ЛК: Левски - Апоел Беер Шева 17/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски - Апоел Беер Шева 17/08/23 - четвъртък от 20:00
Само да не стане като "Идат като тигри, бягат като овци". 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Имам въпрос!Ако не дай си боже утре отпаднем,какво ще е мнението на феновете ще застанат ли срещу отбора или ще продължим да ги подкрепяме както винаги?
Що за въпрос? Естествено че ще си ги подкрепяме.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Jordan1914 написа:Имам въпрос!Ако не дай си боже утре отпаднем,какво ще е мнението на феновете ще застанат ли срещу отбора или ще продължим да ги подкрепяме както винаги?
Та ние 10 ли колко години не сме отстранявали 2 съперника в Европа, с толкова повече пари и играчи преди. То по-скоро ще е очаквано да не станат нещата, отколкото обратното. Но тази селекция и този треньор заслужават подкрепа поне до следващия цикъл от ЕКТ преди да режем вени
-
- Контакти:
tiamat написа:Що за въпрос? Естествено че ще си ги подкрепяме.
Защото тук половината форум ги съсипа след загубата от Локо Плд и трудната победа над Ботев Враца! Просто повечето хора са бием ли яко ахо-ихо, но паднем ли за нищо не стават тия футболисти!
- Michael_Buble
- Контакти:
Jordan1914 написа:tiamat написа:Що за въпрос? Естествено че ще си ги подкрепяме.
Защото тук половината форум ги съсипа след загубата от Локо Плд и трудната победа над Ботев Враца! Просто повечето хора са бием ли яко ахо-ихо, но паднем ли за нищо не стават тия футболисти!
Това е изконна черта на почти всеки фен- да се залита от крайност в крайност. Приеми го и няма да те дразни толкова. Важно е фенщината в лошата и форма да не зарази онези, които взимат решенията - ръководство и треньори. Тогава вече имаме сериозен проблем.
- metodito
- Контакти:
Зависи как отпаднат. След дузпи - да. След продължения и техен калитарски гол в 119-та минута - да. След отпадане в редовното време след 0-5 - не.Jordan1914 написа:Имам въпрос!Ако не дай си боже утре отпаднем,какво ще е мнението на феновете ще застанат ли срещу отбора или ще продължим да ги подкрепяме както винаги?
Testa_di_Legno написа:1914.1902 написа:В А и В сектор определено е така, поради тази причина не ми се ходи чак толкова много на мачове на живо, защото някои хора просто дразнят с поведението си. Джемили направи някакъв финт срещу Шкупи и трима човека зад мен го подхванаха много яко и само се дразнеха на това му отиграване, защото малко след това загуби топката. Джемили също така беше сменен по едно време, публиката започна да му пляска, а тези започнаха да викат: ''Какво толкова има да му пляскате пък на тоя?!''......... С Черно море и Хамрун беше нещо подобно.
(...)
Долу-горе така е на всяко домакинство, в което "Левски" не поведе в резултата до края на първото полувреме.Понеже гледам да не изпускам мач в София, та ми идват доста примери на ум, при това от няколко сезона вече... Онзи ден с Враца не беше по-различно, хем всички знаеха, че в тоя мач съставът ни нито има как, нито е нужно да форсира. Вярно е, че пари сме давáли за билети, но все пак е редно да проявяваме малко повече футболна култура на моменти, знам ли...
То това е от както се помня дет се казва, в едни други времена в 20-30 минута , хайде не целия стадион но масово се освиркваше .... след години много от футболистите са казвали, че това им е помагало да се "събудят" .
Аз още не мога да го разбера, ама всеки спрямо разбиранията си.
С Враца не бях виждал такова чудо, някакъв с фланелка на Локо Пд влиза във В

На входа: Що си с фланелка на Локо Пд
Е защо ?
Защото е на Локо Пд!
Какво от това, аз цял живот съм си левскар

Всякакви индивиди ги има

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Jordan1914 написа:Защото тук половината форум ги съсипа след загубата от Локо Плд и трудната победа над Ботев Враца! Просто повечето хора са бием ли яко ахо-ихо, но паднем ли за нищо не стават тия футболисти!
Какво значи съсипал ги половината форум? Нима не трябва да си понасят заслужените критики когато трябва? Отделно, че този форум го четем 200-300 човека и от тях списваме 50 най-много. Не знам за кой път се повтарям, ама вземете прочетете малко от фен форумите и страниците на големите европейски отбори, да видите, че нашата критика и дори хейт са нищо спрямо техните.
Това глезене и мания да пазим нашите от критика също не е полезно. А, точно тези сегашните играчи няма как да се оплачат от феновете при положение, че 11 мача без победа ги подкрепяха. Нямам спомен към друг отбор на Левски в последните 20+ години феновете да са били толкова търпеливи. Така, че малко критика и дори хейт при евентуално отпадане няма да се окажат фатални.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Моите "любимци" са тия, които почват със смените още към 15 минута. - Ууууу, вади го тоя, беееее! Уууу, тоя Божката едно центриране не може да хване, вадете го веднагаааа.
Само дето в този момент на вратата беше Кръстев или друг вратар, но не и Божката.
Толкова за футболната култура на БГЛ.
Само дето в този момент на вратата беше Кръстев или друг вратар, но не и Божката.

Толкова за футболната култура на БГЛ.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс