Етър - Левски / 21.02.2021/ 17:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Odessit
Контакти:

Re: Етър - Левски / 21.02.2021/ 17:00

Мнениеот Odessit » 21 фев 2021 19:20

alexdb написа:
bilyaletdinov написа:Toя палячо Юручето на какво отгоре е титуляр?
Няма играчи. Защитата поне не е разграден двор. Сулака си захапа стабилно, другите още не са в час, но предвид, че не са играли футбол от 4-5 месеца е нормално. В центъра положението е адски зле.
Надявам се Робърта час по-скоро го продадем, щото с всеки мач е по-зле.

Мани брилянтна защита само където Етър имаха три чисти положения и добре, че са некадърни, че не вкараха. А след 4-5 месеца ако се задържи това ялово ниво ще си играйкаме в Б група за здраве.

Малко повече оптимизъм! Ако отборът задържи това темпо с победи на свой терен и равни на чужд, по всяка вероятност ще играе в Европа, а там каквото сабя покаже.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 фев 2021 19:23

vvessel написа:[offtopic]Между другото някой знае ли що Методи напоследък не се вясва във форума. Той нали беше от Търново. Взе да ми липсва вече :)
Дано всичко с него да е наред[/offtopic]

[offtopic]И синята лавина не се вижда :roll:[/offtopic]
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2021 19:25

Odessit написа:
Малко повече оптимизъм! Ако отборът задържи това темпо с победи на свой терен и равни на чужд, по всяка вероятност ще играе в Европа, а там каквото сабя покаже.

Победа срещу Монтана и равен срещу Етър :)
Последните 4 мача от програмата, ако вземем 2 точки ще е грандиозен успех.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2021 19:27

realno написа:
vvessel написа:[offtopic]Между другото някой знае ли що Методи напоследък не се вясва във форума. Той нали беше от Търново. Взе да ми липсва вече :)
Дано всичко с него да е наред[/offtopic]

[offtopic]И синята лавина не се вижда :roll:[/offtopic]

[offtopic]Ако говориш за blue avalanche, той пътува по кораби и изчезва за по няколко месеца[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 фев 2021 19:28

vvessel написа:
realno написа:[offtopic]И синята лавина не се вижда :roll:[/offtopic]

[offtopic]Ако говориш за blue avalanche, той пътува по кораби и изчезва за по няколко месеца[/offtopic]

[offtopic]На банановите острови е.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 фев 2021 19:29

modor написа:
vvessel написа:
realno написа:[offtopic]И синята лавина не се вижда :roll:[/offtopic]

[offtopic]На банановите острови е.[/offtopic]

[offtopic]Много си лош :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 фев 2021 19:30

Odessit написа:
alexdb написа:
bilyaletdinov написа:Toя палячо Юручето на какво отгоре е титуляр?
Няма играчи. Защитата поне не е разграден двор. Сулака си захапа стабилно, другите още не са в час, но предвид, че не са играли футбол от 4-5 месеца е нормално. В центъра положението е адски зле.
Надявам се Робърта час по-скоро го продадем, щото с всеки мач е по-зле.

Мани брилянтна защита само където Етър имаха три чисти положения и добре, че са некадърни, че не вкараха. А след 4-5 месеца ако се задържи това ялово ниво ще си играйкаме в Б група за здраве.

Викаш направо отнасяме Каузата и Тирето на собствен терен и взимаме без проблем по един Х на Локо Пд и Черно море навън и всичко е наред :lol: :lol: :lol: Що ли си мисля, че от изброените четири мача ако вземем една точица може да се брои за успех :lol: :lol:
Ако си пропуснал програмата за нас първенството приключва на 20 март с мача със Славия. После ще доглеждаме как ни бият като тъпан.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 фев 2021 19:41

alexdb написа:Викаш направо отнасяме Каузата и Тирето на собствен терен и взимаме без проблем по един Х на Локо Пд и Черно море навън и всичко е наред :lol: :lol: :lol: Що ли си мисля, че от изброените четири мача ако вземем една точица може да се брои за успех

Многото защитници днес ме карат да мисля, че треньорът обиграва схемата точно за тия мачове.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 21 фев 2021 19:45

NOMER14 написа:
alexdb написа:Викаш направо отнасяме Каузата и Тирето на собствен терен и взимаме без проблем по един Х на Локо Пд и Черно море навън и всичко е наред :lol: :lol: :lol: Що ли си мисля, че от изброените четири мача ако вземем една точица може да се брои за успех

Многото защитници днес ме карат да мисля, че треньорът обиграва схемата точно за тия мачове.

Точно по този начин "Евертън" удари "Ливърпул", а гореспоменатите отбори са далеч от класата на английския шампион. Схемата явно действа.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 фев 2021 19:47

NOMER14 написа:

Ако е така мнооооого ще страдаме. Къде, къде по-лесно щеше да бъде да обиграе отбора да може да бие преките конкуренти като Етър, Ботев Вр, Славия и Ботев Пд и да си дишаме спокойно.

Върни се в “Левски”