Програмата с дните кой кога играе вече са разпределени, само часовете не са уточнени:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024%E2%8 ... #Matches_3
22 August 2024
Ludogorets Razgrad v Petrocub Hîncești
29 August 2024
Petrocub Hîncești v Ludogorets Razgrad
efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Изгледах мача снощи. Не е станало кой знае какво от наша преспектива. Лудогорец имА нещастието да попадне на сработен отбор, който знаеше какво прави на терена. Разград продължава да бъде най-силния отбор в България. Дори си мисля, че трябва да излезем с една идея по-дефанзивна тактика, за да ги изтеглим и да дебнем на контри ( имаме скорост и правим точни пасове ).
Мисля, че цялата драма около отлагането на мача, трябва да е показало на шефчетата в Бояна, че тия отлагания са пълно безумие. Или трябва да го спрат веднага , за всички, или поне да върнат старата наредба - другият отбор да се съгласи.
Мисля, че цялата драма около отлагането на мача, трябва да е показало на шефчетата в Бояна, че тия отлагания са пълно безумие. Или трябва да го спрат веднага , за всички, или поне да върнат старата наредба - другият отбор да се съгласи.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
- MASTER_COOL
- Контакти:
Всички предпоставки са за нова "СИНЯ" победа. Лудогорец, че са класа са класа ! НО са психологически на много ниско ниво, без Текпетей, който е класа над всички в първенството, а от друга страна ще има мотивиран до краен предел отбор при това в страховита спортна форма - Буквално печелите преди да са започнали мачовете ! Интересно ще ми е, когато започнете да губите точки как ще се върнете обратно към победите - това ще е знак и дали ще ставате шампиони.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
При Мъри и Костов се случваше точно това някъде след октомври. Да видим сега как ше е.
Аз вече споменах че на мен Генчев ми харесва като млад и перспективен/амбициозен треньор, и най-важното е че говори с уважение към противниците, щото 90% от колегите му оплюват другите. Освен това 2019г. при него ни бяха паметните победи в Лига Европа с 3-0 над Ференцварош в Унгария и 5-1 над ЦСКА Москва в Разград. Жалко че много закратко се задържа при нас тогава, есента на 2019г.
Аз вече споменах че на мен Генчев ми харесва като млад и перспективен/амбициозен треньор, и най-важното е че говори с уважение към противниците, щото 90% от колегите му оплюват другите. Освен това 2019г. при него ни бяха паметните победи в Лига Европа с 3-0 над Ференцварош в Унгария и 5-1 над ЦСКА Москва в Разград. Жалко че много закратко се задържа при нас тогава, есента на 2019г.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Ако олигархичната кауза си отложи мача ще е или защото са изморени от вчера или защото искат да си починат за мача с молдовския гранд. И двете причини ще са несериозни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
MASTER_COOL написа:Всички предпоставки са за нова "СИНЯ" победа. Лудогорец, че са класа са класа ! НО са психологически на много ниско ниво, без Текпетей, който е класа над всички в първенството, а от друга страна ще има мотивиран до краен предел отбор при това в страховита спортна форма - Буквално печелите преди да са започнали мачовете ! Интересно ще ми е, когато започнете да губите точки как ще се върнете обратно към победите - това ще е знак и дали ще ставате шампиони.
Предпоставки има, но често когато някой е бил фаворит се случва така, че губи. Но е истина, че мотивацията може да победи класата, но друг е въпроса колко дълго може да продължи този възход само с мотивация, ако липсва необходимата класа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
Имате и класа ! Не бих казал, че играчите са ви на нивото на звездите от Лудогорец, но като цяло са наистина добри.
Тази година имате и широк състав, но най-голямото предимство е "треньорът"
Генчев наистина впечатлява. Голямо израстване е направил спрямо престоя му в Ботев Пд
Тази година имате и широк състав, но най-голямото предимство е "треньорът"
Генчев наистина впечатлява. Голямо израстване е направил спрямо престоя му в Ботев Пд
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ElCapitana_Puyol написа:Програмата с дните кой кога играе вече са разпределени, само часовете не са уточнени:
https://en.wikipedia.org/wiki/2024%E2%8 ... #Matches_3
22 August 2024
Ludogorets Razgrad v Petrocub Hîncești
29 August 2024
Petrocub Hîncești v Ludogorets Razgrad
Ами то и за предишните кръгове ги имаше датите, а пък някои мачове не бяха в предварително обявените дни.
Не знам, след като виждаш, че вчера, а и днес има мачове от втория и третия турнир, как изобщо подкрепяш такава теза. :lol: Предишни години също е било така. Предварителни дати не ти гарантират, че тогава ще бъде даден мач.
Ако този мач се играем, гаранция г.з. ще връща лихви върху лихвите и няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да го спечелим. Марк май уърдс
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Ако този мач се играем, гаранция г.з. ще връща лихви върху лихвите и няма никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да го спечелим. Марк май уърдс
Той, ако не го продаде, ги бием с 0-8. :lol: Фаворити сме на букмейкърите да ги смажем и само чудо или продаване на мача би спасило 13-кратния пореден шампион на България от машината ПФК Левски.