Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот honda » 24 яну 2024 22:57

sokoleto46 написа:Ето това е смислен и аргументиран отговор !!! Моите уважения и извинения,ако съм прозвучал доста саркастично и некомпетентно.Бих желал да чета повече такива мнения и конструктивни спорове.Рикардиньо не е никак лош нападател,но няма плеймейкър от класата на Тасевски,за да покаже какво може.Такава му е играта и такива са му възможностите-той е чист "страйкър" (стрелец).Сигурен съм,че и Дарлан, и Фадига,и Лима не са взети случайно,сигурно имат някакви качества,но ние вече
доста време почакахме да видим нещо качествено като отбор и игра ,та вече нямаме търпение.Отборът преди година беше почти като смазана машина и правеше хубави игри,но с тези промени в състава сега пак трябва да се въоръжим с търпение и да чакаме по-добри времена.Ето да вземем вече станалите досадни Краев и Петрис.Дойдоха от нищото,световно неизвестни,бяха доразвити,
разгърнаха възможностите си и сега бързат и са лакоми за нещо голямо.Ами дай на отбора,който те измъкна от мъглата на неизвестността поне една година от себе си заради това,че те е направил известен,докажи се трайно като класен играч,пък после искай и търси нещо по-голямо.Тук просто си паснал към отбор,съотборници,обстановка,публика-всичко.Няма гаранция,че като отидеш в друг отбор ще бъдеш същия играч ! Примери безброй !!!
Завършвам с последните думи в романа " Граф Монте Кристо " : Чакай и се надявай !
Друго не ни остава. Лека нощ.

Все пак това е форум, а форума е място за спорове ;) . Никъде не казано ,че трябва да сме съгласни един с друг. Както е казано "В спора се ражда истината" .
Между другото "Граф Монте Кристо" ми беше една от любимите книги като тийнейджър ;) .
За Краев и Петрис - колкото и да не ние е приятно ,това си е тяхно право да търсят по-високо заплащане.
В цялата работа колкото е вината на играчите, толкова е и на клуба. Както има една приказка :" Два гладки камъка мелят брашно. Гладък и остър камък трудно,но може да мелят брашно. Но два остри камъка не мелят брашно".
Наистина ни остава да чакаме и да се надяваме.
Лека нощ.

Svilen
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот Svilen » 24 яну 2024 23:06

Много и дълбоко съгласен с мнението на honda.

Конкретно за бразилците, те са страшно привързани към дома си, семейството, храната, самбата, климата и религията. Като ги издърпаш в чужбина, някои се окопитват бързо, други по-бавно, а трети никога (помните ли онези двамата, които Васко Че..Божков докара в чорбата за милиони?).Отделно ние отбираме резерви и свободни агенти от трета дивизия, не чакаме да дойде Роналдиньо или поне Милитао.
Пролетта ще е на Дарлан, надявам се да му намерят мястото и да се отпусне и заиграе. Очевидно ще е с Фадига и Митков/ Охене…а какво ще правим високите топки с тези джуджута… май ще ги пропускаме за централните защитници.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 яну 2024 07:41

Да изгониш Миланов и Ивелин за някакво 16-годишно - върховна идиотия, който и да я е предложил и наложил. Даже се чудя дали не бие идиотията по налагането на кашкавалчето на вратата, което си беше върховна простотия и ще е с многогодишни последствия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 25 яну 2024 10:48

tmanolov написа:Да изгониш Миланов и Ивелин за някакво 16-годишно - върховна идиотия, който и да я е предложил и наложил. Даже се чудя дали не бие идиотията по налагането на кашкавалчето на вратата, което си беше върховна простотия и ще е с многогодишни последствия

Категорично не съм съгласен с нито една дума.

Първо, никой от двамата не беше изгонен - те пожелаха да си тръгнат, а единият отказа предложение да се върне. И двамата са качествени футболисти, биха помогнали много, но не са способни сами да движат отбора напред (както прави един Уелтън, например). Затова да искаш гарантирано титулярно място - е, сори, ама няма отбор в света, който да дава такива обещания. А за поисканата от Миланов заплата над тавана - съвсем не му прави чест, след като толкова време се би в гърдите какъв левскар е.

Сравнението на Митков с Андреев дори не знам как да го коментирам - нещо като да сравниш потенциала на малкия Йовов с този на Гаоте.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 25 яну 2024 10:55

Току що прочетох интервюто на Миланов в Гонг и заявява, че парите не са проблем, а просто не е получил “нужното уважение”. Кога футболистите напускащи Левски ще започнат да говорят с факти? Очевидно ръководството не прави нещо правилно с преговорите си с футболисти.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 яну 2024 10:58

Охене пристигна и Левски почна да бие!!!
Кольо ще се окаже прав , ще се борим за Лига Европа :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 25 яну 2024 11:05

icemanbg33 написа:Току що прочетох интервюто на Миланов в Гонг и заявява, че парите не са проблем, а просто не е получил “нужното уважение”. Кога футболистите напускащи Левски ще започнат да говорят с факти? Очевидно ръководството не прави нещо правилно с преговорите си с футболисти.

