К'о става пак. Обърнаха коефициента и 1-цата е по-малка.

Върни се в “Левски”