Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Ако ще е чужденец, по-добре на Берое треньора, изглежда грамотен + 2-3 от техните футболисти!
-
- Контакти:
Не ми се търсят интервюта, но Стоилов си наричаше ЦСКА-София само ЦСКА.
Явно нашия форум го четат горе.
Ами, да благодарим на Генчев и чакаме, чакаме...
NOMER14 написа:Явно нашия форум го четат горе.
Да изберем треньор във форума и направо да го назначават. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
realno написа:NOMER14 написа:Явно нашия форум го четат горе.
Да изберем треньор във форума и направо да го назначават. :)))
Не могат да ни изпълнят финансовите ни изисквания. Инак тук няколко човека споменаха Йоканович. Както и треньорът на Берое.
Предлагам да погледнат към Сегунда или Ерстедивизи...
Лично на мен ми писна от немска дисциплина (Хубчев) и правилен футбол (11 мача без победа). Предпочитам испанска или латиноамериканска страст.
Чиликов ще е. Поредният употребен от Мажоритаря. Жалко за него, изглежда, че има бъдеще в професията, но ако дойде при това ръководство е обречен.
-
- Контакти:
Aronaks написа:Чиликов ще е. Поредният употребен от Мажоритаря. Жалко за него, изглежда, че има бъдеще в професията, но ако дойде при това ръководство е обречен.
И аз си го мислех, като гледах мача с Дунав. От една страна Герена може да е скок за един треньор, но е и много ветровито... Като прибавим и това, че се работи непрофесионално, освен, че няма търпимост...
Ако предположим, че Хондата наистина познава Насо и е убеден, че бърка в кацата както са го остригали навремето , няма как Генчев да даде едно име за трансфер на почти 29 годишен играч и да го държат... Няма от къде да капне мед.
Според мен ще е млад българин...Краси Петков, Симов или Захари Сираков. Според мен различия във визията, разбирай трансферите и дали ще има бизнес, бая пари превъртяхме и сега ако чакаме на Лима, Колев, Сангаре и Фадига.. Не знам кой ще ги купи.
Според мен ще е млад българин...Краси Петков, Симов или Захари Сираков. Според мен различия във визията, разбирай трансферите и дали ще има бизнес, бая пари превъртяхме и сега ако чакаме на Лима, Колев, Сангаре и Фадига.. Не знам кой ще ги купи.
Винаги съм бил резервиран към младите треньори.
Почти целият форум в различна степен желаеше оставката на Генчев особено с опропастените 4 мача.
Е, стана. А сега колко дни да чакаме, по-точно колко часа името на новия.
Все пак си отдъхнахме. Да му мисли Сити, но тях ги чака 10 поредни победи. Поне Генчев взе накрая 5 победи и не се стигна да се борим за 5-о място и вън от купата.
Почти целият форум в различна степен желаеше оставката на Генчев особено с опропастените 4 мача.
Е, стана. А сега колко дни да чакаме, по-точно колко часа името на новия.
Все пак си отдъхнахме. Да му мисли Сити, но тях ги чака 10 поредни победи. Поне Генчев взе накрая 5 победи и не се стигна да се борим за 5-о място и вън от купата.