Това променя нещата, да. Но какво значи "уважение" в този случай? Явно е имало дълги преговори, щом в това време бил отказал на няколко други клуба. Щом заплатата не е казус, какво толкова в един договор може да мине в графа "уважение"? Освен да е искал 30к евро заплата, но не заради парите, а заради уважението. Друго не ми хрумва.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 яну 2024 11:08

futbolqga написа:
tmanolov написа:Да изгониш Миланов и Ивелин за някакво 16-годишно - върховна идиотия, който и да я е предложил и наложил. Даже се чудя дали не бие идиотията по налагането на кашкавалчето на вратата, което си беше върховна простотия и ще е с многогодишни последствия

Първо, никой от двамата не беше изгонен - те пожелаха да си тръгнат, а единият отказа предложение да се върне. И двамата са качествени футболисти, биха помогнали много, но не са способни сами да движат отбора напред (както прави един Уелтън, например). Затова да искаш гарантирано титулярно място - е, сори, ама няма отбор в света, който да дава такива обещания. А за поисканата от Миланов заплата над тавана - съвсем не му прави чест, след като толкова време се би в гърдите какъв левскар е.

Сравнението на Митков с Андреев дори не знам как да го коментирам - нещо като да сравниш потенциала на малкия Йовов с този на Гаоте.

М, добре, то и Мъри не беше изгонен, сам си тръгна, нали :) В Левски има много неказани и недоизказни неща, и почти всички ще си останат такива, но както каза и Хонда-та, реалният проблем на Левски е липсата на ясна визия и стратегия. Ок, като ще се налагат млади (айде няма да кажа ромчета и циганета, щото е все тая какви са) и крайно недоказани, що се вземат разни Охене-та и Лими на по 100 години, които за капак също са недоказани?

И за Митков, сано съм много лош пророк, не очаквам да се случи нищо по-различно от Пацо, но дано поне успеем, с оглед на възрастта му, да излъжем някой да го купи за някое левче, а не като Пацо. Дано и дано съм лош пророк, но преди година и за кашкавалчето така ме ядяхте какъв съм хейтър и нищо не разбирам
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 яну 2024 11:10

LoveAndPeace написа:Охене пристигна и Левски почна да бие!!!
Кольо ще се окаже прав , ще се борим за Лига Европа :lol:

Ква Лига Европа бре, минимум ШЛ. Абе не може ли да направим някаква врътка и да погълнем Хебър - те и без това нямат счупен лев (не че ние имаме) и така да продължим за Купата :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 25 яну 2024 11:21

tmanolov написа:
futbolqga написа:

М, добре, то и Мъри не беше изгонен, сам си тръгна, нали :) В Левски има много неказани и недоизказни неща, и почти всички ще си останат такива, но както каза и Хонда-та, реалният проблем на Левски е липсата на ясна визия и стратегия. Ок, като ще се налагат млади (айде няма да кажа ромчета и циганета, щото е все тая какви са) и крайно недоказани, що се вземат разни Охене-та и Лими на по 100 години, които за капак също са недоказани?

И за Митков, сано съм много лош пророк, не очаквам да се случи нищо по-различно от Пацо, но дано поне успеем, с оглед на възрастта му, да излъжем някой да го купи за някое левче, а не като Пацо. Дано и дано съм лош пророк, но преди година и за кашкавалчето така ме ядяхте какъв съм хейтър и нищо не разбирам

Няма нищо общо със ситуацията с Мъри. Тук говорим за играчи, чиято работа е само и единствено на терена. Защо един Илиян Стефанов не го изгониха? Или Ники Михайлов? Седят резерви на по-некадърни играчи от тях, но тренират без да мрънкат и винаги са готови да влезнат да помогнат (дори и Ники е една идея по-добра опция от Андреев). При цялото ми уважение към Ивелин и Жоро - ако искаха да са в Левски, щяха да са тук.

Иначе Андреев от ден 1 беше ясно, че няма качествата да стане дори и средно ниво за нашето първенство вратар. Нито има игра с крака, нито рефлекс, нито нищо. Митков е съвсем друга бира - има всички технически дадености да стане сносен халф (но не дефанзивен, особено със сегашната му физика). На 18 години е, нормално е да не е достигнал върха на възможностите си, но е абсолютно конкурентен на всичките ни останали халфове.

За Охене и Лима - пълна мистерия и за мен. Е, мистерия, доколкото си затваряме очите, че Сираков се опитва да си оправи старините на гърба на отбора. Но и двамата са категорично ненужни.

Върни се в “Левски”