sokoleto46 написа:Ето това е смислен и аргументиран отговор !!! Моите уважения и извинения,ако съм прозвучал доста саркастично и некомпетентно.Бих желал да чета повече такива мнения и конструктивни спорове.Рикардиньо не е никак лош нападател,но няма плеймейкър от класата на Тасевски,за да покаже какво може.Такава му е играта и такива са му възможностите-той е чист "страйкър" (стрелец).Сигурен съм,че и Дарлан, и Фадига,и Лима не са взети случайно,сигурно имат някакви качества,но ние вече
доста време почакахме да видим нещо качествено като отбор и игра ,та вече нямаме търпение.Отборът преди година беше почти като смазана машина и правеше хубави игри,но с тези промени в състава сега пак трябва да се въоръжим с търпение и да чакаме по-добри времена.Ето да вземем вече станалите досадни Краев и Петрис.Дойдоха от нищото,световно неизвестни,бяха доразвити,
разгърнаха възможностите си и сега бързат и са лакоми за нещо голямо.Ами дай на отбора,който те измъкна от мъглата на неизвестността поне една година от себе си заради това,че те е направил известен,докажи се трайно като класен играч,пък после искай и търси нещо по-голямо.Тук просто си паснал към отбор,съотборници,обстановка,публика-всичко.Няма гаранция,че като отидеш в друг отбор ще бъдеш същия играч ! Примери безброй !!!
Завършвам с последните думи в романа " Граф Монте Кристо " : Чакай и се надявай !
Друго не ни остава. Лека нощ.
Все пак това е форум, а форума е място за спорове ;) . Никъде не казано ,че трябва да сме съгласни един с друг. Както е казано "В спора се ражда истината" .
Между другото "Граф Монте Кристо" ми беше една от любимите книги като тийнейджър ;) .
За Краев и Петрис - колкото и да не ние е приятно ,това си е тяхно право да търсят по-високо заплащане.
В цялата работа колкото е вината на играчите, толкова е и на клуба. Както има една приказка :" Два гладки камъка мелят брашно. Гладък и остър камък трудно,но може да мелят брашно. Но два остри камъка не мелят брашно".
Наистина ни остава да чакаме и да се надяваме.
Лека нощ.