efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.

Мнениеот mikata » 21 фев 2025 19:50

Слабо днес, труден мач както очаквах.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 фев 2025 19:50

на Спартак им пожелавам победа на 8ми март на Тича
Ако не ме мързи, мога да отида да зяпам.
Но преди това се надявам да не ми мине черна котка път и да отида да викам в сряда

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 фев 2025 19:52

Суха мрежа - добре. На този етап всички резерви са далеч от титулярния състав.
Твърде ниско голово КПД.
И все пак победителите не ги съдят.
Честита победа!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 фев 2025 19:55

Второто полувреме ми идваше да сляза на терена и да ги напердаша за да се стегнат. Много се отпуснаха. Явно си повярваха. Сангаре тъй или иначе не вкарва, но прави асистенции спокойно може да го сложат на крилото за да не пречи отпред.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2025 19:59

Сангаре ако не вкарва поне подава. Две асистенции този мач, като втората си беше 95% от гола.
А Митков не е убил темпото на второто полувреме, а счупи тъпомера с чуденето си какво да прави с топката на границата на наказателното поле при положение, че в периметър от поне 5 метра нямаше чужд играч.
Иначе причината така да изглеждаме второто полувреме е треньора на Спартак, който успя да ги нареди така, че да ни затрудни максимално. Не че ние грешахме сами, ами ни принудиха да грешим.
Разочароващ Джемили, който се оказа че няма с кой да се замени. Не знам защо треньора не пусна Стефанов на негово място, явно и той си има някакви виждания, но влизането на двама еднотипни футболисти като Митков и Охене ни увеличи проблемите.
Ако Вутов играеше за нас би бил чудесен втори нападател зад Сангаре. Но не му е било писано.
Последна промяна от vvessel на 21 фев 2025 20:14, променено общо 1 път.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 фев 2025 20:04

Първото полувреме трябваше да е поне с 3ка голове. Задължително. Подочува се ,че се гласи нов играч нападател от топлите страни да акостира. Дано стане.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 фев 2025 20:05

Седма поредна победа в шампионата, като във всеки мач вкарваме поне 2 гола.
4 пъти 2-0, 2 пъти 2-1 и 1 път 4-1.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2025 20:07

icemanbg33 написа:П.С Мустафа е тип играч който буквално с две стъпки може да промени хода на събитията. Има хубав, плътен удар, но 1 в 1 е пълна дупка. Ако оправи това ще струва десетки милиона евро.

100% съгласен. Той сам създава много от положенията и само реализирането му куца. Ако и вкарваше щеше да е в топ 5 първенство.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 фев 2025 20:08

Откакто е в Левски Джемили играе "лаком за гол". "Конник без глава". В сравнение с него Жоазиньо и Паулиньо бяха като един Гаринча.
Митков да вземе да смени професията докато е още млад. В социалните служби има всякакви курсове. Не знам защо някои тук се захласват по него. Няма един свестен мач.
Сангаре свърши много работа отпред.
Маркович се опита да асистира на противника. Днес не му се получи, но някой ден ще стане. Иска се упоритост.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 фев 2025 20:10

Някои хора с магнитно влечение към клавиатурата явно никога няма да се научат, че играч и приносът му се коментират след последния съдийски сигнал.
Сангарето бил с 5-10 % процента КПД, смях! Удряте в земята дори и припоците в ПрипокТВ по глупости и лаладжийство.
Честита победа! Нямаме контузени и според мен разумно посъхранихме малко сили за следващия двубой, а той ще е на кръв.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”