efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Jordan1914
Контакти:

Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 20:30

Мнениеот Jordan1914 » 16 окт 2022 22:42

W84me написа:
Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!

Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?

Това не е ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ беше в двата мача с ПАОК, тогава беше ЛЕВСКИ! Следващите 3 мача числото,морето и Локо Плд. и приключват и пак ще играем в 7-цата!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2022 22:42

Лошото е, че Кръстев остава под наем до юни 2023 година и сигурно има клауза, която казва, че трябва да го търпим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 16 окт 2022 22:44

[offtopic][/offtopic]
W84me написа:
RivasAmador написа:
Даването на пари , пълненето на стадиони , купуването на артикули и т.н. зависи предимно от резултатите. Така е в България. Ако не си го осъзнал още.......

Ами дайте да го променим. Дортмунд още 15 години няма да стане шампион, картите им са продадени за следващия сезон. Сигурно са по-тъпи.

Дортмунд играе ли всеки сезон в ШЛ играе,Дортмунд мачка ли в Германия мачка! А ЛЕВСКИ, кога за последно завърши втори?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2022 22:45

Тука е пълно с тролове, няма да се учудя от Турския сайт да са ги активирали.

RivasAmador
Контакти:

Мнениеот RivasAmador » 16 окт 2022 22:45

W84me написа:
RivasAmador написа:
Даването на пари , пълненето на стадиони , купуването на артикули и т.н. зависи предимно от резултатите. Така е в България. Ако не си го осъзнал още.......

Ами дайте да го променим. Дортмунд още 15 години няма да стане шампион, картите им са продадени за следващия сезон. Сигурно са по-тъпи.

Дортмунд играе в ШЛ и понякога минава групите.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 16 окт 2022 22:47

Ясно е, че ще се акцентира върху безидейното ни нападение, но нека отчетем, че ударихме 4 греди в мач, от който реално я се изиграха 60 минути, я не, а останалото беше лежане и размотаване, (за кой ли път) услужливо допуснато от реферите...
Само "Левски"!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 окт 2022 22:48

Testa_di_Legno написа:Ясно е, че ще се акцентира върху безидейното ни нападение, но нека отчетем, че ударихме 4 греди в мач, от който реално я се изиграха 60 минути, я не, а останалото беше лежане и размотаване, (за кой ли път) услужливо допуснато от реферите...

6 минути продължение на Ливърпул - Сити, 5 минути на Септември - Левски.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2022 22:52

Айде пак съдията виновен.
Последния фал, който отсъди в полза на Левски, 9 от 10 съдии няма да го свирят.
Утре на кафенце ще побъзикам Давидов за същото
Последна промяна от Dust на 16 окт 2022 22:54, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 окт 2022 22:53

W84me написа:
Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!

Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?

Ние 11-12-ти можем да бъдем и с юноши с по 2-3 хил. лв. заплата. Не виждам логиката да плащам на разни мърди да получават повече от мен, а да ми се разхождат като мухи без глави по игрището.
Това, което се вижда вече крещящо е, че нито ръководството, нито треньора имат грам идея за бъдещето на отбора. А резултатът от това е повече от ясен и ти го знаеш.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 окт 2022 22:53

RivasAmador написа:
W84me написа:

Аз съм го осъзнал отдавна, като също бях спрял до идването на Мъри. Длъжни сме да продължим да подкрепяме, защото без Мъри няма Левски, а без Левски - е, всеки сам си решава. За мен е абсолютно несериозно това поведение тип "повече нема им стъпим на тия", при положение че този отбор преди точно година беше на дъното и В група стоеше на една ръка разстояние! Този съшият отбор взе купата след победа над тирето, и пак същият отбор би и отстрани ПАОК. На мен това ми стига, при сегашното положение на нещата, като се намери друг собственик или поне спонсор, дето да осигурява над 2 милки на година, може да имате изисквания и да мрънкате. А дотогава не забравяйте, че играчите ни са свободни агенти от Г група на Бразилия и Б група на България - цяло чудо е, че тези играчи постигнаха това, което се случи в последната година.

А на мрънкачите -е, те си знаят!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”